Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkime kūdikėliui likti su mama

O dėl kokių priežasčių, gal žinai? Ar jos nepriima tenai antrąkart ar dėl kažkokių asmeninių?
Atsakyti
Pagal mane, antrakart jinai tenais net nesiprašė. Aš dar paklausinėsiu jos.
Atsakyti
Kaip Eglei sekasi?
Atsakyti
Kaip Egles ir vaikuciu reikalai?
Parasykit man i AZ banko saskaita, pervesiu truputi pinigeliu sauskelnems.
Atsakyti
tikrai kaip jiems sekasi?
Atsakyti
Eglutė su vaikais kol kas gyvena nakvynės namuose. Retai bendrauju su ja, nes dabar mano vaikui dėmesio reikia daugiau negu jai.
Eglutės tel nr 860483121
Atsakyti
Turiu sauskelnių nereikalingų, tiesa, ne 2 dydžio, didesnių, tad jei tiks - į AŽ. Ir vežimėlį galėčiau sukombinuoti, tik išsivalyti reikės.
Atsakyti
QUOTE(Krococo @ 2010 08 26, 16:25)
Turiu sauskelnių nereikalingų, tiesa, ne 2 dydžio, didesnių, tad jei tiks - į AŽ. Ir vežimėlį galėčiau sukombinuoti, tik išsivalyti reikės.

vezima parupinau geros mamytes deka is Kretingos atkeliavo i Vilniu ,tai rytoj Eglei nuvesiu vezima .Egle dar pasalpu jokiu negavo tai visu mamyciu kurios gali kazkuom padeti na sauskelnem maistu butu nuostabu nes nezinia kada gaus mamyte pinigelius .Didelis aciu mamytei is Kretingos uz vezimeli thumbup.gif
Atsakyti
Eglė penktadienį užregistravo berniuką. Tėvas davė savo pavardę. Mažiuko vardas Orestas. Kol kas neserga, tik slogytė buvo užpuolusi.
Mamytės, Orestukui reikia sauskelnių, tad jai kuri turit atliekamų, aš mielai paimsiu.
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2010 09 07, 23:18)
Eglė penktadienį užregistravo berniuką. Tėvas davė savo pavardę. Mažiuko vardas Orestas. Kol kas neserga, tik slogytė buvo užpuolusi.
Mamytės, Orestukui reikia sauskelnių, tad jai kuri turit atliekamų, aš mielai paimsiu.

Ar tiktu 1 numeris? Nuo 2 iki 5 kg?
Atsakyti
Orestukas jau sveria 5kg, mamytė 2nr jau naudoja, 1 mažokas ax.gif
Atsakyti
jetau... skaitau ir negaliu patiketi kad dar yra tokiu GERU zmoniu. saunuoles mamytes 4u.gif
Atsakyti