Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas, 8

Salikutis ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2010 03 13, 09:21)
thumbup.gif  thumbup.gif Pavasaris wub.gif
O ji jau iskrakmolinta? smile.gif turi tie krasciukai issilyginti...jei ne krakmolinant, tai bent dregna palyginus per kokia skiautele....

Dar nekrakmolinta cia 4u.gif Bet tas, kam si serevetele buvo skirta jau issikrakmolino ir sake, kad yra lygi visa, noreciau ir as ta vaizda pamatyti, bet foto dar nesulaukiu blush2.gif
Atsakyti
Ir dar vienos pavasarines mano serveteles 4u.gif 6 mazutes geltonai zaliosios smile.gif
Schemute radau serveteliu temoje.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(desrele-lt @ 2010 03 14, 10:15)
Ir dar vienos pavasarines mano serveteles 4u.gif 6 mazutes  geltonai zaliosios smile.gif

labai fainos thumbup.gif
Atsakyti
desrele-lt,
labai grazios serveteles thumbup.gif wub.gif gal galetumet nuoroda imesti schemutes ar pacia schema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amber_piece: 14 kovo 2010 - 10:20
QUOTE(Amber_piece @ 2010 03 14, 10:19)
desrele-lt,
labai grazios serveteles thumbup.gif  wub.gif gal galetumet nuoroda imesti schemutes ar pacia schema

Aciu 4u.gif Stai ir schemute, lauksim pasirodant su nauju darbeliu smile.gif
http://radikal.ru/F/...54415e.jpg.html
Papildyta:
QUOTE(Capricorn @ 2010 03 14, 10:16)
labai fainos thumbup.gif

Malonu girdeti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo desrele-lt: 14 kovo 2010 - 10:28
Aš irgi noriu pasigirti savo naujomis kojinaitėmis. Jaučiuosi kaip kokia didvrytė jas numezgusi lotuliukas.gif
user posted image

------------------------------------------------------------------------------------------

Mano darbai, mano blogas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tesulka: 14 kovo 2010 - 12:41
Wooooooooooow bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Tesulka, pagarba 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=tesulka,2010 03 14, 14:40]
Aš irgi noriu pasigirti savo naujomis kojinaitėmis. Jaučiuosi kaip kokia didvrytė jas numezgusi lotuliukas.gif

------------------------------------------------------------------------------------------

Jooooo, čia tai puošmena.
Aš panašias mokykloje mezgiau per darbų pamoką. Visada mėgau būti balta varna lotuliukas.gif , tai kai mokino mergaites megzti paprastas kojines vilnones aš paėmiau iš mamos siūlų maišo Kauno putlių kiliminius siūlus ir nusimezgiau sau ryškiai raudonas kojines doh.gif iki kelių užrišamas priekyje juoda virvele, tą virvelę mama išmokino pinti. thumbup.gif . Tik bėda ta, kad pas mus kaime niekas nesuprato mano šito eksperimento blush2.gif Tai aš tas kojines užsimaudavau tik žiemą namie, kad kojų negeltų.

Žiūriu mano dukra irgi kai kuriais mano numegztais darbeliais gėdijasi apsirengti į mokyklą, nes mes gyvename tame pačiame kaime, kuriame aš mokyklą baigiau ir vaikai kartais pasišaipo. Aš jai bandau aiškinti, kad pavydi, nes su tokiais nėriniais ir mezginiais nei vienos mergaitės nematome einant. Visos rengiasi kaip iš konvejerio- apsiperka Gariūnuose arba vietiniame turgelyje ir gana. Pas mus net vadinamame skuduryne megztinius pirkti žymiai pigiau nei už nupirktus siūlus nusimegzti kažką išskirtinio.

Labiausiai ji verkė kai parėjo namo iš mokyklos su mano numegzta raudona suknele verysad.gif ( su skersine pynių juosta per pečius) Tą suknutę aš jau buvau įkėlusi todėl nesikartosiu. (Jei kuriai įdomu mano fotki albume rasite). Su šviežiai numegzta tunika dar net nebuvo apsirengusi. Man taip patinka megzti ir taip gaila savo darbo, kai matai kaip vaikas pergyvena, kad rengiu išskirtiniais mezginiais ar nėriniais. Vat sūnus kažkodėl nešioja mano rankų darbo megztinius, gal dėl to kad berniukui labai ripuliukų neprimegsi, mezgu vientiso rašto megztinius.

O jeigu dar viešai papasakočiau, kad mano vyras servetėles neria- tai tikriausiai ir jį užjuoktų. Apie jo hobį pasisakom tik labai patikimiems žmonėms. Na ir jums- vistiek mūsų nepažįstate, o man taip norisi pasigirti apie jo užsiėmimą. doh.gif

Gal pas jus mezgėjėlės irgi yra panašių problemų? Klausiu tų kurios gyvena kaimuose arba gyvenvietėse, nes didžiųjų miestų gyventojai labai vertina rankų darbą.
Atsakyti
Editamazoji: tikrai gaila tavo dukreles. Maniskei jau 15 ir zinai jai visikai dzin ka pasakys. Na va prireike jai tokiu kojiniu. Dabar laksto po kambarius kai isprotejusi, jau draugems skypeje išreke kaip čia jai faina:) Na , o kad tavo vyras neria, jėtau, tikra pagarba, lenkiu galvą ax.gif

-------------------------------------------------------------------------------------------

Mano darbai, mano blogas
Atsakyti
lotuliukas.gif Aš tai irgi savo sūnus buvau apmezgusi ir juos tai buvo užknisę kai buvo paaugliai ir bliuzonai tikrai buvo patogiau nei megzti rūbai-niekur nesikabina, nesivelia ir pan. Vyriausias 12-oj klasėj pasiprašė šaliko o paskui ir megztinių.dabar jau nespėju megzt. Dukra nešioja tik labai patogius rūbus, tik medvilninių siūlų, kepurės iš akrilo,kad nekastų. Nu o riešinių tai draugės jai pavydi, vienai draugei jau pasirašiau ir numezgiau.) vaikui reikia taikyt į madą ,kad neiškristų iš konteksto savo originalumu. o tai mano sūnus laiko egzaminą ir sako-nesuprantu-dėstytojas nuo manęs niekur toli nenueina, jau pradėjo atrodyt kad įtaria jog nusirašyt noriu. Taip ir nenusirašė studentas. Sakau so kokiu megztiniu buvai o gi su šituo http://public.fotki....icture-003.html , nu tai aišku doh.gif dėmesio centre, pasisekė draugams-nusirašė.

http://public.fotki....u-1.html#media- jeigu mane taip aprengtų-, labai atsiprašau, bet būčiau labai nelaiminga, pagalvok editamazoji ką darai. Mano viena draugė labai norėjo megzti kažką panašaus iš atliekamų siūlų ir klausė patarimo, tai sakau-nori kad tau pradėtų žmonės pagalbą siūlyti? jai užteko...

tesulka, kaip svajoju apie tokias kojines...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andro: 14 kovo 2010 - 18:41
QUOTE(desrele-lt @ 2010 03 14, 11:15)
Ir dar vienos pavasarines mano serveteles 4u.gif 6 mazutes  geltonai zaliosios smile.gif

Labai gražios- tikrai pavasariškos servetėlės thumbup.gif
Na o kojinės tai Tesulka fainos- jos medvilninės ? Labai gerai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti