Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas, 8

QUOTE(liamuna @ 2010 03 21, 13:02)
Capricorn puiki suknute  thumbup.gif

Merginos is kur tokias figuras imat tokiom graziom sukniom?  g.gif  tongue.gif

ačius biggrin.gif
ai vienoj pardoj pardavinėja jas, tai nusipirkau lotuliukas.gif

QUOTE(Zuviukas:) @ 2010 03 21, 13:08)
cia svarbiausia didelis noras ir aistra rankdarbiams thumbup.gif  ax.gif kita savaite ir as griztu i darbus  unsure.gif tikiuosi pavyks nenumesti virbalu ir vaselio i sona  bigsmile.gif Zaviuosi tavais darbais ir sugebejimu jiems atrasti laiko  ax.gif visad laukdama grizimo i darba galvodavau, jei yra tokiu moteriskuciu, kurios dirbdamos sugeba taip greitai ir graziai megzti tai gal ir man iseis  g.gif  cool.gif na bent jau panasiai ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Riešinės "Karališko šokolado skonis" + Sagė ( megzta pagal užsakymą )

user posted image

Atsakyti
Sveiki, jungiuosi ir aš į šį forumą. Tikrai nepaprasti jūsų darbeliai, labai mielos kojinaitės. Noriu ir aš pasigirti paskutiniu savo megztuku rolleyes.gif [URL=http://public.fotki.com/svidre/mano-darbai/]
Atsakyti
QUOTE(tesulka @ 2010 03 21, 11:26)
oho kokios suknės..jei ne paslaptis kiek laiko užtrunka tokią numegzti? Norėjau čia pasigirti savo kojinėmis, bet po tokių suknių manosios atrodo kaip kokios vargdienėlės  tongue.gif

Fantastiskos kojines wub.gif ir baltosios dar neikaip neuzmirstos ir sios kelia upa...

ir nors ir labai nemegstu kojiniu megzti, bet i tavasias paiziurejus taip ir norisi ir sau kazkokio panasaus grozio ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 21 kovo 2010 - 15:14
Capricor labai šauni suknelė, atrodo nieko sudėtingo ir įmantraus, bet labai skoninga ir elegantiška thumbup.gif Ir tikrai žaviuosi tavo darbais, kurie visuomet labai kruopščiai ir iki galo užbaigti, o ir jų pateikimas visą laik be priekaištų.
Atsakyti
QUOTE(jurgičiukas @ 2010 03 21, 15:16)
Capricor labai šauni suknelė, atrodo nieko sudėtingo ir įmantraus, bet labai skoninga ir elegantiška  thumbup.gif  Ir tikrai žaviuosi tavo darbais, kurie visuomet labai kruopščiai ir iki galo užbaigti, o ir jų pateikimas visą laik be priekaištų.

Ačiū tau labai, tai vienas iš komplimentų,kurie glosto dūšią wub.gif
Atsakyti
Juodauoga: vau kaip gražiai atrodo. Nusimegzčiau ir aš bet vat pavasaris jau atėjo, o gal iš plonų siūlų prie pusinių rankovių puspalčiuko visai nieko būtų...oi oi, jei ne tas naujas mano megztinis, kurį pradėjau tai tikrai dar pulčiau riešines tongue.gif

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Mano darbai, mano blogas
Atsakyti
QUOTE(bastinga @ 2010 03 18, 21:03)
Rodausi ir aš kątik užbaigtą vestuvinę suknytę, puoštą karoliukais, deja, jų foto nesimato. nuotaka-netikra, tik modeliukas:)
user posted image
user posted image

LABAI LABAI GRAZI thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2010 03 21, 13:46)
ačius biggrin.gif
ai vienoj pardoj pardavinėja jas, tai nusipirkau lotuliukas.gif
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

ir as noriu, ar liko dar?

Bastinga eilini karta perverciau puslapiukus su vestuvinem sukneles, na tikra saunuole ir paslapties neisduoda is kuo ir kiek mirksiukas.gif
Atsakyti
Bastinga grazu user posted image
as ir pasirodau
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benomama: 21 kovo 2010 - 22:40
benomama,grazu 4u.gif O kaip ta pirma salikiuka ar nert ar megzt?? 4u.gif
Atsakyti
Nuostabus Jusu darbeliai thumbup.gif

Aciu uz pagyrimus 4u.gif

Megzta pardavimui :

Riešinės "Pilkų Svajonių Svaigulys", ilgis 20 cm, stora pusvilnė

user posted image

Komplektas riešinės ( 30 cm ) + blauzdinės ( 35 cm ) " Poetinės Romantikos Labirintais", plona pusvilnė

user posted image

Sagė " Pilka Snaigė", 7x7 cm, pusvilnė

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juodauoga: 21 kovo 2010 - 23:59