Oooo, kur buvus, kur nebuvus, o aprangos tema slidinejime vel grizta
Turiu jau 3 kostiumus

Ir ka man su jais daryt

Visi Audimo. Dekit Audima i sveikata - jis man puikus

Vakar su vyru abu nsipirkom po nauja kostiuma - plonutis, is tos vadinamos softshell (MaxAliento) medziagos, kuri ir garina 5000 g/m2 per 24 h, ir yra atspari vejui, dregmei 100 ml neraso kam tik. Pirmaji kostiuma po siai dienai naudoju kaime - nepamainomas rubas saltu sezonu. Va kur desiu antraji - nezinau. Laikysiu kaip atsargini, jei su naujuju butu salta turbut. Naujasis net jei ir nepasiteisins kaip kalnu slidienjimo rubai, bus isbandytas su begimo slidemis, o jei ir ten pravalas - bus nuostabi apranga kelionem. Nevarzo judesiu, patogus ir plonutis.
Vaziuodama pirma kart i Jasna pirkau skuduryne be jokiu ten resistant, prof

Jis buvo turbut is paprasto audinio istisinis. Kelis litus kainavo. Tada ant kalno daug asaru isliejau, daug nervu sugadinau, bet po metu grizau jau su Audimo

Akinius nusipirkau irgi turbut tik antram slidinejimui. Salma is vis gal ketrvirtam. Kaukes po siai dienai neturiu... Viskas po truputi. Pirsines irgi maximines naudojau pirmus kartus. Paskui Decatlone radom Quequa spec Decatlonui siuvamas. Vyras po siai dienai su jom slidienja, o man pirstuotos netiko. Pirkau tada jau Rossignol ir Salomon kumstines. Uztat rankos nebesala.
QUOTE(murzius @ 2010 01 25, 08:13)
Pernai teko matyti tokius piestukus nuo rasojimo. Gal kas esate isbande ?
Piestuka mano tetis isbande ant paprastu akiniu - smarkiai pasikeitus temperaturoms (kai is lauko ieini i vidu ir atvirksciai), jis neveikia. O mano akiniai kazkodel nerasoja... Gal mazai prakaituoju

Laikausi tokio principo - akinius deduosi tik lauke. Jie pas mane guli ant salmo, ne ant kepures ar plikos galvos. Ju slidienjant nenusiimineju nei kylant atviru keltuvu, nei kiausuose. Kazkodel jokio rasojimo, nors jie pas mane buvo papigiai, netgi ne dvigubo stiklo. Dabar jau vsio jiem - nuplyso paminkstinimai. Teks investuot