QUOTE(editamazoji @ 2010 03 22, 16:52)
Moterys, mezgėjos brangiosios, kur Jūs perkate siūlus?
Man buvo kuriozas: mano vyrui pabodo nerti servetėles tai nusprendė jis man tuniką tinklelinę nunerti vasarai. Išsiruošėm mes žygin- siūlų pirkti. Pirmiausia užsukom turgun ir Dievas apšvietė protą (o gal pardavėja meiliai suokė?) mes užsipirkom Maxi avietinių siūliukų 5 kamuoliukus ir papuošimams vieną baltą kamuoliuką. Už kamuoliuką 100 gr. mokėjome po 8 litus. Kadangi neradome man tinkančių sagų užsukome į privačią parduotuvę, kur Maxi matėme po 11 litų už kamuolį. Tada užėjome į PC "IKI" (na valgyti tarp mezgimų reikia...) ir ten Maxi kaina jau puikavosi po 14,29.
Tai va man ir iškilo klausimas kur Jūs perkate siūlus, nes turgaus kainom mano tunika kainuos (be darbo ( ir dar vyro rankų)) 48 lt. Privačios parduotuvės - 66 lt, o PC "IKI" - 85,74 lt.
P.S. šį klausimą pirmiausia pateikiau suknelių temoje, bet pagalvojusi, kad iš siūlų mezgasi viskas ir nebūtinai Maxi, nusprendžiau pasiteirauti visų mezgančių. O gal kas bandė kaip dar pigiau rasti siūlų : internetu užsisakyti ar pan?
Tai va, galiu pazymeti, kad jums pavyko labai pygiai nusipirkti siulu

As asmeniskai maxiu uz 8lt niekur nemaciau... Bazeje, turguje, kiek maciau, jie kainuoja 9-10lt, paprastoje, ne firmineje parduotuveleje, maciau uz 10lt, casa Lanoje-12lt, internetineje parduotuveje nuo 9lt... Tai cia, kaip sakoma, ir reikia iesoti, kur pigiau butu...Turbut turgus, manau, pigiausias variantas... Bet as asmeniskai maxius vistiek perku casa Lanoje, nes ju kokybe man labiau patinka, jie storesni ir ne tokie kieti...Nes MAXI- tai nereiskia, kad cia ta pati siulu firma (nors as anksciau pati taip galvojau)
Papildyta:
QUOTE(Andro @ 2010 03 22, 14:36)

nesiotumėt tokį?
As nesiociau, pavasari, po svarkeliu butu labai ciki!
Papildyta:
QUOTE(juodauoga @ 2010 03 22, 15:02)
Aciu uz komentarus
kiekvienam savo

...turejau geru nauju siulu ir nemazai laisvo laiko, tai is ju numezgiau mezgtini....

..kas isejo tas isejo...
man patinka ryskios spalvos, ir daug visko...mezgtu savotiska " neskoninguma"..todel ir si karta mezgiau taip, kaip man buvo grazu

...
savo mezgtiniu, kuriuos mezguosi sau ir su malonumu nesioju net nerodau : bijau sokiruot
Suintrigavai!!!! Parooooodyyyyk, plzzzzzzzz