Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Rethimna @ 2010 04 22, 12:37)
Tai reikia pabandyti nusišveisti veiduką    mirksiukas.gif

Siūlyčiau nusipirkti geresnės firmos makiažo pagrindą    mirksiukas.gif      Bėkit nuo to Avono      mirksiukas.gif

Kaip tik dabar ieškau daugiau info apie veido šveitimą bigsmile.gif

Bėgu, bėgu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Blykstė @ 2010 04 22, 12:45)
Kaip tik dabar ieškau daugiau info apie veido šveitimą bigsmile.gif

Bėgu, bėgu blush2.gif

jei sausėja odelė, pleiskanojasi...bandyk priemones nakčiai su AHA glikolio rūgštimi; jei yra bėdų su inkštirais, spuogais, BHA(salicilo rūgštis kokie 0,5proc) neprošal. Ir daug drėkink, tiek kremu su hialuronu, glicerinu, tiek kaukėm.
Šiaip spėju, tavo odelė dehidratuota, tad pirmiau atstatyk jos funkcijas su gausybe drėkinančio kremo, kaukių procedūrų. Naudok neutralų švelnų prausiklį, toniką be jokio alkoholio, žodžiu, ką nors tokio, kas skirta dehidratuotai sudirgusiai odelei. O tada jau galima dėti kokią nors krempudrą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskala: 22 balandžio 2010 - 13:01
QUOTE(Blykstė @ 2010 04 22, 09:01)
Nuvažiavau šiandien į Sarma parduotuvę, tai su pardavėjos patarimu nusipirkau Maybelline Dream creamy foundation. Užsitepiau, gal neblogai atrodo. Bet reik turbūt veidą su kažkuom nušveisti ar velniai žino ką daryt, nes tik užsitepu, pradeda matytis pleiskanota veido oda doh.gif  Arba vėl netinkama krem.pudra doh.gif  Nors ir ant dėžutės parašyta "ypatingai drėkinanti" ir tą patį pardavėja sakė.

nepades jokie sveitmai su sia pudra schmoll.gif ja vakar issitraukiau tik viena karta, nes buvau pamirsus kodel ji tik viena karta teliko panaudota. buvau atsistacius savo sausa oda, vel viska susigadinau... nesu tepusis bjauresne pudra niekada gyvenime! maniske atsidure siuksliu dezej... einu kaukes siandien detis po svelnaus nusveitimo ir tikesiuosi, kad odos bukle pageres.
brudas, brudas, brudas! gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 04 22, 13:53)
nepades jokie sveitmai su sia pudra schmoll.gif ja vakar issitraukiau tik viena karta, nes buvau pamirsus kodel ji tik viena karta teliko panaudota. buvau atsistacius savo sausa oda, vel viska susigadinau... nesu tepusis bjauresne pudra niekada gyvenime! maniske atsidure siuksliu dezej... einu kaukes siandien detis po svelnaus nusveitimo ir tikesiuosi, kad odos bukle pageres.

ė, mažės(nesupyk, pagal niką tujinuosi smile.gif, ant sausos odelės ar bent linkusios sausėti, ar dehidratuotos - nedėkit jokių piurė, suflė ar putų pavidalo pudrų. Tokie variantai tik sausina, ir labiau tinkami mišriai/riebiai odai.
Atsakyti
Sveikos, noriu jusu paklausti, gal kuri is merginu naudoja kremine pudra Dior Eclat satin? Koks atspalvis labiau tiktu sviesiai odai ar 202 ar 300 unsure.gif , dabar po ziemos esu pabalusi, bet zadu lankytis soliariume, taciau tamsiai neidegu tai pasimetusi kuri geriau pirkti doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2010 04 13, 10:52)
Mergytes, kaip jus DIOR forever 020 spalva? ax.gif Ji i geltonuma ar rausvuma? Ir ar tiktu sviesiai odai? Man EL DWL 2 nr. truputi tamsokas...
Beje, ar si pudra tinka normaliai/misriai odai?
Aciu kas atsakys 4u.gif

ka tik gavau dior forever kaip tik 020 , mano oda sviesi, bet ne is paciu balciausiu , man atspalvis tiko (pries tai naudojau lancome color ideal taip pat antra numeri).
sakyciau ji daugiau i geltonuma, kiek zinau ji tinka misriai odai, mano misri, bet dar tik pora kartu bandziau tai nelabai ka galiu pasakyti.
siaip maskuoja neblogai,oda pasitepus labai svelni, tik man nepatiko, kad labai sunkiai tepasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(bakardi @ 2010 04 22, 18:29)
ka tik gavau dior forever kaip tik 020 , mano oda sviesi, bet ne is paciu balciausiu , man atspalvis tiko (pries tai naudojau lancome color ideal taip pat antra numeri).
sakyciau ji daugiau i geltonuma, kiek zinau ji tinka misriai odai, mano misri, bet dar tik pora kartu bandziau tai nelabai ka galiu pasakyti.
siaip maskuoja neblogai,oda pasitepus labai svelni, tik man nepatiko, kad labai sunkiai tepasi g.gif

g.gif O sunkiai tepasi todel, kad tirsta ar kad labai greitai dziusta?
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2010 04 22, 19:35)
g.gif  O sunkiai tepasi todel, kad tirsta ar kad labai greitai dziusta?

labai greitai dziusta
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 04 22, 14:53)

Maciau kad vakar raset apie ta pudra,bet raset,kad ji vandens pagrindo,o si tai tikrai ne tokia g.gif Asmeniskai man tai sita pudra labai puiki,nereikia jokio kremo ar ko netgi,nesausina,jokiu sausu plemu neatsiranda,labai gerai maskuoja,ilgai islieka,neislenda blizgesys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 04 22, 10:58)
ė, mažės(nesupyk, pagal niką tujinuosi smile.gif, ant sausos odelės ar bent linkusios sausėti, ar dehidratuotos - nedėkit jokių piurė, suflė ar putų pavidalo pudrų. Tokie variantai tik sausina, ir labiau tinkami mišriai/riebiai odai.

QUOTE(diamondness @ 2010 04 22, 19:25)
Maciau kad vakar raset apie ta pudra,bet raset,kad ji vandens pagrindo,o si tai tikrai ne tokia g.gif Asmeniskai man tai sita pudra labai puiki,nereikia jokio kremo ar ko netgi,nesausina,jokiu sausu plemu neatsiranda,labai gerai maskuoja,ilgai islieka,neislenda blizgesys smile.gif

user posted image
as apie sia kalbu... atsiprasau, jei sumaisiau pavadinimus...

Ji nei piure, nei sufle... sukietinta skysta kiek suprantu... g.gif na matyt netinka man tokios pudros ir viskas doh.gif
Sita Maybelline tikra tragedija, nes issausina iki nezmoniskumo. Nors Dream Liquid Mousse foundation nebloga buvo.....

Siandien naudojau panasa kaip Dream Creamy is Sleek. Gal reikejo storiau tepti+ vienu tonu tamsesne. jauciausi labai nenaturaliai, oda pradejo blizgeti po kokiu 4val, kas man nebeiprasta... gal tiesiog negera diena mano odelei... sveiciau gan ilgai siryt..
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 04 23, 00:18)

Ji nei piure, nei sufle... sukietinta skysta kiek suprantu... g.gif na matyt netinka man tokios pudros ir viskas doh.gif
Sita Maybelline tikra tragedija, nes issausina iki nezmoniskumo. Nors Dream Liquid Mousse foundation nebloga buvo.....

Siandien naudojau panasa kaip Dream Creamy is Sleek. Gal reikejo storiau tepti+ vienu tonu tamsesne. jauciausi labai nenaturaliai, oda pradejo blizgeti po kokiu 4val, kas man nebeiprasta... gal tiesiog negera diena mano odelei... sveiciau gan ilgai siryt..

Kaip keista,ji kaip tik turetu drekinti pagal aprasyma g.gif Tikriausiai nuo odos priklauso smile.gif
Atsakyti
Gal kas turi atsiliepimu apie sita pudra:
EL

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidoose: 23 balandžio 2010 - 21:43