Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

labas rytas 4u.gif

Noriu paklausti, kaip ilgai po IVF dar buna issiderines ciklas? Pirmos mm buvo keistos, antros prasidejo be jokiu pozymiu ir buno trumpos, o treciu isvis baba g.gif vakar net NT dariau, bet irgi be rezultatu...paprastai ciklas kaip laikrodis budavo 28 d, o dabar jau 33 d...

BaltijaL, sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vynyoge: 01 kovo 2010 - 10:03
QUOTE(RositaK @ 2010 03 01, 07:42)
daivuk27, jau gal zinai kada startuojat? itraukciau saasan  ax.gif  4u.gif
Asta27, o kurioje jus klinikoje gydotes? na, vieni sako, kad geriausia terpe embrioniukams yra motinos iscios, kiti-kad su blastocistomis yra didesne tikimybe pastoti...Taciau ziurint i jusu embrionus, tai jie labai geri - 8lasteliu 3diena pats tas  thumbup.gif deciau didelias viltis  wub.gif

Aciu aciu
As gydausi londone. Siandien ta diena net nesitiki kad turesiu kazka pilvuke jau siandien kad tik isikabintu jie ten. nestuke.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

QUOTE(Opti @ 2010 02 26, 16:51)
Info del blastocistu gavom tokia: laboratoriskai uzauga tik 10 % embrionu iki blastocistu, todel, jei yra maziau nei 10 vnt, augint neverta. Tuo labiau, kad embrionams geriausia aplinka - gimda, o ne megintuvelis. Kartais, ypac jei moteriai netoli 40, augina ir maziau, bet matant, kad neistvers iki 6 dienos, sukrauna i gimda anksciau.

Na, manau čia kiekvienai individualiai mirksiukas.gif Man išpunktavo 16 kiaušialąsčių, iš kurių 11 apsivaisino, 9 superiniai embrionai, įsodinti 2 dieną (šeštadienį punkcija, o pirmadienį embrionai) ir augino iki blastocistų tai užaugo puikios blastocistos ir buvo įsodinta penktadienį. Kitus užšaldė. Viskas buvo superinės kokybės, o rezultatas vistiek nulinis doh.gif Kiekvienai labai individualiai ir auga, ir dalinasi, ir įsikabina, jei lemta tai ir tas vienas vienintelis nepergeriausias įsikabintų mirksiukas.gif

O Tau linkiu, kad viskas būsų tik super ir laikau kumštukus už Tavo didelius HCG skaičius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta27 @ 2010 03 01, 11:20)
Aciu aciu
As gydausi londone. Siandien ta diena net nesitiki kad turesiu kazka pilvuke jau siandien kad tik isikabintu jie ten. nestuke.gif

oi, tai smagiu susitikimu tada wub.gif 4u.gif gal galiu itraukti sarasiukin? wub.gif kelintas IVF? 4u.gif ir kiek pas jus sodina blastoc.?
Vynyoge, ciklas tikrai gali issiderinti, juk ne saldainius, o hormonus IVF metu vartojame rolleyes.gif kantrybes wub.gif
BaltijaL, 4u.gif 4u.gif
Opti, vienintelis dalykas, ka dabar gali duoti savo dalelytems, yra ramybe ir pasitikejimas jais - kodel gi jiems to palaikymo nesuteikus?! wub.gif 4u.gif

drauge dovanoja dvigubo viruso paveikta Pregnyl 5000 viena ampole , galioja iki kovo raso. Su didele viltim! veiksmas kaip ir Kaune, dar Marijampolej, bet bandytume pristatyt betkur thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 01 kovo 2010 - 10:53
sveikos mergaites smile.gif ,gal yra is jusu kurios gyvena ispanijoje,ir darete IVF?ar ruosiates daryti?
Papildyta:
sveikos mergaites,gal yra isjusu tarpo kuri gyvenate ispanijoje,ir darete IVF ten?
Papildyta:
mergaites gal yra is jusu tarpo gyvenanciu ispanijoje ir ten bandziusiu IVF?
Atsakyti
QUOTE(zirza @ 2010 02 27, 12:32)
renatele, o kaip tau pavyko?  bigsmile.gif
pamenu tavo grazius postus dar is senu laiku - gal del, kad ir tu su endo, berods..  ax.gif
labai labai sveikinu  4u.gif

Taip mes jau laukiam savo dziaugsmo ax.gif

Labai aciu uz sveikinimus 4u.gif Tikrai nesitikejau kad mane kas nors cia dar prisimena ax.gif

Svarbiausia TIKEJIMAS kantrybe ramybe ir meile... wub.gif
Visoms, visoms siame skyrelyje (ir ne tik siame) nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(renatele @ 2010 03 01, 15:33)

gal gali pasidalinti savo patirtimi kaip pagaliau sulauket dziaugsmo? tokiu senbuviu kaip tavo patirtis daugeliui laukianciu yra paskata wub.gif labai sveikinu PAGALIAU nestuke.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renatele @ 2010 03 01, 16:33)

Labai aciu uz sveikinimus 4u.gif  Tikrai nesitikejau kad mane kas nors cia dar prisimena ax.gif

Svarbiausia TIKEJIMAS  kantrybe ramybe ir meile... wub.gif
Visoms, visoms siame skyrelyje (ir ne tik siame)  nestuke.gif

Sveikinu thumbup.gif bet tikrai idomu kaip tokio dziaugsmelio susilaukete ar po IVFo ar taip po kokiu gydymu g.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 03 01, 07:42)
daivuk27, jau gal zinai kada startuojat? itraukciau saasan  ax.gif  4u.gif

Mes bandysim liepos menesi,kai grysim atostogu biggrin.gif .Merginos gal galit truputi smulkaiu surasyt,kuria ciklo diena pradedat leistis stimuliuojancius ir mazdaug kada jau prasideda visas procesa,kiek laiko uztrunka blush2.gif ?Nes nezinau kiek cia man tu atostogu reikes.
Atsakyti
Aš vis galvojau, kad apie pavykusį IVF nekalbėsiu, kad tai liks tik už mūsų namų sienų, kad tai tik mano, tik mūsų laimė. Bet sugrįžau į IVF vilčių skyrelį ir prisiminiau kiek stiprybės ir tikėjimo suteikdavo kiekviena papasakota nevaisingumo istorija su laiminga pabaiga. Ir pagalvojau tegul ir mano istorija suteikia krislelį vilties, tikėjimo, stiprybės.
Su vyru susituokėm 2000 m. ir galima sakyti nuo tos dienos nesisaugojom. Pirmi nepastojimo metai didelio nerimo nekėlė reikėjo įsitvirtinti naujame darbe, džiaugėmės vienas kitu, pirkome, įrenginėjome namus… Antri taip pat prabėgo nepastebimai. Negalvojom apie nevaisingumo problemas juk buvom tokie jauni, tokie laimingi, kad mintys apie tai atrodė net neįtikėtinos. Po trečių metų supratom kažkas ne taip. Supratom tikriausiai šiek tiek ankščiau tiesiog neprisileidom šios minties, bet suvokėm ir tai kad nebėra kur trauktis ir ko laukt...Taip prasidėjo pirmieji vizitai pas gydytojus, pirmieji tyrimai. Hormonai – norma, kiaušintakiai – pratekami, ovuliacija – vyksta, sperma – norma, noras – neapsakomas... Pirmiausiai trys stimuliacijos ir natūralus bandymas. Rezultato nėra. Tuomet 4 IUI - rezultato nėra. Pirmoji laparoskopija diagnozuota III st. endometriozė, net pats gydytojas nustebo. Pusė metų hormoninio gydymo (nepamenu vaistų pavadinimo), paskui pusmetis pertrauka gal jau buvom šiek tiek pavargę. Paskui vėl 3 IUI be jokio rezultato. Susivokėm, kad be IVF neapseisim. Pinigėlių daug nebuvo todėl teko paimti paskolą. 2006 m. 1 IVF vėl nesėkmė. Nusviro rankos, užvaldė liūdesys, sunku net galvoti apie patirtus išgyvenimus, bet nepasidavėm, turėjom vienas kitą, palaikėm, atidavinėjom paskolą išsilaižėm žaizdas, daug dirbom ir tiesiog tyloje laukėm tos dienos kai vėl būsim pasiruošę žengti sekantį žingsnį. Ta diena atėjo savaime... 2009 m.pavasarį pakeičiau gydytoją. Pradėjom viską nuo laparoskopijos. Išvalė sąaugas, nuėmė nuo kiaušidės cistą, uždegino židinius. Jaučiausi švari pasiruošus sekančiam IVF. Rudeni vėl konsultacijos, pasiruošimas 2 IVF. Stimuliacija ir apvaisinimas pavyko gerai, 4 puikūs embrionai: 2 – 8 ląstelių, 2 – 6 ląstelių. Įsodino 3, vieną užšaldėm. Džiaugsmą pakeitė laukimo nerimas, kažkur giliai, giliai širdyje žinojau, kad pasisekė. Negaliu pasakyti iš kur tas jausmas ir kaip jį pagrysti, bet žinojau... Testas: II labai neryškios juostelės... Džiaugsmo ašaros nevaldomai riedėjo per skruostus, vyro akys spindėjo nematytu, nepažystamu spindesiu... Mums pasisekė, mes laimingi, mes tėvai. Po mano širdele jau 16 sav. auga mažylis. Jaučiuosi puikiai, neštumas (kol kas) nesunkus... Tikiu, kad viskas bus gerai ir rugpjūtį mažas stebuklas ateis į mūsų namus.
Tokia mūsų istorija, toks laukimas, tokia laiminga (dar ne visai) pabaiga. Pasakoju savo istorija norėdama Jums visom pasakyt, kad svarbiausia nenuleisti rankų, svarbiausia visada būtį kartu su žmogum kurį myli, svarbiausiai tikėti... Labai sunku surast tą palaikantį, paguodžiantį žodį. Aš jo ir neieškosiu tegul tai padaro mano istorija....
Merginos tiesiog tikėkit, kad jūsų laukia tokia pati laiminga pabaiga. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(renatele @ 2010 03 01, 18:25)
Tokia mūsų istorija, toks laukimas, tokia laiminga (dar ne visai) pabaiga. Pasakoju savo istorija norėdama Jums visom pasakyt, kad svarbiausia nenuleisti rankų, svarbiausia visada būtį kartu su žmogum kurį myli, svarbiausiai tikėti... Labai sunku  surast tą palaikantį, paguodžiantį žodį. Aš jo ir neieškosiu tegul tai padaro mano istorija....
Merginos tiesiog tikėkit, kad jūsų laukia tokia pati laiminga pabaiga.  wub.gif

Aciu Renatele uz sia nuostabia istorija tikrai labai ikvepianti wub.gif
Atsakyti
Oi, kokia įkvepianti istorija smile.gif džiaugiuosi už jus labai 4u.gif
O mes čia daugelis toliau siekiam...
Man 14 c.d., užaugo apie 17 mm... gyd. sakė yra daug (apie 10), bet dar auginam Gonaliu. Ar čia labai blogai?

ketv punkcija, šeštad - įsodinimas suplanuotas.
vaje, kaip pradedu bijoti.... 1 kartas .... doh.gif visos mintys tik apie tai.... blush2.gif
Atsakyti