Niekas nebandėte naujos reklamuojamos LOreal pure struktūros krempudros? Neprisimenu kaip vadinas,o ir intike nerandu
Sveikos
Niekas nebandėte naujos reklamuojamos LOreal pure struktūros krempudros? Neprisimenu kaip vadinas,o ir intike nerandu
QUOTE(Dovkyte @ 2010 05 03, 16:25)
as siandien gavau savo Dior nude
labai norejau kazkokios lengvutes,nekemsancios poru pudrytes kasdienai,tai labai tikiuosi kad atitiks mano reikalavimus
kol kas kiek pasibandziau patiko,graziai atrodo,tik toookia skysta
galvojau bus kiek tirstesne
na man svarbiausia kad poru nekimstu 
Iš kur Jūs pirkot šią pudrą ir kiek mokėjot?
o yra Lietuvoje pirkti bourjois healthy mix pudros?
QUOTE(Spygliaa @ 2010 05 03, 16:44)
Negaliu garantuoti, kad nėra, bet nuėjusi į Drogą ir Douglas'ą Borjous stendą mačiau visiškai tuščią
QUOTE(pipima @ 2010 05 03, 15:09)
Sveikos
L'oreal Matte Morphose.
Atsiliepimų šitoj temoj tikrai ne vienas, nepatingėkit bent jau paieška pasinaudot
QUOTE(akacijaorama @ 2010 05 03, 15:30)
Pirkau is vienos forumietes ,ji prekiauja Dioru pigiau
QUOTE(Dovkyte @ 2010 05 03, 19:11)
spalva 020,man gal kiek tamsoka,bet bus vasarai 
Numanau iš kurios
siandie isbandziau chanel mat lumiere.neblogai islaike, blizgesys islindo po4val. bet paskui pataisius kompaktine pudra gerai islaikev iki vakaro. su manaja gyvenchy matmate tikrai tiek neislaiko. o juk pries krempudra tepiau kremu, kuris skirtas riebiai odai, ale po jo su givenchy oda labai blizgejo. siandie isipyliau clarins pudros riebiai odai, rytoj bandysiu!!
QUOTE(Spygliaa @ 2010 05 03, 16:44)
Pirkau Kosmadoje Pramonės maximoje (Kaunas). Anksčiau naudojau Bourjois 10 val. miego, žinote tokią, buvau ja labai patenkinta. Healthy mix atrodo gerai, bet šiek tiek alergizuoja (graužia akis, nors į jas nepatenka, atsirado sausų dėmelių). Šiaip kosmetika mane alergizuoja retai...
QUOTE(ulu @ 2010 05 04, 07:29)
Pirkau Kosmadoje Pramonės maximoje (Kaunas). Anksčiau naudojau Bourjois 10 val. miego, žinote tokią, buvau ja labai patenkinta. Healthy mix atrodo gerai, bet šiek tiek alergizuoja (graužia akis, nors į jas nepatenka, atsirado sausų dėmelių). Šiaip kosmetika mane alergizuoja retai... 
mane pirmas dienas taip pat pabere, bet negaliu kaltinti pudros, nes visada pakeitus veido prieziuros priemones oda skelbia kara... todel bandau nekaitalioti daznai ir pudru, kad nebutu blogu siurprizu. bet tas pirmasis kartas ir liko vienintelis kada isbere, dabar labai graziai draugaujam su Healthy Mix'u. o 10val ismeciau, nes visiskai pradejo nepatikti kai isbandziau Mix'a, atspalvis gal ne toks artimas, nezinau..
QUOTE(Dovkyte @ 2010 05 03, 18:11)
spalva 020,man gal kiek tamsoka,bet bus vasarai 
As taip pat vakar sita isigijau, ir numeriuka kaip tavo, man idealiai tinka, kol nesideginu
Pabandziau vakar Clarins naujaja, tai nesuzavejo jinai manes, tokia sunkoka pasirode, tai paemiau Dior