Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima pastoti po gimdymo dar nesant mėnesinėm?

mano nuomone reiketu pasisaugot kiek imanoma, nes reik save tausot,organizmui reik atsigaut...
Atsakyti
po gimdymo gali zymiai greicau pastoti, taip kad jei nenorit netyciuko reikia saugotis. Nors visai noreciau netyciukes wub.gif
Atsakyti
cia jau priklauso nuo kiekvienos moters organizmo, manau
Atsakyti
Pastojau praejus nepilniem 4men. po gimdymo, be menesiniu ir saugodamasi biggrin.gif Va taip, o pirmas labai sunkiai uzkibo (po 18men. nesisaugojimo). Organizmas buvo neatsigaves, po antro gimdymo susilpnejo sveikata ir siaip sunkoka su pametiniais biggrin.gif , tai kad viskas tikrai imanoma. Niekaip negalejau patiket ,kad pastojau, kol vaikelio per eho. nepamaciau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinulia @ 2011 01 11, 01:02)
Pastojau praejus nepilniem 4men. po gimdymo, be menesiniu ir saugodamasi  biggrin.gif Va taip, o pirmas labai sunkiai uzkibo (po 18men. nesisaugojimo). Organizmas buvo neatsigaves, po antro gimdymo susilpnejo sveikata ir siaip sunkoka su pametiniais biggrin.gif , tai kad viskas tikrai imanoma. Niekaip negalejau patiket ,kad pastojau, kol vaikelio per eho. nepamaciau  tongue.gif

4men po gimdymo? O as supanikavau, kai netyciukas gavosi mazajai bunant 6men... is kur taip greitai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kremuole @ 2011 01 06, 19:28)
mano nuomone reiketu pasisaugot kiek imanoma, nes reik save tausot,organizmui reik atsigaut...

visiskai sutinku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Širdele @ 2011 01 09, 19:39)
po gimdymo gali zymiai greicau pastoti, taip kad jei nenorit netyciuko reikia saugotis. Nors visai noreciau netyciukes  wub.gif

g.gif norėjau pametinukų ir po pirmo gimdymo bandžiau pastoti kuo greičiau. Na su protingu tarpu, tačiau tai pavyko tik po 2 metu... ir stengiantis
Atsakyti
Ech... na, as irgi nemaniau, kad maitinant ir vel taip lengvai galiu pastoti ax.gif pirmagimiui buvo kokie 5 menesiukai su trupuciu, kai kartu nuvaziavom i vaistine testuko pirkt rolleyes.gif tiesa, gavau nemaza soka, buvau labai pasimetusi, ka daryti? net buvo minciu ar man dabar to antro vaikelio reikia blush2.gif bet pamazu susitaikiau, kad jis jau gyvena pas mane nestuke.gif vyras is karto labai apsidziauge cool.gif na, mes ir nesisaugojom ax.gif tongue.gif tad nieko keisto, kad ir vel nestuke.gif savijauta nestumo metu zymiai geresne, bet poilsio truksta labai labai.....
Atsakyti
Imanoma viskas. Mano mama ir mano mociute- abi pastojusios buvo 6-8 sav po gimdymo (zindydamos). Taciau buvo po cezariu, ir nestumas nesibaige sekme.
As pirmaji nestuma "pagavau" tik po stebuklo, po 18 ciklu. Zinojau, kad po gimdymo uzkibti lengviau, todel iskart ir nesisaugojom. Sulaukiau pirmu mmm, ir zinokit uzkibo antras. Pilnai maitinant, kas valanda beveik 7,5 men dukryte blush2.gif
Atsakyti
sveikos, mergytes smile.gif
kaip man neramu... pirmu men sulaukiau kai suneliui buvo lygiai 5 men, o dabar jam jau 6 men su kapeikom... ir taip bijau kad nebutu vel uzkibe smile.gif nors suneli dar ir meitinu savo pieneliu, tik viena karta per diena duodu vaisiu tyreles.... koks tarp pirmu men buvo jums tarpas?
Atsakyti
QUOTE(Venecija_ @ 2011 02 17, 13:51)
sveikos, mergytes smile.gif
kaip man neramu... pirmu men sulaukiau kai suneliui buvo lygiai 5 men, o dabar jam jau 6 men su kapeikom... ir taip bijau kad nebutu vel uzkibe smile.gif nors suneli dar ir meitinu savo pieneliu, tik viena karta per diena duodu vaisiu tyreles.... koks tarp pirmu men buvo jums tarpas?

Man po gimdymo men, atsirado gal jau po kokiu 3.5 men, ir oaskui jau kas menesi, beveik ta pacia diena.
Mes su MB kaip ir planuojam antra, nesisaugom ir nieko, savo maziuka vis dar maitinu MP, per para iseina kokie 5-6 kartai, priklauso kiek kartu per nakti atsikelia
Atsakyti
labukas blush2.gif pastojau po gimdymo praejus 4men.. ir db turiu nuostabius berniukus,tarp kuriu 1m1men skirtumas blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti