QUOTE(SiVidz @ 2010 03 06, 22:39)
Mergaitės,ar įmanoma Lietuvos kokiam kampe rasti Givenchy? kiek turėjau, tai gerių gėris sausai odai

o dabar nebėra..
Mačiau Vln Kristianoj yra Givenchy stendas, bet toks skurdokas pasirodė
Tai pirkit internetu, tikrai mačiau yra
Turiu aš va tokią, pirkau ant smūgio, jamiau, griebiau, čiupau ir nepamačiau, kad ji sausai odai, o manoji mišri, į riebumą gal net

Reziume - tikrai gera pudra, tik su odos tipu prašoviau, pati kalta..... Maskuoja gerai tada, kai dedu bazę, jei jos nepanaudoju, dengiasi nelygiai, kažkaip sunkiai tepasi

Tokia lyg kibni, per odą neslysta net, nemoku paaiškint
Šiaip labai norėčiau išbandyt kokią Givenchyu pudrytę skirtą mišriai, blizgėt mėgstančiai odai, tikiu kad patiktų, nes man aplamai Givenchy dekoratyvinė patinka...
Dar išbandžius esu va tokią
YSL Matt Touch Foundation ( Oil free ) - nieko įpatingo, esu turėjus geresnių
Dar išbandžiau
Chanel Mat Lumiere Long Lasting Luminous Matte Fluid Makeup. Nu sakyčiau pasaka, puikiai maskavo, veidelis kaip aksominis, spalvytė lygutėlėl, matiškumas išsilaikė visą dieną - jaučiu dar ir kitą dieną būt išsilaikęs
O pati pačiausia yra ši -
Sisley Phyto Teint Eclat. Superinė pudrytė, tik su ja išgaunu veidą lyg iš paveiksliuko

Jokio blizgesio, puikiai maskuoja, bet neuždeda kaukės efekto, net ir rimtesnį "broką" maskuoja puikiai (didesnį spuogą, raudoną dėmikę ir t.t.) šiai skiriu 10 balų iš 10