Neginu tėvų... bet kraujo išsiliejimas į smegenis (insultas) galėjo vaikui įvykti ir nesant jokio smurto- įgimta nepastebėta širdies yda, dėl kažkokių priežasčių sutrikęs kraujo krešumas ir t.t. Deja insultas nėra vien suaugusių ir senių liga
.

Mergaitės, gal aš būsiu nesuprasta, bet Eglės kaltinti nereikia. Čia mums pamoka, mes jai davėm pinigų, rūbelių ir tikėjomės, kad pabus motiniški jausmai. Mes esam bukos, tikėdamos, kad žmonės šiaip sau keičiasi. Nesikeičia tokie, "vilkus vis tiek traukia į mišką"...

mano mb burbuliavo,kad nepades cia jokia pagalba , as pykau ,sakydama koks nejautrus,o jis eilini syki neklydo..
Negriuke,labai teisingi zodziai ,kad ir kiek vilka besersi ,jis vistiek i miska ziures ..
Negriuke,labai teisingi zodziai ,kad ir kiek vilka besersi ,jis vistiek i miska ziures ..
pasimelskim už Orestuką
kaltininkas tikrai neišsisuks,esu tuo įsitikinusi 100%

Soul, bet mažiukas juk nesirgo, o ir Eglė puse lupų užsimena, kad "kažkas įvyko". Vadinas mes jos gerai nepažinojom, gal per mažai bendravom. Ir pati jaučiuosi kalta, kad patikėjau jos pasakėle, kad vaikai serga, ir ji bus nakvynės namuose, nevažiuos pas mane. Gal reikėjo atkakliau ją pas save tempti. Bet turim ką turim.
Mimmi Jus niekuo nekalta,daret viska ir net daugiau.o tai kad motina melavo ,jog serga ir meluoja dabar sakydama,kad tai nukrito ,tai insultas ,irodo ,kad niekas jai nepades..tik kodel ji neisduoda skriaudiko,savo bejegio mazycio vaikucio skriaudiko?pasimelskime..
Manau diskusija tampa beprasmė čia, vienintelis žmogus kuris gali kažką pakeisti tai Mimmi, rytoj važiuodama ir kalbėdama su soc. darbuotojomis. Deja čia jau institucijų reikalas, tegul soc. tarnybos daro kažką su Arnu.
Mimmi Tu esi nuostabus žmogus, tiesiog jei ne Tu aš nežinau kuo čia viskas pasibaigtų... Tu padarei viską ką galėjai ir dabar nenuleidi rankų, tad pasistenk truputį pailsėti, nes šituo košmaru jau gyveni kelinta para. Rytoj laukia svarbus pokalbis su soc. darbuotoja, patausok save, nes Tu esi Arno paskutinė viltis....
Mimmi Tu esi nuostabus žmogus, tiesiog jei ne Tu aš nežinau kuo čia viskas pasibaigtų... Tu padarei viską ką galėjai ir dabar nenuleidi rankų, tad pasistenk truputį pailsėti, nes šituo košmaru jau gyveni kelinta para. Rytoj laukia svarbus pokalbis su soc. darbuotoja, patausok save, nes Tu esi Arno paskutinė viltis....
kažkaip negaliu nepasisakyt.
jei kuri turit galimybę, informuokit socialinius, tegul vyresnėliui padeda. dėl mažiuko belieka pasimelst.
aš neprisidėjau parama Eglei, bet ir kažkaip abejojau ar ji tai vertina. ta moteris, kuriai rūpės jos vaikai, gaudama tokią nuostabią paramą iš nepažįstamų žmonių, gaudama pasiūlymus kartu gyventi, auginti vaikus, džiaugsis, keisis kardinaliai savo gyvenimą, stengsis dėl šviesenės ateities. bet, deja, mergaitės, reikai labai labai atidžiai stebėti tokias mamas. o gal gaunamus pinigėlius ji atiduodavo jam, gal aprduodavo gaunamus daiktus ir naudojosi jūsų gerumu.
labiausia gaila dviejų ja labai besirūpinančių mamyčių. esat stiprios ir šaunios. ir, mimmi, nieko nebūtum pakeitus, jei išsitempus pas save, anksčiau ar vėliau ji būtų pas jį grįžus. gaila, bet...taip yra.
visos esta šaunios, kurios prisidėjot. baisu dėl kito vaikiuko taip apt, gal jis prigrasintas
jei kuri turit galimybę, informuokit socialinius, tegul vyresnėliui padeda. dėl mažiuko belieka pasimelst.
aš neprisidėjau parama Eglei, bet ir kažkaip abejojau ar ji tai vertina. ta moteris, kuriai rūpės jos vaikai, gaudama tokią nuostabią paramą iš nepažįstamų žmonių, gaudama pasiūlymus kartu gyventi, auginti vaikus, džiaugsis, keisis kardinaliai savo gyvenimą, stengsis dėl šviesenės ateities. bet, deja, mergaitės, reikai labai labai atidžiai stebėti tokias mamas. o gal gaunamus pinigėlius ji atiduodavo jam, gal aprduodavo gaunamus daiktus ir naudojosi jūsų gerumu.
labiausia gaila dviejų ja labai besirūpinančių mamyčių. esat stiprios ir šaunios. ir, mimmi, nieko nebūtum pakeitus, jei išsitempus pas save, anksčiau ar vėliau ji būtų pas jį grįžus. gaila, bet...taip yra.
visos esta šaunios, kurios prisidėjot. baisu dėl kito vaikiuko taip apt, gal jis prigrasintas

Dievas musu forumietes mamytes apdovanojo begaliniu gerumu,taciau per didelis pasitikejimas zmonemis pakiso koja..... juk jei egle butu norejus vaikais rupintis tai nebutu nakvines namuose....... jai buvo patogi situacija,rubus,maista zmones duoda briedis kada nori pakutena,dar turbut ir jusu suaukotus pinigelius kartu pragerdavo ir juokes is visu... negalima ARNUCIO su ja palikti!!! reikia kovoti!!!
bet kas laukia to mazo berniuko vaiku namuose.....
Will, su Egle susipažinau globos namuose 2003 metais. Ji tada laukėsi Arno. Ten gyventi galima iki vaikučiui sueis 1metukai. Kiek žinau, iš ten ji išėjo į nakvynės namus. Susirado savo briedį ir kelis metus gyveno pas jį. Kai jis ją išspyrė, Oresto ji dar nesilaukė. Buvo pas mane kol susitvarkė dokumentus, kad gryžtų atgal į nakvynės namus. Dar tada ji turėjo darbą, bet jai buvo nepatogus darbo grafikas ir ji po darbo neturėdavo kaip gryžti į nakvynės namus. Arnas maždaug nuo metukų gyveno savaitiniame darželyje. Prasidėjo krizė ir ji darbe liko pusei etato. Paskui ją atleido, ar tai pati išėjo, nežinau. O tada pastojo. Ji man patiko, kad nerūko, negeria. Labai artimos draugės nebuvom, bet kai paklausė apie gyvybės langelį, o tada pasisakė, kad laukiasi ir neturi jokių sąlygų augint mažiuką. Tai ir nusprendžiau jai padėt.