Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkime kūdikėliui likti su mama

Ar kas palaikote rysi dar su Egle? Kaip jai sekasi?
Atsakyti
Aplankiau siandien Eglute, jetau koks fainas jos mazylis. Labai nuosirdi pasirode mamyte. Palikome truputo dovaneliu, pinigeliu pampersiukams, nes ju jai labai reikia.
Tikrai kvieciu brangias mamytes, kada prie progos aplankyti sia mamyte, jei tikrai labai reikia palaikymo, nes isgyventi is apgailetinu pasalpu su 2 vaikuciais yra be galo sunku.
Egle pasirode labai tvarkinga mergina, ir tikrai visai man nebaisu, kad pinigeliai bus panaudoti ne pagal paskirti. Ji tikrai rupinasi ir myli vaikus, tik tiesiog jai labai nesiseka gyvenime.
Dekoju temos autoriai, kuri sukure sia temele, ir uzbego blogiausiam uz akiu. Visu geru zmoniu deka, ir bendrom pastangom mazylis siandien auga su mama.
Nelikime abejingi kitu gyvenimams.
Atsakyti
QUOTE(nakte @ 2010 09 29, 15:33)
Aplankiau siandien Eglute, jetau koks fainas jos mazylis. Labai nuosirdi pasirode mamyte. Palikome truputo dovaneliu, pinigeliu  pampersiukams, nes ju jai labai reikia.
Tikrai kvieciu brangias mamytes, kada prie progos aplankyti sia mamyte, jei tikrai labai reikia palaikymo, nes  isgyventi is apgailetinu pasalpu su 2 vaikuciais yra be galo sunku.
Egle pasirode labai tvarkinga mergina, ir tikrai visai man nebaisu, kad pinigeliai bus panaudoti ne pagal paskirti. Ji tikrai rupinasi ir myli vaikus, tik tiesiog jai labai nesiseka gyvenime.
Dekoju temos autoriai, kuri sukure sia temele, ir uzbego blogiausiam uz akiu.  Visu geru zmoniu deka, ir bendrom pastangom mazylis siandien auga su mama.
Nelikime abejingi kitu gyvenimams.

kaip miela skaityti tokius grazius zodzius, smagu, kad yra tokiu geru zmoniu kaip Jus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merrgicka: 29 rugsėjo 2010 - 20:50
Palaikom rysi su Egle, ji prase, kad ideciau jos toki prasyma, kad arteja saltasis sezonas, o jei ir jos vaikuciams labai reikia siltu rubeliu. Taigi, jei kas turite isaugtu, bet dar gero stovio tai gal galite pasidalinti?
Arnas, 7 metu berniukas, pirmaklasis, jam labiausiai reikia 30-31 dydzio siltu zieminiu batuku. Gal geriau 31. Ir siltos kepures-saliko-pirstinyciu.
Orestas, reikalingas ziemai 67 cm kombinezonas( 6 men. )Kur turi skirta 3 men. jau baigia isaugti.
Ir dar gal kas turite neberikalinga nesykle vaikui po kambary, jei labai praverstu, kad turetu kur ji ideti kai skalbiasi ar gamina maista, nes ant ranku sunku visa laika isnesioti vaika.
Eglei, reiketu zieminiu 39 d. batu, ir 38 dydzio ziemines striukes.
Tai gi labai prasau jei galite padekite.
Atsakyti
Nakte, labai ačiū tau, kad aplankei Eglutę, nes aš pati kol kas negaliu jai daug padėti, pati su vaiku turiu rimtų problemų. Ir aš vis dar tikiu, kad su pagalba Eglutė susikurs sau ir vaikučiams normalų gyvenimą.
Nepykit, kad skubiai neatsakau į žinutes, guliu ligoninėje, dukra po operacijos, interneto neturiu su savim.
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2010 10 01, 22:56)
Nakte, labai ačiū tau, kad aplankei Eglutę, nes aš pati kol kas negaliu jai daug padėti, pati su vaiku turiu rimtų problemų. Ir aš vis dar tikiu, kad su pagalba Eglutė susikurs sau ir vaikučiams normalų gyvenimą.
Nepykit, kad skubiai neatsakau į žinutes, guliu ligoninėje, dukra po operacijos, interneto neturiu su savim.

Mimmi sveikit 4u.gif 4u.gif

As galeciau kombinezona-vokeli atiduoti, jis skirtas nuo vienu metu kaip kombinezonas, o kaip vokelis iki vieneriu, tai manau kol didokas butu kaip vokelis, o gal koki vasari jau bus geras ir kombinezonas...del batu zieminiu dar parasysiu, pati planuoju pirkti, tai galeciau atiduoti ilgus, psiltintus, tik veliau.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2010 10 01, 21:56)

Mimmi, linkiu kuo greiciau pasveikti Jusu vaikuciui. Nezinau, kas atsitiko, del ko susirgote, bet tikiu, kad nieko labai rimto ir viskas bus gerai. laikykites ir sveikit. smile.gif
Papildyta:
Oj, merrgicka, kaip butu faina, del vokelio-kombinezono, vaikutis jos nemazas tai manau greitai daugs ir bus geras. Batukus ji ir mielai paimtu 39 dydzio. Tai kai Jus galesite jai jau atiduoti parasykite man i AZ, susitarsim del perdavimo smulkmenu. P.s. nezinau gal jei auginate vaikuti maza, dar kazkokiu siltesniu drabuzeliu turite isauge mazdaug 3-6 menesiams, kaip supratau jai viskas praverstu. Juk arteja salta ziema.
Atsakyti
QUOTE(nakte @ 2010 10 02, 10:58)
Mimmi, linkiu kuo greiciau pasveikti Jusu vaikuciui. Nezinau, kas atsitiko, del ko susirgote, bet tikiu, kad nieko labai rimto ir viskas bus gerai. laikykites ir sveikit.  smile.gif
Papildyta:
Oj, merrgicka, kaip butu faina, del vokelio-kombinezono, vaikutis jos nemazas tai manau greitai daugs ir bus geras. Batukus ji ir mielai paimtu 39 dydzio. Tai kai Jus galesite jai jau atiduoti parasykite man i AZ, susitarsim del perdavimo smulkmenu. P.s. nezinau gal jei auginate vaikuti maza, dar kazkokiu siltesniu drabuzeliu turite isauge mazdaug 3-6 menesiams, kaip supratau jai viskas praverstu. Juk arteja salta ziema.

Parsiveziau kombinezona, tik niekur pirstinyciu neradau kur jam priklauso, batukai tai yra minksti tokie doh.gif dar namie paieskosiu...dar ir kepure silta paemiau, nezinau ar ne per didele..o dar kazka paziuresiu siltesnio..parasysiu Jums, nes rubeliai pas tevus, nuvziuosu dar perziuret kazka..nemazai visko isdalinau doh.gif ir nesiokle atidavus esu..as kai suruosiu kazka Jums parasysiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merrgicka: 02 spalio 2010 - 16:40
Turiu padovanot vaikštukus.Ne nauji,keli vaikai atvažinėjo,bet tikrai dar ne vienam užteks mirksiukas.gif
Jai reikalingi į až blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Velniukė @ 2010 10 02, 18:55)
Turiu padovanot vaikštukus.Ne nauji,keli vaikai atvažinėjo,bet tikrai dar ne vienam užteks mirksiukas.gif
Jai reikalingi į až  blush2.gif

manau tikrai kai pauges patiks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(merrgicka @ 2010 10 02, 15:33)
Parsiveziau kombinezona, tik niekur pirstinyciu neradau kur jam priklauso, batukai tai yra minksti tokie doh.gif  dar namie paieskosiu...dar ir kepure silta paemiau, nezinau ar ne per didele..o dar kazka paziuresiu siltesnio..parasysiu Jums, nes rubeliai pas tevus, nuvziuosu dar perziuret kazka..nemazai visko isdalinau doh.gif ir nesiokle atidavus esu..as kai suruosiu kazka Jums parasysiu 4u.gif

Malonu, kad padedate surinkti reikalingiausius daiktus Eglei ir jos vaikuciams smile.gif
Atsakyti
Noriu padekoti Egles vardu forumietei Is Stiklo. Siandien is jos namuciu paemiau nemazai drabuzeliu. Kiek is ju tiks Arnui pagal ugi, parasysiu kita savaitele kai nuvesiu Eglei.
Dar karteli aciu mamytei Is Stiklo.
Taip pat si mamyte padovanojo ir batukus 31 dydzio, bet siltu zieminuku vis dar ieskome, nes sie batukai labiau tinkami velyvam rudeniui.
O kiek zinau sinoptikai prognozuoja labai salta ziema, taigi vaikuciui i mokykla vaikscioti silti batukai tikrai labai reikalingi.
Atsakyti