Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Geriausia is visu man buvo 4u.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2010 03 09, 22:44)
Geriausia is visu man buvo  4u.gif

user posted image

Pritariu, sausaodems viena geriausiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kraisle @ 2010 03 09, 19:45)
as irgi gundausi sios pudrytes,ieskau kur jos galeciau pasibandyti  biggrin.gif

as parodoje"pelene"ant rankos patepiau,bet ji man tokia faina pasirode:)idomu kokiai odai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 03 09, 23:24)
as parodoje"pelene"ant rankos patepiau,bet ji man tokia faina pasirode:)idomu kokiai odai g.gif

Ji misriai skirta, seip girdejau gerus atsiliepimus apie ja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2010 03 09, 22:44)
Geriausia is visu man buvo  4u.gif

user posted image

TAIP drinks_cheers.gif . Man irgi geriausia.
Nors ji gal nepatiktu toms, kurioms nereikia maskavimo arba kam patinka matinis vaizdas.
Kad isgauciau gaivesni vaizda, kartais maisau ja su drekinamuoju kremu.
Teks vis tik ieskoti Kanebo ebay, kol dar yra.

Atsakyti
as turiu Make Up For Ever pudryte. prisiskaiciau geru atsiliepimu ir nusipirkau. man reikia maskavimo. taigi spalva truputi per tamsi man(130nr.), bet sunaudosiu vasara. oda mano sausa, bet man tinka. maskuoja neblogai, bet tikejausi kazko geresnio.
Atsakyti
Mano oda sausa, naudoju maxfactor second skin foundation. Nes intensyviai drekinanti. Kolkas esu patenkinta
Atsakyti
QUOTE(sniege* @ 2010 03 10, 17:06)
Mano oda sausa, naudoju maxfactor second skin foundation. Nes intensyviai drekinanti. Kolkas esu patenkinta

As ir turejau sia pudryte ir negaliu jokiu minusu jai duoti. Nors siaip sios kosmetikos niekada nenaudodavau (isskyrus tusus). Taciau po savaites sudauziau buteliuka, tad vel sugrizau prie chanel vitalumieren.
Atsakyti
ieskau pudros sulyginancios veido spalva, gerai maskuojancios. kokia patartumete is savo patirties?
Atsakyti
QUOTE(bakardi @ 2010 03 11, 18:21)
ieskau pudros sulyginancios veido spalva, gerai maskuojancios. kokia patartumete is savo patirties?

Man visa sita padaro Maxfactor Miracle Touch . Labai lengvai ir graziai dengiasi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2010 02 20, 17:58)
jus man pasakykit, ar Chanel turi labai sviesiai odai spalvyte i smeline ne rozine?  g.gif gal kas naudojat ir galit pakomentuot  4u.gif noreciau kokios nors misriai odai, bet kiek teko ziuret - nelabai ka turi is sviesiu atspalviu unsure.gif

user posted image
Chanel Teint Inocence -20 Clair link smelines ir pati sviesiausia mirksiukas.gif .Pati naudojau ,patiko.Pas mane misri oda.Ji gerai dengia,patogu nesiotis ir naudotis,nes su kempinele.Geras dalykelis 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Gal kuri nors naudojate sia Chanel pudra: Chanel Double perfection Creme Poudre Butu labai idomus atsiliepimai smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liolia79: 12 kovo 2010 - 11:33