Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(mazhulinka @ 2010 04 27, 20:09)
bandzius esu tikrai nemazai. Bourjois kol kas geriausiai tinka. tad ne kainoje esme...
man laba panasu efekta kaip Dior Nude dave, tik nesubego ir nesausino Clinique Superfit, gundziausi pirkti...

O kodėl nebepirkot? Per sausa? g.gif O Jūs naudojat drėkinamuosius ar kokius kitokius kremus? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2010 04 27, 17:24)
O kodėl nebepirkot? Per sausa? g.gif  O Jūs naudojat drėkinamuosius ar kokius kitokius kremus?  unsure.gif

tuo paciu metu Clinique Gentle Light naudojau, kuri is pat pradziu man labai patiko, antras buteliukas, bet kaina vistiek lukesciu nepatenkina. turiu dar pora meginuku Superfit'o, reikes vel pabandyti, gal vasarai nusipirksiu. Nors ir Clinique Superbalanced labai grazaus svytejimo suteike. Net nezinau kodel nenusipirkau viso buteliuko.. Kol kas patenkinta Healthy Mix'u. karsciai ateina, ziuresi kaip odos bukle keisis, nes kol kas dar sausoka, sita neissausina odytes visiskai, nepradeda byreti atsepetojus oda(sveiciu tikrai daznai, tad ne veido prieziuros trukume esme doh.gif )
visada naudodavau Olay kremukus, nes nuo kitu bere. Paskui isigyjau Garnier serumuka, jis labai gerai drekino, bet dabar perejau prie Bio Oil, kuris lygina odos atspalvi, apsaugo nuo senejimo, labai gerai maitina.
Tepdavausi is Laura Mercier primer'i, bet pastebejau, kad geresnio efekto ar ilgiau besilaikancio makiazo man jis tikrai nesuteikia, nebepirkau antros tuteles..
Atsakyti
Na va, gavau dvi Revlon Colorstay (combination/oily skin) pudrytes, Nude ir Sand Beige spalvas, abi beveik identiškos realiai, išbandžiau Sand Beige, tai šviesoka man unsure.gif
O apie pačia pudrą, tai kaip ir Meskala rašė, teptis reik gana greitai, nes džiūsta pati pakankamai greit, tai vat man norėtųsi lengvesnio dengimosi.. Nepasakyčiau, kad labai tiršta, Chanel Teint Innosence man buvo tirštesnė g.gif Bet mėgstu skystesnes aplamai. Revlon pati iš savęs tokia gal kiek sunkoka pudra, maskuoja man vidutiniškai (nors pamenu Meskala rašė, kad stipriai, bet gal aš labai minimaliai tepiau g.gif ). Šeip nebloga pudrytė atrodo, va pusdienis praėjo geras, o oda atrodo visai gražiai smile.gif Bet vis gi manau per šviesi man, turbūt teks abi parduoti.

Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 04 05, 19:47)
O gal yra bandziusiu Maybelline dream cremy ir Lumene natural code pudras? g.gif  Mane labiausiai maskavimas siu pudru domintu ax.gif

Man irgi butu idomus atsiliepimai apie Lumene natural code bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2010 04 28, 17:49)

Gana gerai maskuoja, tik man asmeniškai ji sunkoka kasdienai. Ir matiškumą laiko šiaip sau. Bet kokiu atveju tikrai prastesnė nei Lumene mineralinė double stay.
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2010 04 28, 17:49)

O man maskuoja labai vidutiniskai netgi sakyciau, be to labai sausina oda ax.gif kazkaip negraziai susisoko dienos eigoj - tikrai nelabai patiko.... schmoll.gif guli numesta blush2.gif
Atsakyti
Pagaliau išbandžiau šią
user posted image

Labai maloni, tepasi lengvai, maskuoja gerai.... wub.gif
Ėmiau 2 nr., tad vakar vis žiūrėjau į veidrodžius kur bepraeičiau....
Galvojau gal tamsi, bet su meteoritais lyg ir geras atspalvis....
1 nr. gal būtų tikęs žiemai, bet kadangi vasara.... neapsišoviau....
4u.gif

Atsakyti
naudoju ARTISTRY makiazo pagrinda, patinka
Atsakyti
QUOTE(Ai neskauda @ 2010 04 28, 18:15)
Gana gerai maskuoja, tik man asmeniškai ji sunkoka kasdienai. Ir matiškumą laiko šiaip sau. Bet kokiu atveju tikrai prastesnė nei Lumene mineralinė double stay.

Kaip gaila, man taip patiko double stay tik maskavimo truko, tai maniau kad si dar geresne bus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2010 04 29, 12:03)
Kaip gaila, man taip patiko double stay tik maskavimo truko, tai maniau kad si dar geresne bus verysad.gif

Jei maskavimas sakykim vienodas, double stay lengvesne, skalsesne, lengviau pasiskirsto. Nos visgi double stay man atrodo geriau maskuoja ax.gif na ir abidvi sausina kaip velnias doh.gif
Atsakyti
Kas naudojat Kanebo Sensai Fluid Finish, kokiai odai ji geriau? Kaip maskuoja?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2010 04 29, 15:14)
Kas naudojat Kanebo Sensai Fluid Finish, kokiai odai ji geriau? Kaip maskuoja?

apie sia pudra tikrai buvo rasyta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinki: 29 balandžio 2010 - 15:26