QUOTE(Prezidentė @ 2010 03 14, 23:26)
Aš asmeniškai irgi truputį kitaip komponuočiau tas dvi spalvas, gal apykakąlę raudoną daryčiau, gal dar kai ką sugalvočiau, tačiau suknelė tikrai nėra ta, iš kurios reiktų tyčiotis. Tikrai labai gražiai numegzta. Mergaitei reikėtų pasitikėjimą savimi ugdyti.
--------------------------------------------as sitai nuomonei pritariu ir noriu pasakyti :
EDITAMAZOJI,
tik jau neardykite darbelio jei jis grazus JUMS ir svarbiausia JUSU DUKRYTEI,
o kas tyciosis visuomet atsiras-saiposi is pirktiniu bliuzonu ,is akiniu ,plauku spalvos ar siaip kad kokiam sustram asiliukui neitinki....
pats laikas mokyti dukryte apsiginti ir nekreipti demesio i kitu kalbas-saipesi is manes mokykloje kai pati mokiausi(mat ,,kaimete,,esu nuo gimimo...

)
bande saipytis ir is mano vaiku,nors jie uzaugo jau mieste,tik as pamokiau kad reikia visai nekreipti demesio i tas pasaipas o uzriest nosi ir vaiksciot tipo labai madingas drabuzelis ...o kiti neturi tokiu nes jiems nenuperka tokio ar nenumezga niekas...

(o jau jei graziuoju neatstos tai dek i nosi ir nelys daugiau...ir t.t.)tik aisku pas mane bernai,tai siek tiek lengviau gal...
------------------------------------------------------------------------------------------------