Su Naujais Metais visas, ačiū už jūsų gerumą
Vakar nebeprisijungiau, nes paprasčiausiai nebespėju

. Šiandien vėl buvau pas Arnutį. Vaikas labai apsidžiaugė pamatęs mane. Pasikalbėjom, labai džiaugėsi dovanėlėmis, skundėsi, kad vaikai naktį vogė saldainius, žaisliukus, ryte turėjo ieškoti. Dar vienos mašinėlės nerado. Šokoladinių saldainių jis nevalgo, tik kietus. Tai jis šokoladinius nunešė auklėtojai prie kavos. Pasiguodė, kad nei vakar, nei šiandien mama neatvažiavo. Klausė kada Nakte atvažiuos, mat labai laukia picos. Paprašė atvežti sulčių ar limonado. Ir kramtomos gumos, bet ne bet kokios, o kur ją lupant ar atsiplešiant krato per nagus

. Nesupratau kas per daiktas tai, jei kuri nutuokia kas tai, informuokit mane

. Labai džiaugėsi pižama, visą dieną su ja vaikščiojo. Dar norėtų Donaldo žurnalų ir to lėktuvėlio, kur pultu valdomas. Paprašė, kad leisčiau paskambinti. Iš savo lapelio perskaitė kam gali skambinti ir skambinom dienos centro koordinatorei, paklausė ką ji veikia, pasveikino su Naujais. Kitos darbuotojos nekėlė ragelio, o mamai, sako, "nenoriu skambint". Norėjo vaikas, kad vakar būtų buvęs namuose, arba pas mane, nes nematė fejerverkų, ant palangės sėdėjo pusę nakties. Apie tą briedį kalbėjo labai šiltai. Sako, gaila, kad jis ne mano tėtis, nes mane myli, apgina nuo mamos. Niekada nėra jo net subaręs, tik mama mušdavo jį ir brolį. Dažnai verkiantį brolį duodavo jam į rankas, o pati ilgam išeidavo iš namų. Gryžusi "kišdavo papulį Orestukui ir šaukdavo ant jo, ko jis nevalgo". Vaikas labai nori aplankyt brolį, bet pas mamą visai nenori. Pasakojo, ką Eglė kalbėdavo apie mane, "kokia ji draugė, kišasi kur nereikia". Jis seniai norėjo papasakoti, kad Eglė mums meluoja, kad negyvena nakvynės namuose, bet jinai buvo prigrasinusi, kad vos tik prasitars, jį užmuš

. Ir auklėtojai mane pristatė "Eglės draugė", o ne "mamos draugė". Nenorėjo, kad išeičiau, bet jiems atnešė valgyt, tai ir atsisveikinom.
Nakte, nu ne toks lego turėjo būt

, sakau, "nu ką mes moterys suprantam apie tuos žaidimus?"

. Jis man rodė, koks turi būt, tai susitarėm, kai aš jį galėsiu paimt, kartu nueisim į parduotuvę ir jis pats išsirinks.
Nebuvau šiandien reanimacijoje, nes vakar užsišventėm, šiandien vėlai atsikėliau

. Orestukui sutvarkė visą rankytę ir pirštuką išoperavo.
Vakar Eglė man skambino ir grasino, kad labai nukentėsiu, ko lendu kur man nereikia. Tas jos briedis sakė, kad jinai prisirijo, labai agresyvi buvo, jį su peiliu vaikė. Tas sako, jei neišlaikysiu aš jos, saugokis. Jinai žino kur tu gyveni. Kviesk policiją. Išjungiau telefoną, bet "svečių" nesulaukiau.