Užvakar kalbejausi su Egle telefonu apie mažiuko sveikatytę. Gydytojai sake, kad vaikas per pienuką neįsisavina vitaminų, mažas hemoglobinas 110, trūksta geležies. Išrašė nemažai visokių vaistukų, liepė pradeti duoti jautieną. Egle sake nupirkusi vaistukus.
Dabar dėl paramos Jai, na manau sauskelnės visada aktualu, tik dabar galvoju, kad jos mažasis sveria 8,5 kg. tai 3 dydis jau ant ribos būtų.
Drabužių batų kol kas turi visi.
Dabar sausio 10 d. suplanuota Orestuko operacija, šalins tą pirštuko ataugelę.
Ir jei kas tik nori paremti šią mamą su vaikais tai tikrai būtų labai gerai. Nes pajamos neleidžia apsirūpinti ir būtiniausiais dalykais. Dabar jau ir mažąjam tenka pirkti visokius maistelius o jų kainos ne pagal jos kišenę. Taigi jai kas tikrai domisi tai prašom rasykite man i až papasakosiu plačiau.
Kalėdas sutikti Eglę su vaikais kviečia Mimmi.
Dabar dėl paramos Jai, na manau sauskelnės visada aktualu, tik dabar galvoju, kad jos mažasis sveria 8,5 kg. tai 3 dydis jau ant ribos būtų.
Drabužių batų kol kas turi visi.
Dabar sausio 10 d. suplanuota Orestuko operacija, šalins tą pirštuko ataugelę.
Ir jei kas tik nori paremti šią mamą su vaikais tai tikrai būtų labai gerai. Nes pajamos neleidžia apsirūpinti ir būtiniausiais dalykais. Dabar jau ir mažąjam tenka pirkti visokius maistelius o jų kainos ne pagal jos kišenę. Taigi jai kas tikrai domisi tai prašom rasykite man i až papasakosiu plačiau.
Kalėdas sutikti Eglę su vaikais kviečia Mimmi.
Norėčiau padėti
prašom į AŽ Eglutes sąskaitos nr

QUOTE(saulegrąža @ 2010 12 18, 22:56)
Ačiū Labai saulegrąžai už 50 lt. vertingą paramą vaikučiams. Manau, kad palauksim sausio 10 Orestuko operacijos ir paskiau naudosim vaistukams ar vitaminams, ko jau reikės mažąjam.
Ačiū aismai, kuri pranese, kad pervede Eglutei 50 lt. Tai dabar neužilgo pranesiu Eglei, kad eitu pasitikrinti sąskaitelę ir kartu papasakosiu, kad yra tokių nuostabių žmonių, kurie nepalika jos vienos kovoti su iškilusiomis problemomis.
Mielosios Ačiū Jums iš visos širdies
Mielosios Ačiū Jums iš visos širdies

Blogos naujienos. Eglė su vaikais Kalėdas šventė su Orestuko tėvu, ne pas mane. Orestuką ištiko nelaimė, guli dabar komos būsenoje reanimacijoje, kraujas išsiliejo į smegenis. Eglė visai palūžus, jau nusiteikus blogiausiam. Kaip jinai sako, mažiukui kraujas pasipylė iš nosies miegančiam. Jinai persigandusi iškvietė greitąją. Vakar juos apklausinėjo policija. Mergaitės, pasimelskim, kad šv. Kalėdų rytą atsitiktų stebuklas ir mažasis Orestukas pasveiktų

Striprybės Eglutei ir žinoma, pasimelsiu už Orestuką. Kad tik pasveiktų mažiukas

Ašaros rieda, rankos dreba sužinojus tokią baisią žinią. Netikiu, kad kraujas išsilelijo į smgenis be niekur nieko.... Ir dar šventes sutiko pas tą, kuris tėvo vardo nevertas nežinau, daugiau turbūt jau niekada nebenorėsiu niekam padėti, nes prisirišau prie tų vaikų, kiek dar kentės tie mažyliai ????? Kokios jo ateities prognozės???? Dieve brangiausias, viskas tik tavoje valioje. Orestuk, mažyli kodėl tau taip baisiai atsitiko kas kaltas dėl to .....
Dieve žiūriu i įkeltą naujagimio Orestuko nuotraukytę ir verkiu, guli mažylis dabar komoje, gydytojas atsisakė operuoti, vilčių neduoda, kad išgyvens....
Viskas taip netikėtai apsivertė aukštyn kojomis, vienas Dievas težino kas ten nutiko....
Būtinai įkelsiu visą informaciją jei kas tik pasikeis.... Oj negaliu protu man nesuvokiama tokie dalykai.
Viskas taip netikėtai apsivertė aukštyn kojomis, vienas Dievas težino kas ten nutiko....
Būtinai įkelsiu visą informaciją jei kas tik pasikeis.... Oj negaliu protu man nesuvokiama tokie dalykai.
O Dieve
neturiu zodziu...sirdis plysta...KAIP TAIP GALEJO ATSITIKTI.....
meldziuosi uz Orestuka...PASVEIK MAZYLI..

Orestuk, būk stiprus
Visiems- tikėjimo ir vilties

Visiems- tikėjimo ir vilties