Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(mykolina @ 2010 03 05, 15:20)
Ne triju dienu isodino  smile.gif Sake 6 lasteliu, tai pakomentuokit ka cia reiskia, gerai ar blogai? O saldyti nebeliko ka  verysad.gif Bet nieko uzteks ir dvynuku  biggrin.gif

triju dienu turetu buti 6-8lasteliu, taip kad viskas gerai 4u.gif pas tave ten silciausia ir jaukiausia jiems, todel del dvynuku drinks_cheers.gif nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
Aš po punkcijos guliu. 11 išgavom, tiek ir apsivaisino ax.gif sekm laukiu susitikimo su keletu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2010 03 05, 15:46)
Aš po punkcijos guliu. 11 išgavom, tiek ir apsivaisino  ax.gif sekm laukiu susitikimo su keletu  smile.gif

100% apsivaisinimas-fantastika thumbup.gif sniege, neturiu apie tave info - kelintas IVF, kur darotes? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2010 03 05, 16:46)
Aš po punkcijos guliu. 11 išgavom, tiek ir apsivaisino  ax.gif sekm laukiu susitikimo su keletu  smile.gif

thumbup.gif na jau tikrai puikus rezultatai turesit ir nemazai uzsaldytu mazuliuku wub.gif
Atsakyti
Rositak, brauk mane is saraso. Deja..........
Atsakyti
QUOTE(Opti @ 2010 03 05, 19:01)

Prasidejo mmm ar darei HCG?
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 03 05, 17:34)
100% apsivaisinimas-fantastika  thumbup.gif sniege, neturiu apie tave info - kelintas IVF, kur darotes?  ax.gif

Kaune, MirV, 1 bandymas.... labai bijau... blush2.gif kiekvieną tokią žinią priimam kaip didžiausią stebuklą, bet labai labai bijau... blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Opti @ 2010 03 05, 20:01)

Opti, o kas nutiko, iš kur žinai ? Laikykis, draugaite ... console.gif mes su tavimi unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,as vis paskaitineju,bet nieko nerasau nes nelabai ka ismanau apie IVF blush2.gif Merginos gal galit parasyt kokius tyrimus reikia pasidaryt pries IVF?
Papildyta:
Dar klausimelis:ar daro IVF kaune VK?
Atsakyti
QUOTE(daivukas27 @ 2010 03 05, 22:41)
Sveikos,as vis paskaitineju,bet nieko nerasau nes nelabai ka ismanau apie IVF blush2.gif Merginos gal galit parasyt kokius tyrimus reikia pasidaryt pries IVF?
Papildyta:
Dar klausimelis:ar daro IVF kaune VK?

labas... as irgi nieko nerasau, ruosiuosi, domiuosi... skaitineju.... beje, temos pradzioje yra visa informacija.... smile.gif kokius tyrimus reikia pasidaryt.... ir siaip labai daug naudingo teksto.... paskaityk... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 03 05, 19:09)
Prasidejo mmm ar darei HCG?

Mmm. Zinau, kad niekas neatsakys, kodel nepavyko, bet vis del to manau, kad kalta ta 38,5 temp. po isodinimo. Kazkoks vidinis jausmas buvo, kad mano leliukai nebegyvi. Griauziuos, kam klausiau tos gyd. ir leidau jai uzkilt. Reikejo ryt ta paracetamoli, kai virs 37 buvo. Gal butu dar pavyke.

Jei kas busit mano situacijoj, NIEKO NELAUKIT MUSKIT TA TEMPERATURA, kitaip temperatura iszudys visus virusus, bakterijas, bet deja ir maziukus.
Atsakyti
Opti,
taip norisi tave paguosti, bet puikiai žinau, kad tokioj situacijoj jokie žodžiai dabar nebepaguos.......
labai labai liūdna verysad.gif
laikykis..........nesigraužk, nekankink savęs dar labiau.............
padarei taip, kaip tuo metu atrodė geriausiai...........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akedite: 05 kovo 2010 - 22:08
Opti console.gif
daivukai27 nedaro Kauno VK IVF. O tyrimus manau kad pasakys gydytojai kai jau nuspresi kada darysies IVF kokius pasidaryti. Nusivesi kokius jau turi, jie pasako kokiu dar reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mykolina: 06 kovo 2010 - 09:59