Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie sveikatą UK

O kazin yra kur nors NHS kad dirbtu lietuviai ar nors kokia registratore lietuve.Man reikia raut danti,o pas anglus ar juo labiau babajus bijau. Idomu kiek kainuotu danties rovimas privaciai,gal kazkas susidure su tuo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanku @ 2010 09 07, 12:12)
O kazin yra kur nors NHS kad dirbtu lietuviai ar nors kokia registratore lietuve.Man reikia raut danti,o pas anglus ar juo labiau babajus bijau. Idomu kiek kainuotu danties rovimas privaciai,gal kazkas susidure su tuo g.gif

Sveika..
Vos pries savaite teko raut protini danty.. ax.gif Per nhs kiek skambinausi, kad israut nemokamai, eile puse metu ir daugiau(vakaru Londono pusej).Privaciai pas anglu dantiste uzsiprase 140£ (uz traukima, vaistu suleidima, darba). Bet traukiau pas rusa dantista irgi pravaciai, bet tas ne nhs .tai sumokejau 120£ unsure.gif istrauke gerai. greitai..
Atsakyti
QUOTE(IceDragon @ 2010 09 07, 13:26)
Sveika..
Vos pries savaite teko raut protini danty.. ax.gif  Per nhs kiek skambinausi, kad israut nemokamai, eile puse metu ir daugiau(vakaru Londono pusej).Privaciai pas anglu dantiste uzsiprase 140£ (uz traukima, vaistu suleidima, darba). Bet traukiau pas rusa dantista irgi pravaciai, bet tas ne nhs .tai sumokejau 120£  unsure.gif  istrauke gerai. greitai..

Oho kainytes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanku @ 2010 09 07, 12:43)
Oho kainytes g.gif

Nemazos
Man reikejo ypatingai skubiai, tai nebuvo laiko dairytis kur pigiau, ziurejau kad tik greiciau priimtu.. ax.gif
Gal kitur ir pigiau, paieskojus rastum.. mirksiukas.gif
Atsakyti
dukra su anuke buvo pas pediatr- www.klinikalondone.co. uk(nauja klinika),sake,kad aptarnavimas super ir rezultatas jau yra.
Atsakyti
QUOTE(Zanku @ 2010 09 07, 12:12)

mamai skaudejo dantis tai paskambinom dental helpline telefonu, uzregitravo, pasake kur kada atvaziuot ant rutojau ir istrauke uz 16.50 paundu. tik mes corwall ta telefona turim. kitiem regionam internete irgi turetu but. ji nekalba irgi dar gerai, bet ten jis turejo ir lietuviskai visa info.
Atsakyti
QUOTE(Rhealife @ 2010 09 16, 10:52)
mamai skaudejo dantis tai paskambinom dental helpline telefonu, uzregitravo, pasake kur kada atvaziuot ant rutojau ir istrauke uz 16.50 paundu. tik mes corwall ta telefona turim. kitiem regionam internete irgi turetu but. ji nekalba irgi dar gerai, bet ten jis turejo ir lietuviskai visa info.

kai buvau pas stomatologa, tai maciau kad NHS stomatologu kainos fiksuotos, apziura apie 16, 1 dantis apie 40...
Atsakyti
QUOTE(jurij @ 2010 09 15, 20:48)
dukra su anuke buvo pas pediatr-  www.klinikalondone.co. uk(nauja klinika),sake,kad aptarnavimas super ir  rezultatas jau yra.

maciau skelbimus sitos klinikos, ir internetine sveitaine ax.gif smagu girdeti gerus atsiliepimus 4u.gif idomu kokius receptus jie israso, kur visose vaistinese galioja g.gif
Atsakyti
QUOTE(mrs.ieva @ 2010 09 17, 14:43)
maciau skelbimus sitos klinikos, ir internetine sveitaine  ax.gif  smagu girdeti gerus atsiliepimus  4u.gif  idomu kokius receptus jie israso, kur visose vaistinese galioja  g.gif

teip
Papildyta:
QUOTE(mrs.ieva @ 2010 09 17, 14:43)
maciau skelbimus sitos klinikos, ir internetine sveitaine  ax.gif  smagu girdeti gerus atsiliepimus  4u.gif  idomu kokius receptus jie israso, kur visose vaistinese galioja  g.gif

taip
Atsakyti
4u.gif sveikos mamytes,gal kas susidurete uk su adenoidu salinimo operacija sau,arba geriausia butu vaikuciui,gal pasidalintumete informacija. blush2.gif maniskei tikrai reiketu juos operuoti,bet kai prisiklausai cia apie juos tai man baisu,galvoju gal laukti kitos vasaros ir operuoti lietuvoje,o gal kaip tik cia sita operacija gi nera ypatingai sudetinga ir atliekama normaliai. g.gif (normaliai tai cia taip kaip suvokiame mes,kad normaliai,o ne kaip uk gp). Busiu dekinga jeigu pasidalinsite savo nuomonemis. Aciu 4u.gif
Atsakyti
ax.gif tei niekas nesusidure su tokia problema uk? g.gif gal tada kazkas kas dirbate medicinos srityje galetu pareiksti savo nuomone siuo klausimu. nes nezinau ka daryti uz menesio reikia pasakyt savo sprendima,o dvejoniu daug,bet vaiko kankinti irgi nelabai norisi.
ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(guce @ 2010 09 30, 15:28)
4u.gif  sveikos mamytes,gal kas susidurete uk su adenoidu salinimo operacija sau,arba geriausia butu vaikuciui,gal pasidalintumete informacija.  blush2.gif  maniskei tikrai reiketu juos operuoti,bet kai prisiklausai cia apie juos tai man baisu,galvoju gal laukti kitos vasaros ir operuoti lietuvoje,o gal kaip tik cia sita operacija gi nera ypatingai sudetinga ir atliekama normaliai.  g.gif  (normaliai tai cia taip kaip suvokiame mes,kad normaliai,o ne kaip uk gp). Busiu dekinga jeigu pasidalinsite savo nuomonemis. Aciu 4u.gif

Nesusiduriau as su adenoidu salinimo problemom cia, bet del ko taip blogai nusiteikus pries uk medikus? g.gif Auginu tris vaikus, tai daznai tenka lankytis tiek pas gp, tiek i ligonine teko nuvaziuot, bet niekad nesusiduriau su prastu ju darbu schmoll.gif Ypac, jei papuoli i ligonine - ir tyrimai, ir servisas buna tikrai auksto lygio - na bent jau neprasciau nei Lt, tai tikrai... Nebent cia priklauso nuo vietos, kurioje gyveni... Bet gp pas mus pvz - gydytojos brites - visada paziures, paklausys, tinkamu vaistu paskirs. Mes uk 3 metai tik, tad turiu patirties ir su Lt gydytojais. Tai vat, mano nuomone tokia - operuokites cia, tikrai nemanau, kad padarys prasciau nei Lt, o uz sutaupytus pinigelius - pasilepinkit kur nors po nemalonios proceduros mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti