Įkraunama...
Įkraunama...

Obstrukcinis bronchitas

QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 10 20, 14:37)
Jei dažnai sergat ,prašykit savo gydytojos siuntimo į sanatoriją ,daugeliui mano pažįstamų labai padėjo ' Gintaras ' Palangoje  thumbup.gif Viena draugė vežė mergaitė kokias 5 vasaras iš eilės ,kol galų gale išaugo -išsigydė tą bronchitą ir nepripažino jokios satmos .Bet ji sako ,kad jei ne sanatorija ,sėkmingai turėtume gal net iki dabar atsmą  verysad.gif Jos dukrai labai padėjo druskų kameros  thumbup.gif
Jei per metus sergat 3 kartus obstrukciniu bronchitu ,tai jums jau turi pripažint astmą ,o tada jau priklauso ir nemokami vaistukai ,ir sanatoriniai gydymas ,ir netgi turit gauti vadinamą invalidumo pensiją doh.gif
Sėkmės ir nesirkit 4u.gif

jo, net nezinai zmogau kaip geriau, ar dziaugtis nepripazinta astma ir moket savo pinigais, ar visgi riztis pripazinimui ir nemokamai gydytis. Nors cia tikriausiai ne nuo musu priklauso, paskirs diagnoze tai paskirs.

QUOTE(elvyrce @ 2008 10 20, 15:01)
Jo, lengva pasakyti apie sanatorija, mes turim lengvos formos astma, esam ir 3 kartus per metus pauciu uzdegimu sirge, ir su obstrukciniu ligoninej guleje, gydytoja sake,  - sanatorija be sansu, nebent is ligonines gautumet siuntima, bet ir tai krastutiniais atvejais duoda... O musu gydytoja tikrai labai artima ir faina, ne is tu, kurios uz kysi daug ka padaro...

kas del sanatoriju
pamenu gulejom su 8 men dukra ligoninej, man vedeja ir sako, dukryte ir mamyte (muset ir nekaip atrodziau) biggrin.gif reiketu i sanatorija siust.
Pakalbejau su savo gydytoja, o ji man sako, ko tau ten? Ligu dar ieskot blink.gif atseit vaziuoju apsigydziusi, o kiek ten ligoniuku, sako gyveni beveik sanatorijoj (mes salia misku) tai ir dziaukis

na tai ir dziaugiuos... g.gif ir uztilau (gal jei labai labai jau blogai butu rizciausi kelius eit, ale kolkas tyliu...) unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(elvyrce @ 2008 10 20, 15:01)
Jo, lengva pasakyti apie sanatorija, mes turim lengvos formos astma, esam ir 3 kartus per metus pauciu uzdegimu sirge, ir su obstrukciniu ligoninej guleje, gydytoja sake,  - sanatorija be sansu, nebent is ligonines gautumet siuntima, bet ir tai krastutiniais atvejais duoda... O musu gydytoja tikrai labai artima ir faina, ne is tu, kurios uz kysi daug ka padaro...

keista g.gif mes gulėjom ligoninėj pirmą kartą su bronchitu ,tai galėjau iškart važiuot į sanatoriją po ligoninės ,bet geriau važiuosim po adenoidų operacijos arba vėlyvą pavasarį,taigi nemaniau ,kad čia tokia didžiulė problema .Tik žinau ,kad negulėjus ligoninėj sunku gaut ,o po ligoninės įmanoma ,tik gal labai gražiai prašyt reik? ax.gif
Aišku ,pati prašiau ,tikrai nieks nesiūlė schmoll.gif
O su dičkiu buvom sanatorijoj vasarą [prieš 10 metų ] ,tai jokių ligų neprisigaudėm g.gif Vien tik geri prisiminimai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(elvyrce @ 2008 10 20, 17:00)
jau kalbejau ir su savo gydytoja, ir su pulmonologe poliklinikoj, ir su pulmonologe santariskese, visur tas pats atsakymas... O vietu buna paciam vaziuojant? Ir idomu, ar tuomet biuletenis irgi priklauso? Gal esat susidure?

vasarą norėjau su mažiuku važiuot ,tai vietų nebuvo ,bet žiemą manau kitaip. Aš skambinau gal kokį birželį ,tai sanatoriją būčiau galėjus išsipirkt tik rugsėjo pabaigoj ,ir būtų kainavę 10 dienų 1600 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shimmer @ 2008 10 20, 13:16)
Na taip mirksiukas.gif
O mano sūneliui šiandien gydytoja paskyrė Flixotide verysad.gif , tai dabar visą komplektą vaistų vartojam: Flixotide, Ventolin ir Singulair. doh.gif

vat ir mes gavom visa sita komplekta verysad.gif Tik jus man durnai pasakykite, kai purskiat tuos vaistukus, nes man kai paspaudziu, toks jausmas kad ten niekas neissipurskia blush2.gif gal as ko nemoku ? g.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,mes irgi sergam obstrukciniu bronchitu.Girdejau,kad nuo bronchito yra skiepas,jis galioja kazkur 3metus.Ar niekas dar nebandet sito skiepo savo vaikui?Galvoju,kaip nebekosisim eiti pasiskiepyti i poliklinika
Atsakyti
KREIPIUOSI I JUS MAMYTES!!!BUVO MUMS BRONCHITAS,GEREM DVIEJU RUSIU ANTIBIJOTIKUS,PRAEJO,KAI BAIGEM GERTI ANTIBIJOTIKUS VEL PRASIDEJO KOSULYS verysad.gif NUVAZIAVOM VAKAR PAS GYDYTOJA JI PAKLAUSE IR ISKART SIUNTE PAS ALERGOLOGE.aLERGOLOGE PAKLAUSE IR ISRASE MAN RODOS Flixotid (NORS AS RECEPTU KNYGELEJE NELABAI ISKAITAU)VAISTUS PIRKO VYRAS IR VAISTINEJE DAVE SERETIDE INCHALIATORIU.GAL KAS NORS ZINO AR CIA TAS PATS?ZODZIU JI DUSTA IR ZIAURIAI KOSTI.KAI VAKAR BUVOM PAS GYDYTOJA TEMPOS NEBUVO,O VAKARE PAKILO 38,O SIANDIEN 38.5,GAL KAS ZINO AR CIA NORMALU,KAD TA TEMPA PAKILO?NENORIU SKAMBINT DAKTAREI,NES NELABAI PATOGU SAVAITGALI TRUKDYTI.
Atsakyti
QUOTE(laura1979 @ 2008 10 25, 18:22)
KREIPIUOSI I JUS MAMYTES!!!BUVO MUMS BRONCHITAS,GEREM DVIEJU RUSIU ANTIBIJOTIKUS,PRAEJO,KAI BAIGEM GERTI ANTIBIJOTIKUS VEL PRASIDEJO KOSULYS verysad.gif NUVAZIAVOM VAKAR PAS GYDYTOJA JI PAKLAUSE IR ISKART SIUNTE PAS ALERGOLOGE.aLERGOLOGE PAKLAUSE IR ISRASE MAN RODOS Flixotid (NORS AS RECEPTU KNYGELEJE NELABAI ISKAITAU)VAISTUS PIRKO VYRAS IR VAISTINEJE DAVE SERETIDE INCHALIATORIU.GAL KAS NORS ZINO AR CIA TAS PATS?ZODZIU JI DUSTA IR ZIAURIAI KOSTI.KAI VAKAR BUVOM PAS GYDYTOJA TEMPOS NEBUVO,O VAKARE PAKILO 38,O SIANDIEN 38.5,GAL KAS ZINO AR CIA NORMALU,KAD TA TEMPA PAKILO?NENORIU SKAMBINT DAKTAREI,NES NELABAI PATOGU SAVAITGALI TRUKDYTI.

aš tai skambinčiau daktarei arba veščiau į ligoninę ,čia ne juokai ,kad po 2 antibų vaikas negyja ,o dar ir tempa kyla g.gif
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutėlė: 25 spalio 2008 - 17:26
fliksotidas hormoninis preparatas, jis ir slopina uždegimą, bet jo veikimas juntamas vėliau, po kokių poros dienų, nes reikalingas įsisiūbavimas.Jis kitaip niekaip ir nesivadina, bent negirgėjau, toks baltas su oranžiniu, reikia mažiems vaikamas kvėpuot pro tarpinę.
Atsakyti
Mano vaikui 2 metų bronchitas. Gėrėm vienokių, kitokių antibiotikų vistiek plačiukai dar neišsivalo. Gal kas žino kokių liaudies medicinų būdų ar kaip jūs gydėt savo vaika šiuo atveju. Pas gydytoja nueinam antibiotikų prirašo ir paleidžia, nors nuo tų antibiotikų pagereijimo nėra.
Atsakyti
QUOTE(Mildažytė @ 2008 11 14, 16:09)
Mano vaikui 2 metų bronchitas. Gėrėm vienokių, kitokių antibiotikų vistiek plačiukai dar neišsivalo. Gal kas žino kokių liaudies medicinų būdų ar kaip jūs gydėt savo vaika šiuo atveju. Pas gydytoja nueinam antibiotikų prirašo ir paleidžia, nors nuo tų antibiotikų pagereijimo nėra.

Buvau skaiciusi, kad salpusniu arbata su medumi padeda isvalyti karkaliukus, bet kai mano vaikui skyscius sunku suduoti tai si dalyka nepatikrinau. Mums padejo flidutec syrupas, bet nezinau ar jis padejo isvalyti karkaliukus ar tiesiog tam atejo laikas.
Atsakyti
QUOTE(Mildažytė @ 2008 11 14, 17:09)

o mus gydė ne antibiotikais ,bet kvėpavom Ventolin ,dar kažkokį vaistuką ,o labiausiai padėjo masažai thumbup.gif Tikrai siūlau juos pasidaryti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildažytė @ 2008 11 14, 17:09)

O jus pameginkit susirasti masaziste, kuri darytu vibracini masaza, labai padeda valyti visokius karkalus. Tik kad vaikiukas, deja, sunkiai isbuna per visa procedura
Atsakyti
Ačiū už patarimus
Atsakyti