QUOTE(remygaaa @ 2010 04 27, 19:12)
as irrgi uzsisakiusi laukiu DIOR NUDE pudrytes, nebandziusi uzsisakiau, tik del spalvos bijau, nes prasaunu vis

tiesiog prisiskaiciau apie ja daug pagyrimu tai taip jau uzsimanaiu, kad neizkentusi uzsisakiau

jau kita savaite manau gausiu
is kur uzsisakei?kiek kainavo jei nepaslaptis
QUOTE(akacijaorama @ 2010 04 27, 19:28)
Dasha>>> dėkuj už komentarą

Gal tiesiog turi priprasti oda

Bet konsultantė iš pradžių nerekomendavo, nes sako, kad ji sausina odą, o mano sausoka. Paprašiau, kad įpiltų, nes spalva buvo labai gera (natūraliai atrodo ant veido) ir tepasi labai lengvai

Prisiklausiau čia gerų įvertinimų apie šią pudrą, todėl panorau išbandyti. Konsultantė iš pradžių rekomendavo šviesiausią Artdeco pudrą, bet ją užsitepus atrodau kaip gelta susirgusi, o mano oda yra labai šviesi, galima sakyti balta.
Svajaaa>>> taip, paprašiau Douglas'e kad įpiltų šiek tiek į kremuko indelį (už jį sumokėjau 1,90 lt.) o daugiau parašiau į až
o koks jusu odos tipas?
remygaaa>>> parašykit savo komentarus po to, kai išbandysit
QUOTE(mazhulinka @ 2010 04 27, 19:33)
as turejau tik meginuka. laaaabai graziai oda atrode uzsitepus, tokia matine, bet svelni kaip persikelis. deja, mano odai paskelbe jai kara, pradejo i rauksleles begti, nors labai plonai tepiau, labai sausa oda tapo ir pradejo blizgeti vos po keliu valandu. bet mano oda labai isranki, labai daug pudru keliauja i siuksliu deze vos po keliu panaudojimu...
o koks odos tipas?