parasysiu savo istorija, nors man gydytojai dave 50 proc tikimybes pastoti dabar suprantu kiek daug proc jie man dave.
mes su vyreliu 4metus planavom galim sakyt, 3metus i mus normaliai demesio niekas nekreipe folio rugsti gert rekomenduodavo ir viskas, tipo jauni esam, neiskokit bedu kur nera. man paauglysteje buvo daryta lorkoskopu operacija salino dermoidine cista ir kaip isaiskejo veliau kai norejom vaikelio,kad pasalino ir dali kiausides. kai kreipemes i vaisingumo klinikas visokie tyrimai aisku,kai viskas gerai siule operacija,bet su vyru sakem pradziai gimdos nuotrauka kad nedaryt jokios intervencijos. tai paaiskejo,kad kur kiauside sveika kiausintakis nepraeinantis,o kur kiausides dalis pasalinta kiausintakis praeinantis, bet daug kaip ten vadino saaugu,operacijos pasekmes. po gimdos nuotraukos jau buvo numatyta stimuliacija hormonine ir operacija kaiusintakiui pravalyti. Bet kaip sakau ivyko stebuklas ir pastojau is kart po gimdos nuotraukos.
o dabar antra maziuko norim ir vel metai be rezultatu,labai bijau kad vel nereiktu per visa ta virtuve pereiti,nes kiekviena menesi nelaukti mmm, o kai jos ateina vel depresuoti. Visada suvyru kalbedavom, pirmas kai bus darysim pertrauka kad paaugtu o paskui antras, bet gyvenimas diktuoja savo salygas. todel bijom atidelioti ateiciai antra leliuka.kiek gydytoju klausiau kokia tikimybe kad po gimdymo kiausintakiai galejo prasivalyti niekas man neatsako

laikykites mergaites