Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(maraska @ 2010 03 01, 23:39)
Labas mergaites,

Linkiu visoms svajones issipildymo, o mane  Rosita, isbraukt is saraselio, nepavyko ir su snaigutem, todel nebezinau ka ir bedaryt... cray.gif

kaip gaila cray.gif ir kodel gi nepavyksta cry.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 03 01, 19:19)
Sveikos  4u.gif
Siandien buvo punkcija, ispunktavo 15 is kuriu gydytojas sake 12 geru  ax.gif

Kaip smagu kad tiek nemažai gerų,tikėkim kad ir toliau viskas bus sėkmingai mirksiukas.gif Nu ir kaip tas daktaras ,turbūt kai atsidūri vietoje tai apie daktara nesigalvoja o tik kad viskas butų gerai, sėkmės ir toliau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(maraska @ 2010 03 01, 22:39)
Labas mergaites,

Linkiu visoms svajones issipildymo, o mane  Rosita, isbraukt is saraselio, nepavyko ir su snaigutem, todel nebezinau ka ir bedaryt... cray.gif

console.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele1 @ 2010 03 01, 23:34)
Kaip smagu kad tiek nemažai gerų,tikėkim kad ir toliau  viskas bus sėkmingai mirksiukas.gif Nu ir kaip tas daktaras ,turbūt kai atsidūri vietoje tai apie daktara nesigalvoja o tik kad viskas butų gerai, sėkmės ir toliau 4u.gif
Papildyta:

console.gif

Nieko visai tas daktaras, labai aiskiai viska aiskino, gal net aiskiau nei anas, kazkaip tas musiskis labai po nosim nesuprantamai kalbedavo, tai mes su vyru daug ko ir nesuprasdavom. O pamaciau as ji tik kai atsigavau ir atejo jis i palata paaiskinti visko, nes kai uzmigde jo dar nebuvo smile.gif
O ka reiskia kai po punkcijos lieka tu negeru ir geru blush2.gif Net nezinau kaip rytoj paskambinus klausti ka noriu suzinoti, nes esu zalia sitam reikale blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 03 01, 19:19)
Sveikos  4u.gif
Siandien buvo punkcija, ispunktavo 15 is kuriu gydytojas sake 12 geru  ax.gif

Mykolina, laikom kumstukus 4u.gif

QUOTE(maraska @ 2010 03 01, 22:39)

Stiprybes saulele 4u.gif console.gif juk turi ateiti ir musu laikas, tik nepraraskim vilties console.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 03 01, 23:50)
Nieko visai tas daktaras, labai aiskiai viska aiskino, gal net aiskiau nei anas, kazkaip tas musiskis labai po nosim nesuprantamai kalbedavo, tai mes su vyru daug ko ir nesuprasdavom.

as galvoju - nejau tik as viena nesugebu isgirsti ka jis ten bamba po nosim tai vis klausiu pakartoti blush2.gif doh.gif pasirodo ne as viena bandau 'issifruoti' lotuliukas.gif dziaugiuosi del taves , mykolina 4u.gif o ka toliau galvojat, ka siulo gyd. - auginti iki blast. ar ne? ir ar svarstet KIEK ikelti? 4u.gif matai, viskas vyksta puikiai drinks_cheers.gif
renatele, tavo patirtis wub.gif labai lauksiu jos rosita@vaisingumoasociacija.lt , kad galeciau ikelti i VA skyreli ''Musu patirtis'' wub.gif wub.gif dziaukites ir myluokit savo islauktaji/-a 4u.gif
maraska, verysad.gif taip noretusi padeti console.gif gal gyd.ka aiskina ko taip nesiseka? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(renatele @ 2010 03 01, 17:25)
Tokia mūsų istorija, toks laukimas, tokia laiminga (dar ne visai) pabaiga. Pasakoju savo istorija norėdama Jums visom pasakyt, kad svarbiausia nenuleisti rankų, svarbiausia visada būtį kartu su žmogum kurį myli, svarbiausiai tikėti... Labai sunku  surast tą palaikantį, paguodžiantį žodį. Aš jo ir neieškosiu tegul tai padaro mano istorija....
Merginos tiesiog tikėkit, kad jūsų laukia tokia pati laiminga pabaiga.  wub.gif

Labai labai sveikinu ir linkiu, kad ir toliau jaustumeis kuo geriausiai bigsmile.gif
Ašara nuriedėjo, bet tokia su šypsena veide... Labai džiaugiuosi už Jūsų šeimą wub.gif

marashka, labai gaila... verysad.gif suprantu kaip jautiesi... bet po lietaus visada pasirodo saulė... laikykis, Mergyt 4u.gif
Atsakyti
mykolina, laukiam naujienu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Baltija, sėkmės badantis, laukiam galutinio nestuke.gif rezultato.
O pas mane nieko naujo kol kas...
Atsakyti
[quote=Baltija L.,2010 03 01, 20:46]
Asta27, kaip ten homerton hospital?kaip vyko punkcija?ar skaudejo?nes zinau,kad be narkozes...manes tai laukia si menesi(jei tik viskas gerai bus) tai laaaabai idomu,kas ir kaip ten...linkiu ramiu dvieju savaiciu,ir aisku II kurios reiks nestuke.gif

aciu Vynyoge,RositaK uz palaikyma 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
[quote=maraska,2010 03 01, 23:39]
angel_sadangel.gif stiprybes tau,laikykis...neturiu zodziu paguosti,niekas ju neturi...
[/quote]
Punkcija neskausminga visai nes su pilna narkoze. As galejau eit namo po valandikes nes labai greit viskas isgaravo. punkcijos metu iseme 14 apvaisino 8 iki blastocidu uzaugo 5( na nebent nuo vakar dar kuris uzaugo). O a[ie Homertona nu nieko blogo pasakyt negaliu. gydytojai viska gerai isaiskina ir parodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asta27: 02 kovo 2010 - 13:36
QUOTE(Asta27 @ 2010 03 02, 14:35)
iseme 14 apvaisino 8 iki blastocidu uzaugo 5( na nebent nuo vakar dar kuris uzaugo). 

tai is 8embrionu uzaugo 5balstocistos? blink.gif ooo, labai geras dalinimasis drinks_cheers.gif o isodino tau vakar? kitas tris likusias blast. uzsalde? wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maraska @ 2010 03 01, 20:39)
Labas mergaites,

Maraska, uzsukau taves paguost. Laikykis. Buk stipri, surask savy jegu. group.gif

BaltijaL, mes ziuriu kartu beveik.. As siandien badytis pradedu smile.gif Ziuresim, kas is to gausis..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *renatux*: 02 kovo 2010 - 13:51
QUOTE(RositaK @ 2010 03 02, 12:45)
tai is 8embrionu uzaugo 5balstocistos?  blink.gif ooo, labai geras dalinimasis  drinks_cheers.gif o isodino tau vakar? kitas tris likusias blast. uzsalde?  wub.gif  4u.gif

Jo 3 uzsalde. Jo isodino vakar tai dabar laukimas 4u.gif
Atsakyti