Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkime kūdikėliui likti su mama

QUOTE(Mimmi @ 2011 01 02, 01:35)
Dar norėčiau pridurti dėl Arno lankymo. Jei norite aplankyti berniuką, geriau suderinkite su manimi ar Nakte. Mus vaikas pažįsta, o jei ateis visai nepažįstami, jam gali būti stresas.

Cobre, aš šiandien nuvažiavau visai be dovanų. Vaikas labai džiaugėsi, atlėkė į glėbį laimingas. Aš džiaugiuosi, kad jis svajoja. Jis nori pamatyt brolį, svajoja gyvent be smurto. Bet jis dar vaikas, todėl pasvajoja ir apie geresnį žaislą, ar kramtoškę, kuria jį kažkada vaišino draugas. Juk mes savo vaikams dar ne tiek nuperkame, o jis nieko negauna iš savo mamos. Todėl nemanau, kad nupirkdama žurnaliuką ar sulčių labai jau pakenksiu vaikui.

Sunku susidaryti realu vaizda tik skaitant, ka rasote. Jus matote, kaip realiai yra ir jums be abejo, kad geriau matyti, kaip reikia elgtis. Gal tiesiog susidariau neteisinga vaizda is to ka siandien parasete mirksiukas.gif
Atsakyti
Siaubas Mimmi, gal dėl visako policiją informuok kad tau grasina, jei jau savo vaiką gali į sieną daužyt taks jai tu????? O tai tas briedis nėra toks blogas? blink.gif gal jis sutiktų liudyt?
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2011 01 01, 23:29)

Vakar Eglė man skambino ir grasino, kad labai nukentėsiu, ko lendu kur man nereikia. Tas jos briedis sakė, kad jinai prisirijo, labai agresyvi buvo, jį su peiliu vaikė. Tas sako, jei neišlaikysiu aš jos, saugokis. Jinai žino kur tu gyveni. Kviesk policiją. Išjungiau telefoną, bet "svečių" nesulaukiau.

Nu trūksta žodžių doh.gif Iš kur tokių veidmainių būna???

Atsakyti
Mane labiausiai neramina ir nesuprantu vieno dalyko - kodel Egle vis dar nesuimta? Delfyje ( Kauno Diena) raso, kad per Naujuosius buvo toks pat nutikimas, Vilniuje moteris teske vaika i siena ir buvo suimta ta pacia diena. Kodel jau savaite po ivykio, o ji laisveje?
Atsakyti
Ok. siandien arba vėliausiai ryt būtinai aplankysiu Arną su pica ir coca cola , na o dėl kramtūškės bus matyt jei kažką panašaus rasiu būtinai prigriebsiu smile.gif
O tai ką išgirdau dėl Eglės grasinimų Mimmi, tai iš karto apie tai praneščiau policijai, tai jai ne į naudą išeitų prie ir taip splavingos biografijos. Matyt vėl girta buvo, jei taip kalbėjo, nes blaiva nė žodžio nesugeba išlementi.

Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 01 01, 21:51)
Mergaites, nepykite, suprantama, kad norite, kad vaikas kuo daugiau dziaugsmo patirtu, bet visu jo noru pildyti negalima. Reiktu gal su psichologu kokiu pasikonsultuoti, kaip elgtis tokiu atveju  g.gif  Nes kitaip uzaugs, kaip mama, kai pats nieko nedaro, o tik laukia, ka kiti paduos. Gal ziauriai issireiskiau, bet kazkaip savus vaikus mokiname ir gautus daiktus vertinti, ir neprasalioti visko is eiles, tai manau, kad ir cia gailestis gailesciu, bet reikia elgtis teisingai  blush2.gif O tai ateis laikas, kai tetu lauks tik del dovanu.

as dar sioje vietoje prideciau,kad kaip jauciasi kiti salia esantys vaikai,kai vaikas apipilamas dovanomis,saldainiais,o dar ir picos vakarelis surengiamas..ar viso to nemato kiti vaikuciai,tokio paties likimo unsure.gif ka jie jaucia tuo atveju unsure.gif
Mes pries sv.Kaledas rengeme svente vaikuciu namuose-dalinome saldainius-kaip jie dziaugesi,tais saldainiais,o kai suzinojo,kad dar ir dovanu po delione gaus,tai net nepatikejo unsure.gif ir vaikai ten jau didesni-pradinukai.Tad man labai sunku isivaizduoti situacija,jei vienas apipilamas dovanomis ir skanumynais,o kiti visa tai mato verysad.gif
Atsakyti
Labas,

perskaičiau paskutinių dienų įvykius blink.gif
Liūdna ir graudu... ypač kaip Arnas kalba apie mamą , nors ir laukia jos, bet matosi, kad negerai jam ten buvo verysad.gif

QUOTE(Mimmi @ 2011 01 01, 23:35)
Cobre, aš šiandien nuvažiavau visai be dovanų. Vaikas labai džiaugėsi, atlėkė į glėbį laimingas. Aš džiaugiuosi, kad jis svajoja. Jis nori pamatyt brolį, svajoja gyvent be smurto. Bet jis dar vaikas, todėl pasvajoja ir apie geresnį žaislą, ar kramtoškę, kuria jį kažkada vaišino draugas. Juk mes savo vaikams dar ne tiek nuperkame, o jis nieko negauna iš savo mamos. Todėl nemanau, kad nupirkdama žurnaliuką ar sulčių labai jau pakenksiu vaikui.

nepakenksit... bet vaikas ne vienas gyvena, labai teisingas pastebėjimas buvo apie kitus vaikus, o tai iliustruoja ir Arno pasakojimai, kad kiti vaikai ima jo dovanėles... Be to, ankstesniame poste labai daug privardinta ko jis nori. Taip, gerai, kad svajoja, bet visko iškart pildyti nereikia, Kalėdos jau praėjo, o atskyrimo nuo mamos tai nekompensuos schmoll.gif
Geriau jau nuspręsti ir išrinkti kokį vieną dalyką iš visko... kaip suprantu, jis labai laukia picos, gal žadėjot jau jam, tai kad kiti vaikai nesijaustų nuskriausti, gal galima berniuką nusivežti į piceriją?

QUOTE(elfyte @ 2011 01 02, 10:56)
Mane labiausiai neramina ir nesuprantu vieno dalyko - kodel Egle vis dar nesuimta? Delfyje ( Kauno Diena) raso, kad per Naujuosius buvo toks pat nutikimas, Vilniuje moteris teske vaika i siena ir buvo suimta ta pacia diena. Kodel jau savaite po ivykio, o ji laisveje?

šitas klausimas ir man neduoda ramybės unsure.gif Jei jau patvirtinta, kad Eglė pati taip pasielgė, tai patvirtinta, tai kodėl jos nesuėmė blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2011 01 02, 11:06)
labai teisingas pastebėjimas buvo apie kitus vaikus, o tai iliustruoja ir Arno pasakojimai, kad kiti vaikai ima jo dovanėles... Be to, ankstesniame poste labai daug privardinta ko jis nori. Taip, gerai, kad svajoja, bet visko iškart pildyti nereikia, Kalėdos jau praėjo, o atskyrimo nuo mamos tai nekompensuos  schmoll.gif

arba pasakykit kiek ten grupeje vaiku ir galime prisideti prei picu pirkimo visos cia skaitancios.Nemanau,kad ten tu picu reikes daug,o suteiksime dziaugsmo daug daugiau vaiku ir galbut tai bus gera proga,kad Arnas labiau susidraugaus su kitais vaiku namu vaikuciais,per tokia picu popiete 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 01 02, 13:18)
arba pasakykit kiek ten grupeje vaiku ir galime prisideti prei picu pirkimo visos cia skaitancios.Nemanau,kad ten tu picu reikes daug,o suteiksime dziaugsmo daug daugiau vaiku ir galbut tai bus gera proga,kad Arnas labiau susidraugaus su kitais vaiku namu vaikuciais,per tokia picu popiete 4u.gif

mielai prisidėčiau,bent vienam vaikiukui galiu sau leisti ją nupirkti 4u.gif labai palaikau jūsų pasiūlymą 4u.gif
Atsakyti
as irgi manau kad geriau jau arba vestis i picerija arba nupirkti daugiau picu ir pavaisinti kitus vaikus. tikra tiesa kad tai padetu gal labiau susidraugauti Arnui su kitais vaikais. jie ten visi visko taip nori doh.gif as irgi galeciau prisideti prie didesnio picu vakarelio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo syu: 02 sausio 2011 - 12:26
As vis galvojau.. tas briedis gal ir alkoholikas, gal ir besmegenis ir pan, bet gal ne vaiku skriaudikas.. gal del to ir tampe Egle, kad pasidarytu aborta, nes mate, kad tokiai negalima vaiku augint blink.gif
Atsakyti
su naujais!!!
as manyciau, kad labai popinti ir dalinti Arnui dovanas nevertetu, visos suprantam, kad jam dabar yra labai sunku, bet juk tos dovanos tai laikinas dalykas, laikui einant manau tikrai mazes ir ju kiekis ir demesys is mamu, nes juk dazniausiai taip ir buna:) pripuola visos vienu metu, o paskui islieka tik vienetai.
manau reikia daryti akcija-picu vakareli, sumesti kiek reikia pinigeliu ir pradziuginti ne viena o visa grupe vaiku, juk kai Arnas vienas valgys, tai matys ir kiti vaikai, ir tai gali sukelti neigiama kitu vaiku reakcija...
kita iseitis, o ji manau reali, kad nusivezti viena Arna i picerija, bet vistik as linkus mestis bendram vakareliui:)
jau isivaizduoju, kaip visi krims picas:)
Atsakyti