Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie sveikatą UK

Ziurek kuri priima NHS pacientus. Dazniausiai buna ant duru ar lango iskabinta. Kai kuriosi privacios klinikos irgi priima NHS.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siguliukas17: 20 rugpjūčio 2010 - 16:00
Laba diena, noriu pasitikrinti profilaktiškai nuo krūties vėžio UK (Londonas). Esu neseniai atvykus, tad dar nelabai gaudausi, kas čia ir kaip. Gal žinote, kur būtų galima tai padaryti? Iš anksto dėkui už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(artuma @ 2010 08 22, 10:24)
Laba diena, noriu pasitikrinti profilaktiškai nuo krūties vėžio UK (Londonas). Esu neseniai atvykus, tad dar nelabai gaudausi, kas čia ir kaip. Gal žinote, kur būtų galima tai padaryti? Iš anksto dėkui už atsakymus  4u.gif

Nueik pas savo GP ir pasakyk,kad nori pasitikrinti,jis turetu duoti tau siuntima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smint @ 2010 08 22, 13:16)
Nueik pas savo GP ir pasakyk,kad nori pasitikrinti,jis turetu duoti tau siuntima mirksiukas.gif

atsiprasau, o kas yra GP? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(artuma @ 2010 08 22, 12:03)
atsiprasau, o kas yra GP?  blush2.gif

Toks tipo kaip seimos gydytojas.Jeigu dar nesi susiradus kuris tau priklauso pagal adresa,tai siulyciau kuo skubiau uzsiregistruoti pas ji.Todel,kad neduok D kokia neleime ir tektu vaziuoti i ligonine,tai ten pirmiausia klausia kas tavo gydytojas,nes jai sakysi,kad neturi,tai jie numirti neleis,bet gali buti kokiu nors nesusipratimu kuriu sprendimas gali ne tik uzimti laiko,bet ir pagadinti nervu.Be to,va tu nori isitirti kazka,tai jeigu nenori eiti i privacia klinika ir moketi pinigu,tai eini pas savo GP ir prasai siuntimo.Beje,priklauso nuo vietos kurioje gyveni ir tavo GP noro,per kiek laiko tau paskirs norimus tyrimus.Gali buti per kelias dienas,bet gali buti ir per kelis menesius.Tikiuosi aiksiai parasiau blush2.gif Beje,tureti gera GP,kuris nenusikalbetu,stenktusi tau padeti, tai tas pats kas laimeti loterijoje doh.gif Taip,kad sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dulsija @ 2010 08 20, 13:50)
Sveikos mamytes, gal kas pagelbesite ir man.
Gavome NHS korteles su kuriomis priklauso nemokamas dantuku tvarkymas, akiu tikrinimas ir pan.,va kaip tik vyrui reikia tvarkyti dantukai.
Bandziau ieskot info kur cia butu galima tuos dantukus nemokamai tvarkyt, bet nerandu  schmoll.gif Turbut yra tam spec.klinikos?

Nemokamai dantukus tvarko bet kokioje NHS dantu klinikoje.
As savo susiradau NHS choices website, ivedi savo postcode ir ismeta visas artimiausias dantu klinikas http://www.nhs.uk/Pages/HomePage.aspx
Tada belieka rinktis ir skambinti jiems wink.gif
Sekmes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnie_ska: 22 rugpjūčio 2010 - 18:17
Aš gyvenu Barkinge, aplink nėra jokios ligoninės, tik privatūs kabinetai ir tai tik pas 'babajus" (čia aš nepiktai). Tai gal žinote konkrečią įstaigą ar daktarą, kurį galėtumėt rekomenduoti? dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(artuma @ 2010 08 22, 18:33)
Aš gyvenu Barkinge, aplink nėra jokios ligoninės, tik privatūs kabinetai ir tai tik pas 'babajus" (čia aš nepiktai). Tai gal žinote konkrečią įstaigą ar daktarą, kurį galėtumėt rekomenduoti? dėkui  4u.gif

Deja GP tau priklauso pagal gyvenama vieta mirksiukas.gif isikraustysi kitur,turesi is naujo ieskoti.Jau sakiau,jei nori uz dyka tai tik per GP.Arba bandyk jieskoti internete,gal ir yra kokiu kliniku kurios tuom uzsiima mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės,

norėjau paklaust, o jeigu esi neseniai atvykusi ir dar nedirbi, tai tokiu atveju, ar galima registruotis, ar GP priima tik turint IN ar pan. ?
Atsakyti
QUOTE(Elaire @ 2010 08 25, 13:32)
Sveikutės,

norėjau paklaust, o jeigu esi neseniai atvykusi ir dar nedirbi, tai tokiu atveju, ar galima registruotis, ar GP priima tik turint IN ar pan. ?

As kai atvykau, gal po kokiu poros sav.nuejau i poliklinika ir mane uzregistravo, nors niekur nedirbau,nei NI neturejau. Bet as turiu vyra, kuris dirba cia ir maza vaika, tai gal del to mane uzregistravo, net nzn. g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnie_ska @ 2010 08 22, 16:17)
Nemokamai dantukus tvarko bet kokioje NHS dantu klinikoje.
As savo susiradau NHS choices website, ivedi savo postcode ir ismeta visas artimiausias dantu klinikas http://www.nhs.uk/Pages/HomePage.aspx
Tada belieka rinktis ir skambinti jiems wink.gif
Sekmes

aha as ir maniau kad taip lengva... paemiau jau 20 myliu spinduliu-niekur nauju neregistruoja...tai dabar pasimetus, nes kelios vietos itrauke i laukianciu sarasus... kazkokia nesamone... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dulsija @ 2010 08 25, 13:53)
As kai atvykau, gal po kokiu poros sav.nuejau i poliklinika ir mane uzregistravo, nors niekur nedirbau,nei NI neturejau. Bet as turiu vyra, kuris dirba cia ir maza vaika, tai gal del to mane uzregistravo, net nzn.  g.gif

Ačiū už atsakymą smile.gif
Na mano vyras taip pat darbuojasi čia porą metelių, tai gal ir man pavyktų...nes kažkaip nesaugiai, manau, jausčiausi - maža kas.
Atsakyti