Įkraunama...
Įkraunama...

Išleistuvės!

Kai buvom ketvirtokai važiavom pas vienos klasiokės sodybą, ten labai gražu, ir vandens dviratis yra, gulbės plaukioja. Rinkome po 20Lt , nes tik maisto tereikėjo . Ir tai daug palikę buvo kadangi mūsų buvo 28 mokiniai . Buvo labai smagu, ir gaila palikti auklėtoją . Bet kai pradėjom žaist vadinamaji butelį, visų akys švyte švytėjo . doh.gif lotuliukas.gif Šiemėt vėl planuojam mokslu metų pabaigoj važiuot į tą pačią sodybą. Manau mažesniems juk įdomiau pasibūt dar su auklėtoja, prieš vasarą pasišnekėt. O ne tarkim į kokius vandens parkus ar dar ką važinėt. Na nežinau čia tik mano nuomonė. smile.gif
Atsakyti
Mes šiais metais šventėme ketvirtokų išleistuves Kernavės bajorynėje. Rinkome po 50 litų nuo žmogaus, čia ir vietai, ir maistui, galima buvo dalimis nuo vasario. (Kai kam, žinoma, buvo per brangu, tačiau kad jie nepasiūlė ir nieko kito). Buvo tikrai labai smagu vaikams, tokie dėmesingi buvo vieni kitiems, ir tėveliai susidraugavo (aktualu, drauge pereiname į pagrindinę).
Atsakyti
Mes ketvirtos klasės išleistuves šventėm vieno klasioko sodyboj. Buvo ežeras, oras geras, kepėm kepsnius ant laužo ir buvo tikrai labai linksma. Vakare skraidėm su oro balionu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Geroji_Meškutė @ 2009 04 14, 09:02)
Dabar esu penktokė. Išleistuvės mūsų buvo tokios. Pirma-Antra pamoka: Direktoriaus iteikimas mums diplomus. Tada ėjome visi namo. Atgal į mokyklą atėjo pavakary [ apie 16val] Pradėjome ruoštis šventei. persirengė [ nes vaidinome tėveliams spektaklį "Nykštukas nosis", o po to buvome paruošę tėveliams psirodimus. Po oficialios dalies rašėme savo svajones ir mokytoja jas sudėjo i dėzutę ir užrišo. Sakė kad kai būsim dvyliktokai per išleistuves atiduos smile.gif Tada, parašę tuos rašinukus valgėme tortą ir ėjome linksmintis [krėsti išdaigas] kol tėvai gurkšnojo šampaną. Apie 21 val. važiavome į baulingą. Vaikai žaidė baulingą , o tėvai užkandžiavo kalbėjosi ir taip pat gere šampaną.... Buvome iki 00Val biggrin.gif

kas idomiausia paciu vaiku pasisakymuose ,kad vistik jie labai uzfiksuoja ta "nekalta" sampano gerima wink.gif
Atsakyti
Kadangi mes gyvename Mažeikiuose kur tokiam mieste nelabai kokių pramogėlių yra,tad nutarėm vaikus nuvežti pažaisti boulingą.Daugelis vaikų yra iš kaimo,tad kiti nė matę nėra to boulingo.O mokytojai kelialapį į sanatoriją į purvo vonias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(regermo @ 2009 05 10, 16:57)
Kaip visada visko rasi tik Vilniuje ir Kaune, o Klaipėda - kaip kita "respublika"  g.gif

Mes Klaipėdoje.
Dukros 4 kl. išleistuvės buvo prastos, nes ir mokytoja buvo doh.gif , o be to, labai klasė neorganizuota doh.gif verysad.gif Bandėm kažką daryti tik ta grupelė tėvų, kurie iš tos pačios darželio grupės susirinko. Rašėm raštelisu tėvams, ir pan, bet beviltiškai, tai spjovėm ir susiorganizavom ant tiek žmonių, kiek buvo norinčių, tai važiavom tiesiog į sodybą su šašlykais, vaikai pažaidė, tėvai pakalbėjo.....
O va po 5 klasės (ką tik) organizavom Vinetu kaime pabuvimą thumbup.gif Buvo labai smagu thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,
oi kokia pamirsta tema, o taip reikalinga. Va ir man siemet nenusiseke, reikia organizuoti ketvirtokams isleistuves. Gal kas jau turit nauju ideju? verysad.gif
kazkaip nesinori vien klaseje pabut ir issiskirstyti blush2.gif blush2.gif
Turiu keleta variantu - haskiai, lokes peda, zirgynas.... gal mamytes ka pasiulys g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
TAI TAIP PRIKLAUSO NUO TEVU. KITA SYKI TAI NET RANKOS SVYRA-NIEKO DARYR IR SIULYT NEM=NORI, O BURBA, KAD VISKAS BLOGAI, SREDI NOSIS UZRAUKE.
Atsakyti
Tai cia dazniausiai taip ir buna sad.gif niekad visiems neitiksi, va kita savaite susirinkimas del isleistuviu-tai jau bus man proga pasinervinti. Garantuotai mano variantai nepatiks. Ai, spjausiu i viska ir apsieisime be isleistuviu tada.... Ir pinigai bus sutaupyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linella @ 2013 01 08, 19:15)
Sveiki,
oi kokia pamirsta tema, o taip reikalinga. Va ir man siemet nenusiseke, reikia organizuoti ketvirtokams isleistuves. Gal kas jau turit nauju ideju?  verysad.gif
kazkaip nesinori vien klaseje pabut ir issiskirstyti  blush2.gif  blush2.gif
Turiu keleta variantu - haskiai, lokes peda, zirgynas.... gal mamytes ka pasiulys  g.gif  g.gif  g.gif

Vietoj Lokės pėdos galite rinktis Belmonto nuotykių parką arba Labas nuotykių parką. Pastarajame galima suorganizuoti komandines rungtynes.
Atsakyti
Ir man jau kazkaip seda sita mintis apie nuotykiu parka i galva.... Nesinori kazkur toli vaziuoti, o vaikams ir proga butu issidukti. Nu ziauriai pasiutusi klase sad.gif
Atsakyti
Mūsų išleistuvės vyko Kaune VII forte. Išpradžių karinės temos nenorėjo mergaitės, bet paskui visos dalyvavo ir lobio paieškose ir ant batuto šokinėjo ir šaudė ir tikrai buvo labai smagu visiems. smile.gif
Atsakyti