QUOTE(Jorky @ 2010 04 08, 22:52)
Eslauda, labai dekui uz komentarus, jauciu bandysiu ta La Praire. O kokia jos kainyte ? i koks numeriukas pas tave ? nes panasu, kad mums panasus atspalviai tinka
Jei leisit isiterpti...
As pavyzdziui turiu 200 numeriuka. Gan sviesi, grazi spalvyte - ne geltona ir ne ruzava, ant veido atrodo gaiviai, tuo tarpu man Chanel 20 Clair per geltona. Vasarai gal ir per sviesi 200 bus, bet dabar ir ziema kaip tik. Tik gal bendrai paemus skystoka ir mano nuomone nera pilno maskavimo - rimtesnes vietas reikia concealeriu apdirbti, nors su ta pacia krempudra galima storiau itapsnoti. Del kartojimo, tai gal nekartociau - vis tik, jei gerai prisimenu - 299. Na mano isivaizdavimu, pagal kokybe lyginant su konkurentais na turetu ji kainuot gal apie 200. O 300 tai ribine suma, kuria esu nusiteikus isleisti krempudrai, tai pageidauciau, kad ji butu tobula

- tik kolkas tokios neradau. Kai sita pribaigsiu, o tai nebus labai greit, nes as nekiekviena diena naudoju, bandysiu gal kokia Sisley internetu parsisiusti, panasi kaina turetu gautis.
A tiesa La prairie Braskese yra, tai jei rizikuoti ir tiketis, kad grazins mokescius, tai kaina geresne nei Lietuvoj - 97$