o gal zinote, ar veikia ovuliacijos testai, jei nera dar menesiniu po gimdymo. Po gimdymo praejo bevik 5 menesiai. Beje, ar suveiktu Postinor?
manau kad galima
na zinokite prisiskaiciau internete, kad gal taip greitai nelabai tiketina, kad gali uzkibti, nusiraminau, ir vyrui nieko per daug nesakiau, bet vel sugrizau prie abejoniu
kadangi tarp mazylio matinimu tarpai nemazi, o menesiniu nesulaukiu, beto ir pykinimas pasidare daznesnis , o issimaudziusi karstoje vonioje, pajutau maudenimus pilvo apacioje ,taigi dabar jau niekas nebenuramins, leksiu testuko
QUOTE(elitine13 @ 2010 10 25, 16:45)
na zinokite prisiskaiciau internete, kad gal taip greitai nelabai tiketina, kad gali uzkibti, nusiraminau, ir vyrui nieko per daug nesakiau, bet vel sugrizau prie abejoniu
kadangi tarp mazylio matinimu tarpai nemazi, o menesiniu nesulaukiu, beto ir pykinimas pasidare daznesnis , o issimaudziusi karstoje vonioje, pajutau maudenimus pilvo apacioje ,taigi dabar jau niekas nebenuramins, leksiu testuko 
Tik nereikia isgyventi
Zinoma kad galima, taip daznokai ir nutinka
Oi, man koks bajeriukas buvo
Maitinu dar MP, tik kažko galvą dažnokai pradėjo skaudėti. Per savaitę kokį 1 kartą tai tiksliai. Tik šast mintis - gal nėščia, nes pirmą nėštumo trimestrą galva plyšdavo nuo skausmo. Sakau vyrui: "Jaučiu gal esu nėščia, nes galvą ko tai dažnokai skauda..
". Mano vyras tik šypt
Apsidžiaugė. Pasidariau testą ir nieko. Net nuliūdom abu
Mes labai norim pametinukų, arba nors, kad vaikučių amžiaus tarpas būtų iki 2 metų
Maitinu dar MP, tik kažko galvą dažnokai pradėjo skaudėti. Per savaitę kokį 1 kartą tai tiksliai. Tik šast mintis - gal nėščia, nes pirmą nėštumo trimestrą galva plyšdavo nuo skausmo. Sakau vyrui: "Jaučiu gal esu nėščia, nes galvą ko tai dažnokai skauda..
Mes labai norim pametinukų, arba nors, kad vaikučių amžiaus tarpas būtų iki 2 metų
na stai pasidariau testa, jis neigiamas, taciau net ir praejus kelioms savaitems po testo pasidarymo pykina, pasidariau irzli, viskuo nepatenkinta. Maitinima jau visai nutraukiau, o mm kaip nera taip nera
net nezinau ka galvoti.
Nelabai supratau dėl maitinimo, kodėl jį nutraukėte? Šiaip manau jums tiksliau parodytų kraujo tyrimas, yra ar ne. Nes hormonai po gimdymo dar sujaukti, gali būti, kad testas šlapimu nebus labai tikslus. Pastoti tikrai galėjote. Tačiau jūsų minėti simptomai gali būti ir visai ne dėl pastojimo, o dėl organizmo išsekimo, kurių nors medžiagų trūkumo ar net ligų. Pasidarykite bendrą ir biocheminį kraujo tyrimus, pasitarkite su gydytoju.
pastot galima labai greitai !todel reik labai sAUgotis [ jei nenori]
as, va pastojsau kai pirmagimei tebuvo 6 men.
daba pametinukes zavingas turiu
QUOTE(Bluebell @ 2010 11 16, 18:28)
pastot galima labai greitai !todel reik labai sAUgotis [ jei nenori]
Na aš žinau pavyzdį, kai pastojo po gimdymo praėjus panašiai 6 sav. Taip kad šeši mėn jau ilgokas laikas galima sakyti
QUOTE(Jazzas @ 2010 11 16, 19:00)
Nelabai supratau dėl maitinimo, kodėl jį nutraukėte? Šiaip manau jums tiksliau parodytų kraujo tyrimas, yra ar ne. Nes hormonai po gimdymo dar sujaukti, gali būti, kad testas šlapimu nebus labai tikslus. Pastoti tikrai galėjote. Tačiau jūsų minėti simptomai gali būti ir visai ne dėl pastojimo, o dėl organizmo išsekimo, kurių nors medžiagų trūkumo ar net ligų. Pasidarykite bendrą ir biocheminį kraujo tyrimus, pasitarkite su gydytoju.
na maitinimą nutraukiau, nes visą dieną nebūnu namie, pienuko neturiu galimybės nusitraukinėt, pora mėnesių bandžiau tai daryti, tačiau nusitraukinėjant jis po truputi pradėjo mažėti. Na o dėl galimo nėštumo dar sakiau palauksiu kokį mėn