Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Merginos, gal kam jau ir anksčiau tokia idėja buvo kilus: man pasigamintas purškiamas dezodorantas visai neblogas reikaliukas, tik kad man labai nepatogu naudot jį, užsipurški, ir nuteka jis.. Gal bandyt tą patį skystį su kokiu aliejum ir emulsiniu vašku sujungt, kad tepamas gautųsi? g.gif
Atsakyti
silko proteinai ir silikonas laaabai sugunde bigsmile.gif kaip tik ieskau kazko natur.plaukams.o kokia kaina gautusi su siuntimu tiek vieno, tiek kito?

ir dar-kokius naudojate aliejukus plauku galiukams?mano ploni plaukai ir nera ju daug,tai turbut kuo lengvesnio reiktu,kad netycia ir daugiau laseliu uztepus nereiktu perplovineti galvos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolie23 @ 2010 02 26, 15:53)
Merginos, gal kam jau ir anksčiau tokia idėja buvo kilus: man pasigamintas purškiamas dezodorantas visai neblogas reikaliukas, tik kad man labai nepatogu naudot jį, užsipurški, ir nuteka jis.. Gal bandyt tą patį skystį su kokiu aliejum ir emulsiniu vašku sujungt, kad tepamas gautųsi?  g.gif

Aš esu susipylusi į buteliuką nuo seno dezo su rutuliuku ir tepuosi juo, tai irgi neitin patogu - negali paversti,nes pro šalį bėga. Audžiu mintį sutirštinti ksantanu, tada kaip gelis būtų ir neprabėgtų gal g.gif . Gal kuri bandėte šitą variantą?
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2010 02 26, 15:55)
silko proteinai ir silikonas laaabai sugunde  bigsmile.gif  kaip tik ieskau kazko natur.plaukams.o kokia kaina gautusi su siuntimu tiek vieno, tiek kito?
:

Man atrodo siuntimas 7 eurai, plius produktai. Mazesnis kiekis apie 3-5 eurus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zukauskaite: 26 vasario 2010 - 15:10
QUOTE(etamo21 @ 2010 02 26, 14:55)
ir dar-kokius naudojate aliejukus plauku galiukams?mano ploni plaukai ir nera ju daug,tai turbut kuo lengvesnio reiktu,kad netycia ir daugiau laseliu uztepus nereiktu  perplovineti galvos ax.gif

Man galiukams geriausias kokosų aliejus smile.gif jį tepu ant šlapių plaukų jau išsiplovusi galvą ir neperplaunu, bet reikia tik lašelio visiems galiukams, nes kitaip gali gautis šlapių plaukų efektas ax.gif na reikia bandyti ir taip atsitaikyti sau tą tinkamą aliejuko kiekį, aš iš pirmo karto pataikiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 02 26, 16:26)
Man galiukams geriausias kokosų aliejus smile.gif jį tepu ant šlapių plaukų jau išsiplovusi galvą ir neperplaunu, bet reikia tik lašelio visiems galiukams, nes kitaip gali gautis šlapių plaukų efektas  ax.gif na reikia bandyti ir taip atsitaikyti sau tą tinkamą aliejuko kiekį, aš iš pirmo karto pataikiau smile.gif

Aš ir tą patį darau. Tiesa, dar turiu silikoninį galiukų aliejuką, tai kartais ir tuo pateplioju.
Bet nežinau, kas yra, galiukus kirpau prieš mėnesį kažkur, žiūriu man jie suskilinėję vėl, nors ir rūpinuosi, aliejumi kelis kartus per savaitę ištepu... Kažin kas galėtų būti.. g.gif
Atsakyti
[quote=giedrulia77,2010 02 26, 12:01]
[quote=bryyla,2010 02 26, 12:57]

Mane MB irgi jau bara verysad.gif

O baisiausia buvo, kai paklause "O ka daro lotoso milteliai?" Ir as neturejau ka atsakyt, mazdaug "tuoj paskaitysiu" doh.gif lotuliukas.gif
Ai, bus tu vyru, svarbu, kad silikono butu ax.gif

[/quote]

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif miriau is juoko
vakar gavau vokeli su miltukais (fitokeratinai ir kt) dar aliejai, hidrolatai.
MB ikiso nosi ir sako, gal tu cia narkotikais prekiauti pradejai ? tai vakare dariau ruduju dumliu pylinga-kauke, tai aciu dievui, kad nemate ir neuzuode kvapelio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 02 26, 15:54)
galiukus kirpau prieš mėnesį kažkur, žiūriu man jie suskilinėję vėl, nors ir rūpinuosi, aliejumi kelis kartus per savaitę ištepu... Kažin kas galėtų būti..  g.gif

nuskambės nuobodžiai, bet kuo stiprini plaukus iš vidaus? Ar pakanka jiems vitaminų, mineralų, drėgmės? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 26, 17:02)
nuskambės nuobodžiai, bet kuo stiprini plaukus iš vidaus? Ar pakanka jiems vitaminų, mineralų, drėgmės? smile.gif

ne nuobodžiai, o išmintingai smile.gif vat, ar užtenka, tai tikrai nežinau... Gali būti, kad ne doh.gif blush2.gif o kaip Jūs stiprinate plaukus?
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 02 26, 16:10)
ne nuobodžiai, o išmintingai smile.gif vat, ar užtenka, tai tikrai nežinau... Gali būti, kad ne  doh.gif  blush2.gif  o kaip Jūs stiprinate plaukus?

ne Jūs, o tu smile.gif Kas rytą valgau per naktį silicio ir kvarco vandenyje išmirkytų avižų dribsnių drinks_cheers.gif Dedu aliejines kaukes, planuoju tam ir miltukus panaudoti, lašinu eterinius aliejus, dedu pirktines kaukes, Mėtos ekstraktą plaukams stiprinti. Ir neskilinėja jie man, tfu tfu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 02 26, 16:10)
ne nuobodžiai, o išmintingai smile.gif vat, ar užtenka, tai tikrai nežinau... Gali būti, kad ne  doh.gif  blush2.gif  o kaip Jūs stiprinate plaukus?

sveikai maitinames, nerukom, negeriam biggrin.gif vitaminus geriu papildomai, siaip sveikata "seku".. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 26, 16:14)
Kas rytą valgau per naktį silicio ir kvarco vandenyje išmirkytų avižų dribsnių  drinks_cheers.gif 

o sakykite, kad yra silicio ir kvarco vanduo ? kaip ji pasigaminti ? aciu labai labai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti