Įkraunama...
Įkraunama...

Rusu mokyklos

Нет, ничего не слышала. А откуда такая информация?
Вингис уже третий год собираются присоединять biggrin.gif
Но надо будет поинтересоваться на всякий случай. Я думаю, что многие родители будут против g.gif
Atsakyti
kogda ja zvonila v lazdynu vidurine, mne skazali, cto vingis uze tocno zakryvajut i prisojediniajut k nim.
a nascot etoj Bangele ja procitala v gazete 15 minut, v internete, nomer na (po mojemu) 9 ijulia.
i tam bylo napisano, cto u samoupravlenija takije plany nacalnuju schkolu otpravit na zemaites (v bangele).
ja kak zvonila v schkolu mne nicego pravda ob etom ne govorili, no v principe ja ved i ne spraschyvala.
ja toze rasstroilas, t.k. tuda jexat dalekovato, a eta schkola ved priamo riadom sdomom.
jesli vdrug cto to uznajete, napischite pozalusta ili siuda ili v az.
Atsakyti
mano vaikas lanko 8 mokykla, antrokas, esu patenkinta kol kas, anglu nuo 1 klases, nors nezinau ka ten galima ismokti,, blush2.gif pirmokui. matysime kas bus, bet kuria rusu mokykla gali bet kada uzdaryti... verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Kazkaip nutylo diskusijos apie rusu mokyklas:)
Atsakyti
4u.gif mamytes, kuriu vaikai lanko rusu mokyklas, pasidalinkite ispudziais, ar tinkamai desto liet, kalba mokykloje? ar patinka mokytojos ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nuliaX @ 2010 01 21, 17:44)
4u.gif mamytes, kuriu vaikai lanko rusu mokyklas, pasidalinkite ispudziais, ar tinkamai  desto liet, kalba mokykloje? ar patinka mokytojos ? ax.gif

Mano dukrytė lanko Naujamiesčio vid.mokyklą,tiesa dar pirmokė,todėl sunku pasakyti ar gerai dėstoma lietuvių kalba blush2.gif Tuo labiau,kad ji nuėjo į mokyklą 5 metus atlankius lietuvių darželį. Šiuo metu lietuvių kalbos pamokos jai nelabai patinka,nes dauguma visiškai nežina lietuvių kalbos ir mokosi kalbėjimo pradmenų.
O šiaip esam labai patenkinti mokykla thumbup.gif ,vaikas noriai keliasi kiekviena rytą į mokyklą wub.gif
Atsakyti
o pradiniu klasiu mokytojos geros sioje mokykloje?
kaip mokymo lygis?
Atsakyti
QUOTE(Irute @ 2010 02 01, 12:22)
o pradiniu klasiu mokytojos geros sioje mokykloje?
kaip mokymo lygis?

Mūsų mokytoja man labai patinka, o dėl mokymo lygio -tai neturiu su kuo palyginti.
Būtent kas jus domina bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siama @ 2010 02 01, 11:54)
Mano dukrytė lanko Naujamiesčio vid.mokyklą,tiesa dar pirmokė,todėl sunku pasakyti ar gerai dėstoma lietuvių kalba blush2.gif Tuo labiau,kad ji nuėjo į mokyklą 5 metus atlankius lietuvių darželį. Šiuo metu lietuvių kalbos pamokos jai nelabai patinka,nes dauguma visiškai nežina lietuvių kalbos ir mokosi kalbėjimo pradmenų.
O šiaip esam labai patenkinti mokykla thumbup.gif ,vaikas noriai keliasi kiekviena rytą į mokyklą wub.gif

Mano sunus lanko ta pacia mokykla, tik antrokas. irgi atejo is liet. darzelio, jam tikrai patinka, jis jauciasi laisvas per pamokas, jam patinka mokytoja, nors irkas dien uzduoda bet is tu pratybu labai lengvos uzduotys jam. Tik man nepatiko kad jie 2 kl. mokosi is tos pacios knygos ka ir 1 kl. nes nespejo. Realiai mokosi dar raides nors tuo paciu ir skaito ir raso. As tai namuose duoda dar skaityti. Kiti vaikai aisku daugiau vargsta,
Atsakyti
QUOTE(nuliaX @ 2009 12 28, 13:34)
mano vaikas lanko 8 mokykla, antrokas,  esu patenkinta kol kas, anglu nuo 1 klases, nors nezinau ka ten galima ismokti,,  blush2.gif pirmokui.  matysime kas bus, bet kuria rusu mokykla gali bet kada uzdaryti... verysad.gif  verysad.gif

pas mus irgi anglu kalba klasej yra, galima ismokinti jeigu vaikui idomu smile.gif

QUOTE(nuliaX @ 2010 01 21, 15:44)
4u.gif mamytes, kuriu vaikai lanko rusu mokyklas, pasidalinkite ispudziais, ar tinkamai  desto liet, kalba mokykloje? ar patinka mokytojos ? ax.gif

man asmeniskai viska tinka musu mokykloj, lietuviu kalba desto gerai. kol kas nuo sunaus negyrdejau skundu del mokytoju smile.gif
Atsakyti
laba diena,o mes vis dar negalim išrinkt į kokia mokykla leisti sunu : Saulėtekio vid. mok-kla ar Naujamiesčio vidurinė mokykla (buvusi 8)
gal kas gali parasyti apie Sauletekio mokykla?
Atsakyti
Sveiki.
negaliu tiksliai sakyti, nes pati ten nebuvau, bet sakysiu ka girdejau.
Sauletekio prastas kontingentas, daug renginiu, bet paruosimo lygis zemas.
8 mokyklos - stiprus lygis, bet renginiu mazai.
Atsakyti