Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

paneles,vel ieskau pagalbos besirenkant pudra. oda riebi,problemine. tepdavau lumene pudra misriai odai,ir nenaudojau kremo.viskas buvo gerai,bet nezmoniskai issausinau oda. dabar turiu gera kremuka.ieskau pudros,kuri nesausintu,bet kartu ir sulaikytu riebalu pertekliu ir oda neblizgetu.gal turite variantu?
Atsakyti
QUOTE(werda @ 2010 04 09, 17:10)
ESLAUDA, o koki nr. turit dior nude pudros?

Pas mane buvo 030 spalvyte bigsmile.gif Siuo metu jos neturiu, sausina man ji doh.gif
O del kainos, tai rasiau, kad mokejau 179Lt., bet pasirodo, kad ten uz Diorskin Nude kompaktine pudra. Kiek kremine - nepamenu smile.gif

QUOTE(jaunuole @ 2010 04 09, 17:46)
turejau testeriuka sitos pudros. gerai maskuoja, ilgai issilaiko, bet mano oda sausa, tai man dar labiau sausino.

Na taip, pastebejau, kad ji siek tiek traukia oda unsure.gif

QUOTE(kotri_ @ 2010 04 09, 18:06)
Eslauda, o kokia kainyte jos?

Mokejau 139Lt. Radau ceki biggrin.gif
Atsakyti
Fantastiška mano odai ta Kanebo Fluid (oda normali, į sausumą). Pirmąkart sunaudojau, tada ieškojau pigesnio analogiško varianto - pabandžiau PUPA Fondotinta Antitraccia- pradžioj lyg nieko atrodo, o paskui jau žiūriu nelygiai pasidengia, tirštokia, beveik maskė. Tai vėl grįžau prie Kanebo.
Atsakyti
ESLAUDA, koks spalvos numeriukas pas tave Clarins pudros? smile.gif Noreciau pirkti internetu, tai neapsisprendziu del spalvos, mano oda sviesi.
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 04 09, 19:36)
ESLAUDA, koks spalvos numeriukas pas tave Clarins pudros? smile.gif Noreciau pirkti internetu, tai neapsisprendziu del spalvos, mano oda sviesi.

As rinkausi tarp 107 ir 109 spalvos. Siuo metu, man labiau tiko 107 spalva, bet vasarai pasiemiau tamsesne bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(milky @ 2010 04 09, 20:06)
paneles,vel ieskau pagalbos besirenkant pudra. oda riebi,problemine. tepdavau lumene pudra misriai odai,ir nenaudojau kremo.viskas buvo gerai,bet nezmoniskai issausinau oda. dabar turiu gera kremuka.ieskau pudros,kuri nesausintu,bet kartu ir sulaikytu riebalu pertekliu ir oda neblizgetu.gal turite variantu?

man tai visai gera is pigesniu mat marphose lorelio arba beyu(misriai/riebiai) ..jos butent tokiai odai skirtos..
Atsakyti
sveikos
as irgi pas jus kaip pas daktares .problema ir pas mane .mano oda pasidare labai jautri .jeu bijau ka nors tept ant veido nes arba issauseja plemais arba isberia spuogiukais. unsure.gif aciu dievui jau krema prisitaikaiu Germaine de Capuccini jautrei odai.o kokia kremine pudra pasiulitumete naudoti, smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milky @ 2010 04 09, 19:06)

Mano oda irgi riebi, nusipirkau dabar essence pudrą riebiai odai, bent kolkas patinka :0
http://www.essence.e...arMatt_N_10.png
Va tokia, kaina visai nedidelė, gali pabandyti, gal patiks smile.gif
Atsakyti
Noriu pagirti savo naujaja Paul&Joe kremine pudra
user posted image
Lengvai graziai dengiasi, skysta, veida padaro gaivu, pakankamai maskuoja, budama tokia lengva. Mano oda misri i riebuma, issilaiko puikiai. Kol kas viena geriausiu bandytu kreminiu pudru (paskutines bandziau Laura mercier silk creme, Dior forever, Clarins Teint Eclat Lissant ir Channel mat lumiere).
Japonu, 1 ir 3 atspalviai tikrai i geltonuma. Man butent tokie tinkamiausi. Reikia vos vos, kad padengti visa veida.
Kol dar nesu idegus, 1# tinka idealiai, visiskai nesimato, kad kas tepta butu, bet veido oda lygutele.
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2010 04 11, 23:24)
Noriu pagirti savo naujaja Paul&Joe kremine pudra

As kazkaip nedrisau vis siustis ax.gif al isduosit, kur pirkot?

Taip suprantu, kad Nr.1 yra i geltonuma, bet sviesus? O Chanelio kokia spalva jums tinka?

Ir dar - jusu nuomone Paul and Joe tiktu normaliai odai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milmar: 11 balandžio 2010 - 22:54
QUOTE(Milmar @ 2010 04 11, 23:53)
As kazkaip nedrisau vis siustis ax.gif  al isduosit, kur pirkot?

Taip suprantu, kad Nr.1 yra i geltonuma, bet sviesus? O Chanelio kokia spalva jums tinka?

Ir dar - jusu nuomone Paul and Joe tiktu normaliai odai?

manau tikrai tiktu ir normaliai odai smile.gif
Pirkau beautyhabit.com (http://www.beautyhabit.com/paulandjoe.html)
Toks ispudis, jog pudra prisitaiko daugiau maziau prie odos spalvos, bet #1 pakankamai sviesus, yra dar vienas sviesesnis atspalvis 00 Alabaster irgi i gelsvuma, berods. #2 atspalvis neutralesnis. Chanel clair spalva.
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2010 04 09, 19:15)
Fantastiška mano odai ta Kanebo Fluid (oda normali, į sausumą). Pirmąkart sunaudojau, tada ieškojau pigesnio analogiško varianto - pabandžiau PUPA Fondotinta Antitraccia- pradžioj lyg nieko atrodo, o paskui jau žiūriu nelygiai pasidengia, tirštokia, beveik maskė. Tai vėl grįžau prie Kanebo.

mano odai ji irgi labai gera smile.gif graziai dengiasi ir neblogai maskuoja.

tik mano oda misri i riebuma, tai kartais man si Kanebo Fluid Finish buna per riebi ir nublizga veidas smile.gif bet siaip labai maloni pudra. Ir atspalviai puikus.
Atsakyti