Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas, 8

TESULKA,
nuosirdzios pagyros jums 4u.gif labai grazios kojines,stilingai atrodys pavasari thumbup.gif
---------------------------------------------------------------------
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amber_piece: 15 kovo 2010 - 09:09
Ačiū už puikius įvertinimus mergaitės. Aš tikrai pati džiaugiuosi kaip mažas vaikas. Čia mano antrosios gyvenime numegztos kojinės. Bet taip mane užkabino jų mezgimas, kad nusipirkau dar medvilninių siūlų ir bandysiu vakarais, kai turėsiu laisvo laiko, ką nors numegzti ax.gif

O ta vaikiška suknute tai man labai graži. Gal jei būtų megzta iš plonesnių siūlų , tai lengviau kristų, ir mergaitė liekniau atrodytų. Pačios gi žinome, kad mezginiai, ypač iš storų siūlų ir dar su pynėmis šiek tiek optiškai storina blink.gif

-------------------------------------------------------------------------------------------

Mano darbai, mano blogas
Atsakyti
Ačiū už pagyrimus ir komentarus mano megztai raudonai suknelei.
Dabar paaiškinsiu kodėl ji gavosi būtent tokia. Kadangi mezgu pagal užsakymą ir savo šeimai beveik nieko, tai kai dukra labai prašė, kadangi neturėjau prieš Naujus metus pinigų atliekamų siūlams (visi nuėjo mokesčių sumokėjimui už komunalinius patarnavimus ypač už apšildymą), tai pasikuičiau pas savo mamą siūlų likučių maiše ir ką radau tą išsitraukiau. Mano mama kažkada mašina mezgė megztinius ir juos komersantai veždavo į Jugoslaviją (čia Tarybiniais laikais). Tai tiems raudoniems siūlams jau apie 20 metų. O kadangi tinkamas kiekis siūlų buvo ne vienodo storumo tai teko jungti ir maišyti: skersinė juosta maišyta Kapsuko putliai dvi spalvos oranžinė ir raudona (po vieną siūlą labai skysta ir negražu buvo), nuo alkūnių megzta dviem siūlais raudonais, o apačia iš keturių plonyčių siūliukų, kuriuos mama išardė iš kažkokio megztinio pirktinio tarybiniais laikais ir ruošėsi megzti kitokį megztinį, bet juos panaudojau aš po 20 metų.

Na o tuniką violetinę mezgiau jau iš dabartinių laikų siūlų kuriuos pirkau per išpardavimą prekybos centre "iki" po Naujų metų.
Šiandien su ta tunika pirmą kartą dukra nuėjo į mokyklą, laukiu rezultato ar šaipysis.

P.S. mano dukra dar maža, ji eina ne į mokyklą o į paruošiamą klasę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editamazoji: 15 kovo 2010 - 09:50
QUOTE(desrele-lt @ 2010 03 14, 20:36)

O man paspaudus ant nuorodos, ji atsidaro kitame narsykles lange ir rodo serevtele, na bet idesiu ja tada ir taip  ax.gif
user posted image

ačiū labai mirksiukas.gif lėksiu siūlų ir narpliosiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prezidentė @ 2010 03 14, 23:26)
Aš asmeniškai irgi truputį kitaip komponuočiau tas dvi spalvas, gal apykakąlę raudoną daryčiau, gal dar kai ką sugalvočiau, tačiau suknelė tikrai nėra ta, iš kurios reiktų tyčiotis. Tikrai labai gražiai numegzta. Mergaitei reikėtų pasitikėjimą savimi ugdyti. 4u.gif

--------------------------------------------as sitai nuomonei pritariu ir noriu pasakyti :
EDITAMAZOJI,
tik jau neardykite darbelio jei jis grazus JUMS ir svarbiausia JUSU DUKRYTEI,
o kas tyciosis visuomet atsiras-saiposi is pirktiniu bliuzonu ,is akiniu ,plauku spalvos ar siaip kad kokiam sustram asiliukui neitinki....
pats laikas mokyti dukryte apsiginti ir nekreipti demesio i kitu kalbas-saipesi is manes mokykloje kai pati mokiausi(mat ,,kaimete,,esu nuo gimimo... biggrin.gif )
bande saipytis ir is mano vaiku,nors jie uzaugo jau mieste,tik as pamokiau kad reikia visai nekreipti demesio i tas pasaipas o uzriest nosi ir vaiksciot tipo labai madingas drabuzelis ...o kiti neturi tokiu nes jiems nenuperka tokio ar nenumezga niekas... smile.gif (o jau jei graziuoju neatstos tai dek i nosi ir nelys daugiau...ir t.t.)tik aisku pas mane bernai,tai siek tiek lengviau gal...
------------------------------------------------------------------------------------------------
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amber_piece: 15 kovo 2010 - 10:11
Megztiniukas MB kai grys is Norvegijos atsiusiu ant modeliuko 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Dar vienas kepuriukas ax.gif

user posted image
Atsakyti
benomama-saunus kepuriukas 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Jollyk...mintyse sušukau: Dievuliau kaip gražu clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2010 03 15, 11:03)
Jollyk...mintyse sušukau: Dievuliau kaip gražu clap.gif  clap.gif  clap.gif

valio!!!!!!!!!!!!!!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
as meskiuko fane,tai visur juos lipdau... 4u.gif
Atsakyti
o aš dukroms niekada nemezgu taip kaip man gražu, visada liepiu, kad papaišytų ko nori, o tada jau mezgimo eigoje derinam jei kas nesigauna smile.gif , ir vat iš dviejų dukrų vyresnioji niekada nemėgo mano megztų daiktų (aš ir nebrukau per jėgą irnesakyk.gif), o mažoji kiekvienu mezginiu neatsidžisaugia bigsmile.gif , gal todel, kad mezginių neperkraunu aky rėžiančiomis detalėmis g.gif , pvz. va tokie darbeliai

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(benomama @ 2010 03 15, 11:41)
Dar vienas kepuriukas ax.gif

user posted image

Kaip tokią kepurę megzti, gal kokią schemą būtų galima?
Atsakyti