Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima pastoti po gimdymo dar nesant mėnesinėm?

pries pirmasias mmm po gimdymo buna pirmoji ovuliacija po gimdymo. taip kad pastoti ir taip ir nesulaukti tu mmm tikrai galima smile.gif
kada tas vaisingumas grizta - yra daug faktoriu ir yra labai individualu. vienos maitina MP ir iki 14 men po gimdymo mmm nemato, kitoms mmm grizta jau 3 men po.
sitokioj situacijoj, kai neramu, siulyciau pasidaryti NT. cool.gif
Atsakyti
tikrai galima 4u.gif
Atsakyti
Tikrai imanoma 4u.gif Va, tarp musu su sese tik 10,5 men skirtumas tongue.gif Vadinasi, musu mama sugebejo pastoti 6 sav po gimdymo, nors ir mane maitino iki 5 men ir pienuko, kaip ji sake, buvo juros doh.gif Budrumo mamytes nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Žinoma, kad įmanoma. Bet aš šio džiaugsmo (gyvenimo be mmm) taip ir neapturėjau, susirgau po 6 savaičių, nors maitinau iki 7 mėn.
Atsakyti
Oi, pastoti tikrai įmanoma smile.gif jeigu tikėtumėme tomis pasakomis, kad maitinant MP pastoti neįmanoma, jau lauktumėmės antro leliaus lotuliukas.gif kai buvau pas gydytoją, man padarė choskopiją ir sakė, kad fabrikėlis vėl veikia ax.gif
taip kad yra mmm ar ne, geriausia saugotis nuo pat pradžių 4u.gif
Atsakyti
Zinoma galima 4u.gif
Atsakyti
po gimdymo gimda yra issivaliusi,gera terpe uzkibti nestuke.gif tikrai galima nestuke.gif
Atsakyti
Galima 4u.gif
Atsakyti
galima, su sntru sako greiciau uzkimbama... o treciu,sako tik pauostyt uztenka.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bigsmile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nestuke.gif
Atsakyti
taip, tikrai galima, man taip ir buvo.Pastojau dar maitindama. Bet galima sakyti samoningai ir nesisaugojom, nes norejom pametinuku. O maitinimas krutimi apsaugo tuo atveju, kai vaikas maitinamas diena kas 2val., o nakti kas 4val ir daugiau visiskai nieko neprimaitinama, netgi vandenuko neduodama gerti. Na, man pasitvirtino tai smile.gif Pastojau tik tada, kai jau pradejau primaitineti kitu maistu, ir intervalai tarp maitinimu krutimi pasidare daug ilgesni. smile.gif
Atsakyti
Taip 4u.gif
Atsakyti
Man buvo ,kad po gimdymo pastojau. Kaip tik kai susilaukiau savo viresneles , nesisaugojau ir po metu gime kita mergaite 4u.gif
Atsakyti