Lego konstruktorių jau nupirkau šiandien Rimi su 30 procentų nuolaida is 96 lt sumokejau 67,18 likusieji pinigeliai dar yra pas mane. Dabar laukiu 29 d. ką susitars merginos su Evel1, ir bus viskas aišku kada teiksim dovaną Arnui.
Dar kartelį dekoju slaugute99 uz išpildytą Arno svajonę
Dar kartelį dekoju slaugute99 uz išpildytą Arno svajonę

Kalbejausi su Egle siandien telefonu, tai zinios del issikraustymo pas Evel1 butu tokios, kad susitikimas neivyko, nes ta mama su savo vaikuciu guli ligonineje ir visai niekas nebeaisku. Egle ir toliau su vaikais gyvena nakvynes namuose.
QUOTE(nakte @ 2010 12 03, 14:41)
Kalbejausi su Egle siandien telefonu, tai zinios del issikraustymo pas Evel1 butu tokios, kad susitikimas neivyko, nes ta mama su savo vaikuciu guli ligonineje ir visai niekas nebeaisku. Egle ir toliau su vaikais gyvena nakvynes namuose.
LABA,parasyk man eglutes tel.nr.as ta,kuri su ja snekejau,ir zadejau pasiimti pas save,kaip tik remonta baigsiu.turiu laisva kambari,bet,vat,pries savaite,sugedus aparatui,pradingo visi tel nr,buve aparato,o ne korteles atminti...
QUOTE(besika @ 2010 12 06, 19:07)
LABA,parasyk man eglutes tel.nr.as ta,kuri su ja snekejau,ir zadejau pasiimti pas save,kaip tik remonta baigsiu.turiu laisva kambari,bet,vat,pries savaite,sugedus aparatui,pradingo visi tel nr,buve aparato,o ne korteles atminti...

Antrą kartą pagalbos ranką Eglei ir jos vaikams ištiesė Elfyte su šeima paremdami 50 lt, maximos čekiu. Antrąjį 50 lt. maximos čekį padovanojo šios gražios šeimos draugė ponia Birute, už ką aš asmeniškai labai dėkoju
Taigi 100 lt. vertes čekiai bus perduoti Eglei per kelis kartus
Perduodama juos būtinai papasakosiu nuo ko ir iš kur šios puikios dovanos.
Ir dar šiek tiek informacijos apie Eglę, kas domisi jos gyvenimu.
Šiuo metu jos pajamos remiantis jos pačios žodžiais yra 315 soc. pašalpa ir 97 už Orestuką. Iš tų pinigėlių kas mėneį po 140 Lt tenka atiduoti uz kambariuką nakvynės namuose. Arnas negauna nieko, išskyrus nemokamą maitinimą.
Taigi pinigėlių Eglė neprašo, tiksliau ji iš viso nieko neprašo, sukasi pati kaip gali, bet manau, kad parama yra būtina. Tad dar kartelį sakau Ačiū visiems kas prisidėjo.

Ir dar šiek tiek informacijos apie Eglę, kas domisi jos gyvenimu.
Šiuo metu jos pajamos remiantis jos pačios žodžiais yra 315 soc. pašalpa ir 97 už Orestuką. Iš tų pinigėlių kas mėneį po 140 Lt tenka atiduoti uz kambariuką nakvynės namuose. Arnas negauna nieko, išskyrus nemokamą maitinimą.
Taigi pinigėlių Eglė neprašo, tiksliau ji iš viso nieko neprašo, sukasi pati kaip gali, bet manau, kad parama yra būtina. Tad dar kartelį sakau Ačiū visiems kas prisidėjo.
Tai jei gerai suprantu, Egle ir toliau gyvena ir panasu, kad gyvens nakvynes namuose. ?? Kazkaip as cia nelabai suprantu tu mamu, kurios zada vis pasiimti ir kaip gyvena ji ten pat , taip ir gyvena....Gal tada kol Eglute tebegyvena ten, nerasom, kad va jau isikraustys..nes tk suglumina ir viskas. geriau sulaukti pacio fakto.
Gal zinot kur Egle sutiks sventes?
Gal zinot kur Egle sutiks sventes?
Linkim kuo greiciau Orestukui pasveikti
ir noriu padekoti dar karta NAKTEI
, vakar ji pati nuveze i ligonine ko jiem ten truksta-tyreliu mazajam, rubu, maisto Eglutei, higienos priemoniu, saskaitos papildyma ir pan...jie ten nieko neturejo
ka netaip parasiau Nakte istaisyk ar dadek

QUOTE(merrgicka @ 2010 12 15, 12:39)
Linkim kuo greiciau Orestukui pasveikti
ir noriu padekoti dar karta NAKTEI
, vakar ji pati nuveze i ligonine ko jiem ten truksta-tyreliu mazajam, rubu, maisto Eglutei, higienos priemoniu, saskaitos papildyma ir pan...jie ten nieko neturejo

Oj kam tos geles..... Is tikro tai gelbejo Mimmi vyras, nes mano masina vis dar remonte. Tai AČIŪ JAM, KAD PO DARBO DAR RADO LAIKO IR JĖGŲ. Nuvežė mane, padėjo rasti reikiamą skyrių, palatą ir saugiai paskiau pristatė namo.
Beja jau mažąjį išleido į namučius, matyt nieko rimto nebuvo, kuo labai džiaugiuosi.
Na svarbiausia kad su sveikata viskas gerai
Na zinoma, suprantama, kad cia situacija kebloka ir turbut niuansu nemazai..Tik aciui dievuliui, kad visgi yra dar pas mus geru zmoniu

Na zinoma, suprantama, kad cia situacija kebloka ir turbut niuansu nemazai..Tik aciui dievuliui, kad visgi yra dar pas mus geru zmoniu