Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima pastoti po gimdymo dar nesant mėnesinėm?

Fiziskai man sake jog galima jau po pusantro menesio pilnai gaminti ir pastoti.. Svarbiausia psichologine bukle, bet skausmas juk nedings niekada tik stipres..Tad ir laukti metu ar penkiu nematau prasmes..
Atsakyti
QUOTE(raganiukej @ 2014 08 25, 08:22)
Svarbiausia psichologine bukle, bet skausmas juk nedings niekada tik stipres..Tad ir laukti metu ar penkiu nematau prasmes..

O aš ne apie psichologinę būklę. Vien pastoti negana, reikia, kad organizmas dar ir išnešioti būtų pajėgus. Ne atsitiktinai net ir po sėkmingai pasibaigusių gimdymų, poroms dar kurį laiką patariama susilaikyti nuo lyt. santykių. Davimas organizmui pailsėti nėra susijęs tik su psichologine būkle, tai davimas progos sustiprėti pačiam organizmui. Kalba ne apie metus ar penkis, bet 1,5 mėn. man asmeniškai atrodo mažoka. g.gif
Dėl psichologinės/emocinės pusės planavimo kontekste... Žinoma ji reikšminga, bet ir ji - ne viskas. wink.gif Jūsų atveju iš žinutės nėra aišku kodėl pirmas gimdymas baigėsi taip kaip baigėsi... Ir ar nėra kažko, į ką reikėtų atkreipti dėmesį laukiantis kito vaikelio. Todėl ir patariau pasikonsultuoti su specialistais. Bet gal jūs šiuo klausimu sau atsakymus jau turit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi (:: 25 rugpjūčio 2014 - 13:54
Taip ataskymus mes jau turime..tai buvo daktaru aplaidumas..kalta virkstele..
Su juis sutinku organizmui butina pailseti po kiekvieno gimdymo, bet siuo atveju daktarai nemato nieko blogo jei greitu laiku vel pastociau..todel ir idomu pasidare kaip greitai galima butu vel pastoti, tad ir rasau ir klausiu galbut kuri nors is savos patirties tai zino..
Beabejo jus galvosite kitaip, bet jum as nepriestaraunu ir nepriestarausiu nes tai pilnai suprasti gali tik tai patyre..
Atsakyti
Na aš pati pastojau po 10 mėn. Mano vyras pas mamą atsirado, kai ši buvo 3 mėn. po gimdymo.

Užuojauta dėl pirmojo netekties.
Aš neprieštarauju ir negalvoju kažkaip labai "kitaip", tik pasidalinu nuomone "iš šalies", kad planuojant aš pati (bet jūs - ne aš) duočiau savo kūnui truputį pailsėti, bent jau tam, kad iš savo pusės sumažinčiau galimo persileidimo riziką. Nors suprantama, kad čia ne ta sritis, kur tik nuo moters pasiruošimo viskas priklauso.

Sutinku, kad skausmą panašiai gali suprasti tik per jį perėję (nors būna, kad žmonės labai skirtingai elgiasi ir panašiose situacijose), todėl ir kalbu ne apie emocinę šito dalyko pusę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi (:: 25 rugpjūčio 2014 - 17:04
Tikiuosi Dievulis duos kad kita karta butu viskas gerai, ir tikiuosi jog mazylis kuris tapo angeliuku mums pades..
Atsakyti
Žinoma. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos Mamytes smile.gif esu naujoke cia dar, taip kad nesupykit, jei pasikartosiu su klausimu ir jei ne i ta tema rasau:) norejau paklaust ar yra buve kam tokia situacija. Taigi, po gimdymo su vyru pasimylejom po gimdymo 2 men., bet jau kaip savaite buvau vartojus KT ir kudyki maitinu puse dienos, taip pat ir menesines jau buvo . Taigi norejau paklaust ar galejau vel pastot?!
Atsakyti
As pastojau trecia men po gimdymo.Menesinem nesirgau.Auginam dabar pametinukus:-) Sako,kad maitinant nepastojama..nesamone...ir pastojau,ir maitinau kol gime kitas,tada maitinau abu:-)
Atsakyti
Mano draugės dukryčių amžiaus skirtumas - 10,5 mėn. Nors ir maitino, ir mėnesinės das nebuvo grįžusios. Visi buvo tikrai nustebę.
Atsakyti
Sveikos,as maitinu leliu jau 7 men.menesinem dar nesergu,matuojuos rytais bt ,ji zema 36.4-36.5 ,o jei pastociau netycia vel ,ji man pakiltu vel ir butu 37 ?
Atsakyti
viespatie sventas, as jau visa nakti be miego, kaip vat viena akimirka gali ivaryt tryda... mano maziausiai 1.4 men , ji vis dar valgo mp ir gana intensyviai. iki siol man vis dar nera mmm. ir stai idiotizmo akimirka, nzn kurioj vietoj pas mano vyra smegenys, ir pas mane....as labai labai tikiuosi, kad islipsiu sausa is balos...ir nebus pasekmiu doh.gif
susiparinau, nu maza ka. o gal vis tik ne... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(astabil @ 2014 09 08, 08:35)
As pastojau trecia men po gimdymo.Menesinem nesirgau.Auginam dabar pametinukus:-) Sako,kad maitinant nepastojama..nesamone...ir pastojau,ir maitinau kol gime kitas,tada maitinau abu:-)


Man lygiai tokia pati situacija, tik pastojau 5 men po gimdymo, be jokiu menesiniu ir intensyviai maitindama suneli. Dabar taip pat turim du grazuolius pametinukus. Esu labai laiminga, nes su vyru ir norejome pametinuku, tik netikojom, kad gausis, nes mociutes aceit zino, kad maitinant pastoti neimanoma. Tik as maitinau mazyli iki 20 nestumo savaites, nes pasidaviau gydytoju raginimui, atseit nesveika maitinti nestumo metu. smile.gif
Atsakyti