Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(rutajon @ 2010 02 20, 18:06)
NA VA PO ILGU IESKOJIMU VIS DELTO NUSIPIRKAU CHANEL VITALUMIERE,JI MANO SAUSAI SERPETOJANCIAI ODAI IDEALI.O ISBANDZIAU NEMAZAI ,BET NUO SAUSAI JAUTRIAI ODAI SKIRTU (DIOR NUDE, ECLAT SATIN, LANCOME PHOTOGENIC  schmoll.gif  VISTIEK NETAS REZULTATAS MAN KAIP SU SITA.NA DAR SHISEIDO DUAL BALANCING MAN VISAI PATIKO.BEJE DAR NUSIPIRKAU  clinique dramatically different moisturizing lotion ISGYRE ,KAD GERAS DREKIKLIS,BANDYSIM!

Mano irgi tokia pati odyte,chanelio vitalumiere i pabaiga eina,tai jau gundziausi isbandyti Dior nude skin,bet matau kad reikes prie vitalumiere pasilikti smile.gif

QUOTE(KERERA @ 2010 02 22, 11:48)
As ir vel grizau prie CHANEL VITALUMIERE, nors namie guli dar kokie 4 skirtingu pudru buteliukai. Bent siuo saltuoju metu ji man geriausia thumbup.gif

Man irgi si pudryte pati geriausia,nors vis traukia ka nors naujo isbandyti,bet visuomet griztu prie jos smile.gif
Atsakyti
Gal man galėtumėt paaiškinti, gal kuri geriau žinote, jei oda yra šalto atspalvio, rausva, (ne nude, ne peach, o rausvai melsva smile.gif (na ne mėlyna), bet tikrai ne į gelsvumą) kokią reiktų rinktis krempudrą. Man Kristianoj vos ne iki muštynių smile.gif siūlė gelsvą, nes sakė, kad tą rausvumą reikią maskuoti geltonu. Na, tarkim, galbūt ir reikia maskuoti, bet kažkaip labai pjaunasi su gymiu tas gelsvumas, skiriasi nuo kaklo. Jei pvz. ieškau pudros sephoroje, tai šalia skliausteliuose prie atspalvio parašyta for skin with pink undertones, o pudra akivaizdžiai rausva. Ar aš neteisi?
Atsakyti
gal butu kokiu nuomoniu apie Artdeco rich treatment pudra?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 02 22, 17:51)
sutinku su Tiffany. Aplaksčiau visos Klaipėdos Kristianas, Sarmas, o Clarins'o pačio šviesiausio 01  neradau schmoll.gif
prieš tai ieškojau Danijoj, irgi aplaksčiau visas parduotuves, kuriuose kosmetika prekiauja, taip pat neradau, todėl vyliaus rast Lietuvoj hihihi.gif
paprasčiau užsisakyt iš int. parduotuvių  doh.gif

Chanel'io šviesiausia Lietuvoj nr. 20 Clair. Nors man per tamsi šiuo metų būtų. Jinai į geltonumą  smile.gif

O Clarins kurios butent pudros ieskot 01 spalvytes?
Atsakyti
QUOTE(edituke 1976 @ 2010 02 25, 18:14)
O Clarins kurios butent pudros ieskot 01 spalvytes?

dabar jau nebeieškau smile.gif
kai reikėjo ieškojau Clarins Truly matte ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 02 25, 21:55)
dabar jau nebeieškau  smile.gif
kai reikėjo ieškojau Clarins Truly matte  ax.gif

Aaaa,nes siandien uzmaciau Clarins fond de Teint LISSE MINUTE 01 spalvytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2010 02 24, 15:25)
o kokia spalva make up store naudojat? ir kiek kainuoja  pudryte?

pacia sviesiausia Milk rolleyes.gif 85 lt
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2010 02 25, 21:24)
pacia sviesiausia Milk  rolleyes.gif 85 lt

gal galima foto kaip ji atrodo? maskuoja? jetau, kaip sunku pudra issirinkt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2010 02 25, 22:21)
gal galima foto kaip ji atrodo? maskuoja? jetau, kaip sunku pudra issirinkt doh.gif

matine maskuoja pakankamai, bet kiekviena maskavima supranta savaip - geriausia isbandyt ju salone rolleyes.gif rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2010 02 24, 15:13)
Mano irgi tokia pati odyte,chanelio vitalumiere i pabaiga eina,tai jau gundziausi isbandyti Dior nude skin,bet matau kad reikes prie vitalumiere pasilikti smile.gif
Man irgi si pudryte pati geriausia,nors vis traukia ka nors naujo isbandyti,bet visuomet griztu prie jos smile.gif

o gal galite apibudinti savo oda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(safyra1 @ 2010 02 22, 13:20)
As neperku tu, kuriose yra rozinio pigmento ( kiek zinau si spalva skirta vyresnio amziaus moterims,  taip kazkada sake konsultantes ir teko skaityti bobiskame zurnale.).

QUOTE(vetruze @ 2010 02 23, 10:39)
taip, rozinis atspalvis kremineje pudroje suteikia veido odai gaivumo,skaistumo,todel ir rekomenduojama vyresnei odai,nes jaunai to nereikia smile.gif

Aš ne profesionalė ir kosmetikoj nusimanau tik kaip pirkėja ir tiek, kiek randu info internete, bet manau, dėl to rožinio pigmento sendinimo ir t.t. yra visiškai netiesa. žmogaus oda turi savo atspalvį, toną. šitie tonai skirstomi į šiltus (warm) ir šaltus (cool). taip pat išskiriamas neutralus (neutral) tonas. šiltas odos tonas turi gelsvų atspalvių, šaltas - rausvų. priklausomai nuo to, kokio tono ir tamsumo/šviesumo oda, renkamės kremines pudras, kurios, daugumos gamintojų yra atitinkamai ir sužymėtos, kai prie pudros numerio yra W arba C raidės. ir tai tikrai nėra susiję su žmogaus amžiumi. jei įromu, čia yra plačiau

http://www.mineral-m...-Skin-Tone.html
http://www.ehow.com/...-skin-tone.html
http://www.laurenhut...m/skintone.html

QUOTE(varveklis @ 2010 02 25, 12:02)
Gal man galėtumėt paaiškinti, gal kuri geriau žinote, jei oda yra šalto atspalvio, rausva, (ne nude, ne peach, o rausvai melsva smile.gif (na ne mėlyna), bet tikrai ne į gelsvumą) kokią reiktų rinktis krempudrą. Man Kristianoj vos ne iki muštynių smile.gif siūlė gelsvą, nes sakė, kad tą rausvumą reikią maskuoti geltonu. Na, tarkim, galbūt ir reikia maskuoti, bet kažkaip labai pjaunasi su gymiu tas gelsvumas, skiriasi nuo kaklo. Jei pvz. ieškau pudros sephoroje, tai šalia skliausteliuose prie atspalvio parašyta for skin with pink undertones, o pudra akivaizdžiai rausva. Ar aš neteisi?

Kristianos konsultantes už tokias nesąmones tai nžn.. kaip tik visur rašo, kad yra būtina naudoti kreminę pudrą pagal odos toną, t.y. jei oda į geltonumą, tai į geltonumą ir pudra, jei į rožinę labiau, tai ir pudra į rožinę. rožinio atspalvio oda tai ne liga, kurią reiktų maskuot. matyt su tokiom konsultantėm ir vaikšto paskui lt merginos visos geltonos oranžinės..
Atsakyti
Merginos gal kuri esat bandziusi pudryte YSL Perfect Tauch Radiant Bruch Foundation? Kazin ar ji nekemsa poru? 4u.gif
Atsakyti