QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 10 20, 14:37)
Jei dažnai sergat ,prašykit savo gydytojos siuntimo į sanatoriją ,daugeliui mano pažįstamų labai padėjo ' Gintaras ' Palangoje
Viena draugė vežė mergaitė kokias 5 vasaras iš eilės ,kol galų gale išaugo -išsigydė tą bronchitą ir nepripažino jokios satmos .Bet ji sako ,kad jei ne sanatorija ,sėkmingai turėtume gal net iki dabar atsmą
Jos dukrai labai padėjo druskų kameros
Jei per metus sergat 3 kartus obstrukciniu bronchitu ,tai jums jau turi pripažint astmą ,o tada jau priklauso ir nemokami vaistukai ,ir sanatoriniai gydymas ,ir netgi turit gauti vadinamą invalidumo pensiją
Sėkmės ir nesirkit

Jei per metus sergat 3 kartus obstrukciniu bronchitu ,tai jums jau turi pripažint astmą ,o tada jau priklauso ir nemokami vaistukai ,ir sanatoriniai gydymas ,ir netgi turit gauti vadinamą invalidumo pensiją

Sėkmės ir nesirkit

jo, net nezinai zmogau kaip geriau, ar dziaugtis nepripazinta astma ir moket savo pinigais, ar visgi riztis pripazinimui ir nemokamai gydytis. Nors cia tikriausiai ne nuo musu priklauso, paskirs diagnoze tai paskirs.
QUOTE(elvyrce @ 2008 10 20, 15:01)
Jo, lengva pasakyti apie sanatorija, mes turim lengvos formos astma, esam ir 3 kartus per metus pauciu uzdegimu sirge, ir su obstrukciniu ligoninej guleje, gydytoja sake, - sanatorija be sansu, nebent is ligonines gautumet siuntima, bet ir tai krastutiniais atvejais duoda... O musu gydytoja tikrai labai artima ir faina, ne is tu, kurios uz kysi daug ka padaro...
kas del sanatoriju
pamenu gulejom su 8 men dukra ligoninej, man vedeja ir sako, dukryte ir mamyte (muset ir nekaip atrodziau)

Pakalbejau su savo gydytoja, o ji man sako, ko tau ten? Ligu dar ieskot

na tai ir dziaugiuos...