istorija labai kraupi...
plyšta širdis...
reiktų įvesti privalomą sterilizaciją tokioms personoms...
tikrai baisi tragedija..visos sukrestos ,laukiam naujienu,aciu mamytes ,kad informuojat.Dievas negali apleisti sio mazylio..bet kodel kitas berniukas paliktas su motina,kol viska issiaiskins? kodel tevai nesulaikyti,juk yra vaikas kritineje padetyje? man norisi uzjausti ne motina ,o merginas mimmi ir nakte..

Mergaitės, mes kiek žinom, tiek jums ir rašom. Juk reanimacijoje apie Orestuko būklę mums informacijos neteikia, tenka tenkintis Eglės teikiama informacija. O ji dabar jau teikia naują versiją, kad Orestukas nuo lovos nukrito. Bent jau pasakytų kur tas jos briedis gyvena, nuvažiuočiau Arną paimt. Bet Eglė jo jokiu būdu nenori paleist. Nebent kai ji važiuos su tuo briedžiu į Santariškes, ten palaukti ir pabandyti tartis su ja, kad Arną išleistų su manim nors porai dienų. Mažiukas kol kas labai sunkios būklės.
Mimmi ,mieloji,kokia jus gera.turbut motina bijo ,kad vyresnelis pasakys Jums kas ten ivyko.as isivaizduoju ,kad jam paciam baisu ir broliuko gaila ir del saves baisu ir gal keiksmus girdi tarp tu dvieju,nes juk bijo jie atlygio uz poelgi.ta berniuka reikia istraukti butinai,nes tai valandos ,kurias jis prisimins visa likusi gyvenima..jei pazinociau motina nors kiek arba bent buciau lt ,paskambinciau pati i policija ar socialiniems darbuotojams kad istrauktu Arnuka..
QUOTE(Mimmi @ 2010 12 26, 16:30)
Mergaitės, mes kiek žinom, tiek jums ir rašom. Juk reanimacijoje apie Orestuko būklę mums informacijos neteikia, tenka tenkintis Eglės teikiama informacija. O ji dabar jau teikia naują versiją, kad Orestukas nuo lovos nukrito. Bent jau pasakytų kur tas jos briedis gyvena, nuvažiuočiau Arną paimt. Bet Eglė jo jokiu būdu nenori paleist. Nebent kai ji važiuos su tuo briedžiu į Santariškes, ten palaukti ir pabandyti tartis su ja, kad Arną išleistų su manim nors porai dienų. Mažiukas kol kas labai sunkios būklės.
netikiu jog 5 menesiu kudykis nukrites nuo lovos taip susizalotu,dag vaiku nukrenta ir visi tik atsiperka isgazsciu ar kokia melyne,bet ne taip

cia vaikas turejo gauti smugi,tik i galvyte. gal trenke....
Kiek Arnas turi iskesti ... Jam cia trauma visam gyvenimui.
O jei vaikiukas isgyventu,ji vel pas savo dieda vaziuotu ir vel ji uzgautu...

aciu,kad nors laiku ispeta buvau,apmastyti gerai savo veiksmus,pries priimant sia mama...nors,ji ir pati nelabai verzesi,ilga laika neskambino man,arba nekeldavo ragelio...bet,bebdraudama su ja,ji man prisiekinejo-kad jokiu santykiu su Orestuko tevu nepalaiko....

kaip gaila mazylio...juk,kad ir jei isdyvens,gali buti begale komplikaciju,visam gyvenimui,gali likti neigalus,jei kraujas issiliejo i smegenis,tai ne siaip smegenu sutrenkimas....tai ir smugis-turejo buti

QUOTE(besika @ 2010 12 26, 18:33)

aciu,kad nors laiku ispeta buvau,apmastyti gerai savo veiksmus,pries priimant sia mama...nors,ji ir pati nelabai verzesi,ilga laika neskambino man,arba nekeldavo ragelio...bet,bebdraudama su ja,ji man prisiekinejo-kad jokiu santykiu su Orestuko tevu nepalaiko....

kaip gaila mazylio...juk,kad ir jei isdyvens,gali buti begale komplikaciju,visam gyvenimui,gali likti neigalus,jei kraujas issiliejo i smegenis,tai ne siaip smegenu sutrenkimas....tai ir smugis-turejo buti

pamenu migles neurologe pasakojo,kaip daktaras,neiskentes kudikio(savo) verksmo,paeme ji uz kojos ir mete i siena. ir sake jam kraujas i smegenys issiliejo,vaikiukas liko neigalus...
matyt ir cia didele trauma gavo leliukas.
mimi- ar dar neturi naujienu?
Kalbėjau su Egle. Mažiukui viskas tas pats, tipo insultas. Ką tik jos briedis man skambino, norėjo pasiteiraut kokios insulto pasekmės. Eglė dar šiąnakt praleis su juo paskui atgal į nakvynės namus, nes rytoj "Arnui reikia į dienos centrą" ir ji bandys gyvent lyg niekur nieko. Su socialine kalbėtis nežada, nes nakvynės namuose apie šią tragediją dar niekas nežino. Važiuosiu ir aš rytoj į nakvynės namus, kalbėsiu su socialine apie šitą tragediją ir prašysiu kad priimtų rimtą sprendimą dėl Arno likimo. Jis negali likt su tokia mama, kuriai labiau rūpi tarpukojo reikalai nei vaikai

QUOTE(Mimmi @ 2010 12 26, 19:07)
Kalbėjau su Egle. Mažiukui viskas tas pats, tipo insultas. Ką tik jos briedis man skambino, norėjo pasiteiraut kokios insulto pasekmės. Eglė dar šiąnakt praleis su juo paskui atgal į nakvynės namus, nes rytoj "Arnui reikia į dienos centrą" ir ji bandys gyvent lyg niekur nieko. Su socialine kalbėtis nežada, nes nakvynės namuose apie šią tragediją dar niekas nežino. Važiuosiu ir aš rytoj į nakvynės namus, kalbėsiu su socialine apie šitą tragediją ir prašysiu kad priimtų rimtą sprendimą dėl Arno likimo. Jis negali likt su tokia mama, kuriai labiau rūpi tarpukojo reikalai nei vaikai 

Teisingai sakai,mamuk. Gal ten vaiko paklaus,kas istikro ten ivyko...
vat butu pas jus ant svenciu atvyke,ir butu nieko neivyke...
Ka padarysi,kai tarpukojis,svarbiau uz vaika... Niekada nesupratau ir nepateisinau tokiu dalyku. Juk vaikas tavo,dalele taves,kaip galima ji skriausti...
Mimmi, tai insultas? ne smurtas? o gal tikrai insultas,nes policija jokiu veiksmu nesiima? arba man jau visai galva susisuko nuo sito galvojimo.kad galima butu pakalbeti su kuo norsis ligonines ,nors sesele kokia ir paklausti ar cia smurto pasekmes. briedis klause Jusu kokios pasekmes tik tam,kad save issukti,o ne del maziuko..nebutu i gatve jo ismetes antraip..pati apsikabinus sedziu naujagimius dvynukus ir taip noriu tai motinai uz plauku patempt,gal cia zema ir nedera taip mamai ir moteriai,bet dievaz kaip noriu ja gerai pakratyti .
Sunku viskuo cia patiket, bet deja...Arnukas negali buti su Egle, turi ir nakvyes namuose suzinoti ir be abejo socialiniai darbuotojai kazka daryti..faktas, kad Arno neduoda, nes jis viska zino kaip kas buvo, bijo...ir tikiuosi issaiskes tikrasis kaip cia jau pavadint...zudikas....