Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(vetruze @ 2010 02 23, 12:29)
sita pudra tepasi laaaabai lengvai,nes ji pati yra labai lengva,tinka paciam jauniausiam amziui,ji labai mazai maskuojanti,040,yra tikrai labai naturalus,rusvas

As tik issakiau savo nuomone, kad ji man netiko. Yra kam tinka. Kiekvienas atsirenka savo.
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 02 23, 14:05)
Jo as irgi zinau,kad teint innocence lengviausia pudryte,bet man noretusi dar kazko lengvesnio smile.gif blush2.gif

tada jau kremas su spalva
Papildyta:
QUOTE(KERERA @ 2010 02 23, 14:56)
As tik issakiau savo nuomone, kad ji man netiko. Yra kam tinka. Kiekvienas atsirenka savo.

as ta pudra esu tepus visokio atspalvio odoms,prie ivairaus apsvietimo,ivairiais metu laikais,todel ja zinau labai gerai,parasiau,kad kitos merginos ar moterys nesiklaidintu
Atsakyti
QUOTE(KERERA @ 2010 02 23, 09:54)
teint inocense man kazkaip veldavosi ant veiduko ir nepasidengdavo graziai.

Man irgi tas pats. Ne tik teint innocence, bet ir vitalumiere. Su konsultante priėjom nuomonės, kad man apskritai Chanel kosmetika netinka, nes nuolat prasideda baisios problemos naudojant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2010 02 23, 14:07)
tada jau kremas su spalva
Papildyta:

as ta pudra esu tepus visokio atspalvio odoms,prie ivairaus apsvietimo,ivairiais metu laikais,todel ja zinau labai gerai,parasiau,kad kitos merginos ar moterys nesiklaidintu

As apie atspalvi vitalumiere pudrytes kalbejau, o ne innocence... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KERERA: 23 vasario 2010 - 14:55
QUOTE(safyra1 @ 2010 02 23, 08:46)
Siuo metu naudoju pakaitom 4 pudras:
1. kas diena KANEBO SENSAI CP Cream FoundatioN, spalva CF12
2. LANCOME  Teint  Photogenic Lumessence Foundation, spalva 
4. na ir paskutine is turimu, butu La Prairie , napamenu pavadinimo, bet ta pigesne kur 299 Lt ir numeris Nr.200. Spalva nuostabi, dengia nuostabiai. kai baigsiu vel pirksiu

na, ziurejau sitas firmas, bet tie atspalviai man per tamsus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 02 23, 15:21)
Man irgi tas pats. Ne tik teint innocence, bet ir vitalumiere. Su konsultante priėjom nuomonės, kad man apskritai Chanel kosmetika netinka, nes nuolat prasideda baisios problemos naudojant smile.gif

kokios problemos?
Papildyta:
QUOTE(KERERA @ 2010 02 23, 15:53)
As apie atspalvi vitalumiere pudrytes kalbejau, o ne innocence...  4u.gif

jos ten labai panasios
Atsakyti
4. na ir paskutine is turimu, butu La Prairie , napamenu pavadinimo, bet ta pigesne kur 299 Lt ir numeris Nr.200. Spalva nuostabi, dengia nuostabiai. kai baigsiu vel pirksiu
[/quote]

Safyra1, sakykit Nr. 200 labai sviesiai odai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kotri_: 23 vasario 2010 - 20:46
[quote=kotri_,2010 02 23, 21:45]
[/quote]

[/quote]

manau taip. nes mano oda sviesi, tiesiog kraujagysles persimato - esu balta. be pudros atrodau lyg sirgciau mazakraujyste.. man ji ideali. nuo kaklo nesiskiria
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo safyra1: 23 vasario 2010 - 21:31
[quote=safyra1,2010 02 23, 22:29]
[/quote]
manau taip. nes mano oda sviesi, tiesiog kraujagysles persimato - esu balta. be pudros atrodau lyg sirgciau mazakraujyste.. man ji ideali. nuo kaklo nesiskiria
[/quote]
as balta, bet man sis atspalvis per tamsus unsure.gif
Atsakyti

[/quote]
[/quote]

tada manau, kad tau idealiai butu is bobbi brown porcelain. pati sviesiausia. Bet LT sito zenklo nera.
Atsakyti
[quote=safyra1,2010 02 23, 22:44]
[/quote]
[/quote]
tada manau, kad tau idealiai butu is bobbi brown porcelain. pati sviesiausia. Bet LT sito zenklo nera.
[/quote]
na sita tai as zinau, kad ner LT biggrin.gif o kol kas atsitaikiau Make Up Store pudrytes spalvyte (sitos kosmetikos gamintojo pudra atitinka musu regiono veido odos spalvytes) ir jau ne pirma buteliuka perku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2010 02 23, 23:09)
na sita tai as zinau, kad ner LT biggrin.gif o kol kas atsitaikiau Make Up Store pudrytes spalvyte (sitos kosmetikos gamintojo pudra atitinka musu regiono veido odos spalvytes) ir jau ne pirma buteliuka perku  wub.gif

o kokia spalva make up store naudojat? ir kiek kainuoja pudryte?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ne mama: 24 vasario 2010 - 14:27