O kazin yra kur nors NHS kad dirbtu lietuviai ar nors kokia registratore lietuve.Man reikia raut danti,o pas anglus ar juo labiau babajus bijau. Idomu kiek kainuotu danties rovimas privaciai,gal kazkas susidure su tuo

QUOTE(Zanku @ 2010 09 07, 12:12)
O kazin yra kur nors NHS kad dirbtu lietuviai ar nors kokia registratore lietuve.Man reikia raut danti,o pas anglus ar juo labiau babajus bijau. Idomu kiek kainuotu danties rovimas privaciai,gal kazkas susidure su tuo 

Sveika..
Vos pries savaite teko raut protini danty..

QUOTE(IceDragon @ 2010 09 07, 13:26)
Sveika..
Per nhs kiek skambinausi, kad israut nemokamai, eile puse metu ir daugiau(vakaru Londono pusej).Privaciai pas anglu dantiste uzsiprase 140£ (uz traukima, vaistu suleidima, darba). Bet traukiau pas rusa dantista irgi pravaciai, bet tas ne nhs .tai sumokejau 120£
istrauke gerai. greitai..

Oho kainytes

QUOTE(Zanku @ 2010 09 07, 12:43)
Nemazos
Man reikejo ypatingai skubiai, tai nebuvo laiko dairytis kur pigiau, ziurejau kad tik greiciau priimtu..

Gal kitur ir pigiau, paieskojus rastum..

QUOTE(Zanku @ 2010 09 07, 12:12)

mamai skaudejo dantis tai paskambinom dental helpline telefonu, uzregitravo, pasake kur kada atvaziuot ant rutojau ir istrauke uz 16.50 paundu. tik mes corwall ta telefona turim. kitiem regionam internete irgi turetu but. ji nekalba irgi dar gerai, bet ten jis turejo ir lietuviskai visa info.
QUOTE(Rhealife @ 2010 09 16, 10:52)
mamai skaudejo dantis tai paskambinom dental helpline telefonu, uzregitravo, pasake kur kada atvaziuot ant rutojau ir istrauke uz 16.50 paundu. tik mes corwall ta telefona turim. kitiem regionam internete irgi turetu but. ji nekalba irgi dar gerai, bet ten jis turejo ir lietuviskai visa info.
kai buvau pas stomatologa, tai maciau kad NHS stomatologu kainos fiksuotos, apziura apie 16, 1 dantis apie 40...
QUOTE(jurij @ 2010 09 15, 20:48)
dukra su anuke buvo pas pediatr- www.klinikalondone.co. uk(nauja klinika),sake,kad aptarnavimas super ir rezultatas jau yra.
maciau skelbimus sitos klinikos, ir internetine sveitaine

QUOTE(mrs.ieva @ 2010 09 17, 14:43)
smagu girdeti gerus atsiliepimus
idomu kokius receptus jie israso, kur visose vaistinese galioja 

teip
Papildyta:
QUOTE(mrs.ieva @ 2010 09 17, 14:43)
smagu girdeti gerus atsiliepimus
idomu kokius receptus jie israso, kur visose vaistinese galioja 

taip

ACIU

QUOTE(guce @ 2010 09 30, 15:28)

Nesusiduriau as su adenoidu salinimo problemom cia, bet del ko taip blogai nusiteikus pries uk medikus?