Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas, 8

user posted image
va cia pirmo salikelio schemute. Anksciau buvau idejusi is plonesniu siuliuku, o siaip sueina 100g matkiukas.
Atsakyti
Aciu uz komentarus thumbup.gif
kiekvienam savo biggrin.gif ...turejau geru nauju siulu ir nemazai laisvo laiko, tai is ju numezgiau mezgtini....smile.gif..kas isejo tas isejo... biggrin.gif
man patinka ryskios spalvos, ir daug visko...mezgtu savotiska " neskoninguma"..todel ir si karta mezgiau taip, kaip man buvo grazu rolleyes.gif ...
savo mezgtiniu, kuriuos mezguosi sau ir su malonumu nesioju net nerodau : bijau sokiruot lotuliukas.gif
Atsakyti
juodauoga, o darbelių gausa wub.gif wub.gif wub.gif
O bijoti nereikia, nes kiek žmonių, tiek nuomonių...
Atsakyti
QUOTE(Andro @ 2010 03 22, 13:36)
bigsmile.gif nesiotumėt tokį?

Man tai visai nieko. Tik norėtųsi pamatyti ant manekeno, daug gražiau rūbai atrodo. Nes taip paguldyta ant sofkės, net pati gražiausia suknelė nelabai kaip atrodys, o ant kūno thumbup.gif
Atsakyti
Moterys, mezgėjos brangiosios, kur Jūs perkate siūlus?

Man buvo kuriozas: mano vyrui pabodo nerti servetėles tai nusprendė jis man tuniką tinklelinę nunerti vasarai. Išsiruošėm mes žygin- siūlų pirkti. Pirmiausia užsukom turgun ir Dievas apšvietė protą (o gal pardavėja meiliai suokė?) mes užsipirkom Maxi avietinių siūliukų 5 kamuoliukus ir papuošimams vieną baltą kamuoliuką. Už kamuoliuką 100 gr. mokėjome po 8 litus. Kadangi neradome man tinkančių sagų užsukome į privačią parduotuvę, kur Maxi matėme po 11 litų už kamuolį. Tada užėjome į PC "IKI" (na valgyti tarp mezgimų reikia...) ir ten Maxi kaina jau puikavosi po 14,29.
Tai va man ir iškilo klausimas kur Jūs perkate siūlus, nes turgaus kainom mano tunika kainuos (be darbo ( ir dar vyro rankų)) 48 lt. Privačios parduotuvės - 66 lt, o PC "IKI" - 85,74 lt.

P.S. šį klausimą pirmiausia pateikiau suknelių temoje, bet pagalvojusi, kad iš siūlų mezgasi viskas ir nebūtinai Maxi, nusprendžiau pasiteirauti visų mezgančių. O gal kas bandė kaip dar pigiau rasti siūlų : internetu užsisakyti ar pan?
Atsakyti
Jollyk rankine nuostabi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(editamazoji @ 2010 03 22, 16:52)

Man buvo kuriozas: mano vyrui pabodo nerti servetėles tai nusprendė jis man tuniką tinklelinę nunerti vasarai. Išsiruošėm mes žygin- siūlų pirkti. Pirmiausia užsukom turgun ir Dievas apšvietė protą (o gal pardavėja meiliai suokė?) mes užsipirkom Maxi avietinių siūliukų 5 kamuoliukus ir papuošimams vieną baltą kamuoliuką. Už kamuoliuką 100 gr. mokėjome po 8 litus. Kadangi neradome man tinkančių sagų užsukome į privačią parduotuvę, kur Maxi matėme po 11 litų už kamuolį. Tada užėjome į PC "IKI" (na valgyti tarp mezgimų reikia...) ir ten Maxi kaina jau puikavosi po 14,29.
Tai va man ir iškilo klausimas kur Jūs perkate siūlus, nes turgaus kainom mano tunika kainuos (be darbo ( ir dar vyro rankų)) 48 lt. Privačios parduotuvės - 66 lt, o PC "IKI" - 85,74 lt.
P.S. šį klausimą pirmiausia pateikiau suknelių temoje, bet pagalvojusi, kad iš siūlų mezgasi viskas ir nebūtinai Maxi, nusprendžiau pasiteirauti visų mezgančių. O gal kas bandė kaip dar pigiau rasti siūlų : internetu užsisakyti ar pan?

Tai va, galiu pazymeti, kad jums pavyko labai pygiai nusipirkti siulu thumbup.gif As asmeniskai maxiu uz 8lt niekur nemaciau... Bazeje, turguje, kiek maciau, jie kainuoja 9-10lt, paprastoje, ne firmineje parduotuveleje, maciau uz 10lt, casa Lanoje-12lt, internetineje parduotuveje nuo 9lt... Tai cia, kaip sakoma, ir reikia iesoti, kur pigiau butu...Turbut turgus, manau, pigiausias variantas... Bet as asmeniskai maxius vistiek perku casa Lanoje, nes ju kokybe man labiau patinka, jie storesni ir ne tokie kieti...Nes MAXI- tai nereiskia, kad cia ta pati siulu firma (nors as anksciau pati taip galvojau) ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Andro @ 2010 03 22, 14:36)
bigsmile.gif nesiotumėt tokį?

As nesiociau, pavasari, po svarkeliu butu labai ciki! thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(juodauoga @ 2010 03 22, 15:02)
Aciu uz komentarus thumbup.gif
kiekvienam savo biggrin.gif ...turejau geru nauju siulu ir nemazai laisvo laiko, tai is ju numezgiau mezgtini....smile.gif..kas isejo tas isejo... biggrin.gif
man patinka ryskios spalvos, ir daug visko...mezgtu savotiska " neskoninguma"..todel ir si karta mezgiau taip, kaip man buvo grazu rolleyes.gif ...
savo mezgtiniu, kuriuos mezguosi sau ir su malonumu nesioju  net nerodau : bijau sokiruot  lotuliukas.gif

Suintrigavai!!!! Parooooodyyyyk, plzzzzzzzz 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zvirble @ 2010 03 22, 14:59)
Jollyk rankine nuostabi wub.gif

aciu 4u.gif ir visoms aciu uz nuomone:4u:
as siulus perku siulu parduotuvese su nuolaid.kort.maximoje per ispardavimus,o siaip tai siulu galima ir turguj,tik man jis per toli vaziuoti...kitam mietso gale... lotuliukas.gif .
Atsakyti
ir aš pasigirsiu paskutiniu savo darbeliu blush2.gif

user posted image

user posted image

beje, aš siūlus dažniausiai perku Ditekse smile.gif , bet jau senai pasidariau išvada, kad mezgant sau nei velnio nesutaupau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vigilyte: 22 kovo 2010 - 18:44

user posted image

grazus megztukas
populiarus sis rastelis paskutiniu metu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(editamazoji @ 2010 03 22, 15:52)

parduotuvėj Midara smile.gif Bent pas mus ten pigiausi siūlai ir didžiausia įvairovė smile.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti