Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Honey @ 2010 03 15, 14:13)
Kaip maskuoja ji?

lengvos teksturos, bet oda atrodo lygi.
Atsakyti
As turiu klausimeli, koks skirtumas tarp kremines pudros ir kremines kompaktines pudros ax.gif Ir kurios geriau maskuoja? Siaip mano oda misri ir jai reikia maskavimo nes nelygi ir turiu randeliu ir siaip raudonu demeliu. Todel ir klausiu kuri geriau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kurlikutis: 15 kovo 2010 - 19:50
QUOTE(kurlikutis @ 2010 03 15, 20:47)
As turiu klausimeli, koks skirtumas tarp kremines pudros ir kremines kompaktines pudros ax.gif  Ir kurios geriau maskuoja? Siaip mano oda misri ir jai reikia maskavimo nes nelygi ir turiu randeliu ir siaip raudonu demeliu. Todel ir klausiu kuri geriau

Kreminė - kompaktinė, sakau iš patirties, dažnai ji ir daug natūraliau atrodo nei full coverage kreminės, nes pati tekstūra būna gerai dengianti ir jos nedaug tepti reikia, tik perbrauki kartelį du - ir tobula oda. Bent jau tokia mano patirtis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegant: 15 kovo 2010 - 20:21
Sveikos, gal kas bandet sia smashbox pudryte? Ir kremine ir ne kremine gali but. Kokie atsiliepimai?
user posted image
Atsakyti
Turiu tokį spalvą suteikiantį kremuką:
user posted image

Tai jis man labai thumbup.gif
Iš pradžių ant rankos pasižiūrėjus spalvą, buvau nusprendusi parduot, nes spalvytė per tamsi atrodė, bet pabandžiau ant veiduko pasitept, tai tarsi antra oda biggrin.gif Spalva prisiderina prie veido odos spalvos.. Ir dar pas mane mišri odytė, tai jokio blizgesio neišlindo, atlaikė ištisas valandas šokant klube lotuliukas.gif
Atsakyti
o kaip maskavimas ir kokia kaina? smile.gif
Atsakyti
Gal kuri bandet Make up for ever professiomal Mat Velvet+ pudra? Labai patiko sios firmos piestukas, noretusi ka nors daugiau isbandyti
Atsakyti
QUOTE(milky @ 2010 03 16, 00:05)
o kaip maskavimas ir kokia kaina? smile.gif

Jei kalbant apie spuogelius ir raudonumą, tai prieš pasitepant, aš ir taip naudoju concealer'į, tai kaip ir užsimaskuoja biggrin.gif
O kainytės tai tiksliai nežinau, pirkau iš braškių per išpardavimą, tai mokėjau apie 10-15 EUR, o dabar tksliai nežinau, gal ir tiek pat kainuoja, nors ir ne išpardavimas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnelee: 16 kovo 2010 - 15:20
QUOTE(SiVidz @ 2010 03 06, 22:39)
Mergaitės,ar įmanoma Lietuvos kokiam kampe rasti Givenchy? kiek turėjau, tai gerių gėris sausai odai  wub.gif  o dabar nebėra..  unsure.gif  user posted image

Mačiau Vln Kristianoj yra Givenchy stendas, bet toks skurdokas pasirodė smile.gif
Tai pirkit internetu, tikrai mačiau yra mirksiukas.gif

Turiu aš va tokią, pirkau ant smūgio, jamiau, griebiau, čiupau ir nepamačiau, kad ji sausai odai, o manoji mišri, į riebumą gal net doh.gif
user posted image
Reziume - tikrai gera pudra, tik su odos tipu prašoviau, pati kalta..... Maskuoja gerai tada, kai dedu bazę, jei jos nepanaudoju, dengiasi nelygiai, kažkaip sunkiai tepasi unsure.gif Tokia lyg kibni, per odą neslysta net, nemoku paaiškint rolleyes.gif
Šiaip labai norėčiau išbandyt kokią Givenchyu pudrytę skirtą mišriai, blizgėt mėgstančiai odai, tikiu kad patiktų, nes man aplamai Givenchy dekoratyvinė patinka... wub.gif

Dar išbandžius esu va tokią YSL Matt Touch Foundation ( Oil free ) - nieko įpatingo, esu turėjus geresnių g.gif
user posted image

Dar išbandžiau Chanel Mat Lumiere Long Lasting Luminous Matte Fluid Makeup. Nu sakyčiau pasaka, puikiai maskavo, veidelis kaip aksominis, spalvytė lygutėlėl, matiškumas išsilaikė visą dieną - jaučiu dar ir kitą dieną būt išsilaikęs lotuliukas.gif
user posted image

O pati pačiausia yra ši - Sisley Phyto Teint Eclat. Superinė pudrytė, tik su ja išgaunu veidą lyg iš paveiksliuko thumbup.gif Jokio blizgesio, puikiai maskuoja, bet neuždeda kaukės efekto, net ir rimtesnį "broką" maskuoja puikiai (didesnį spuogą, raudoną dėmikę ir t.t.) šiai skiriu 10 balų iš 10 4u.gif
user posted image
Atsakyti
O kokia kaina sisley? 4u.gif kur siauliuose perkat?
Atsakyti
QUOTE(Jaslene @ 2010 03 16, 22:45)
O kokia kaina sisley? 4u.gif  kur siauliuose perkat?

Sisley kainuoja 289 lt 4u.gif Sisley prekiauja Douglas
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 03 09, 18:05)
mergaites,gal kuri naudoja sita?butu labai idomus atsiliepimai,nes labai susigundziau smile.gif
user posted image

Turejau,labai nepatiko man ,ji tokia nzn,kaip apibudint ,sausa biggrin.gif nu sunkiai tepasi.Pamaskuojanti,bet ne daug.Visas ju pudras bandziau,yra kita,tai man superine,nepamenu kaip vadinas.Nu jos 3 yra tai ne body(body skysta kaip koks vanduo,vasarai thumbup.gif )

DIOR NUDE ATSILIEPIMU LAUKIU KAIP JUMS SPALVOS?
Atsakyti