Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(sniege555 @ 2010 03 05, 15:46)
Aš po punkcijos guliu. 11 išgavom, tiek ir apsivaisino  ax.gif sekm laukiu susitikimo su keletu  smile.gif

sniege555, sekmes tau dideliausios! drinks_cheers.gif 4u.gif

Opti - console.gif verysad.gif

Papildyta:

QUOTE(Sesita @ 2010 03 08, 09:46)
Sveikos. "Prisiduodu". Buvau pas savo dr. Vaisiukas nepasivijo savo bendraamžių, atsilieka visa savaite, bet auga. Visa kita neblogai (tfu tfu tfu).  O kaip bus, niekas nežino. Tai tiek. Tiesa, reikalinga genetiko konsultacija. Jau užsirašiau.

Sesita, stiprybes jums abiems! ir geru ziniu is genetiko... wub.gif 4u.gif
Papildyta:

Beje, mergaites - visas su kovo 8-aja, su musu diena! Aplinkiniu demesio, daug buckiu ir geliu visoms sia ypatinga diena! mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ariwom: 08 kovo 2010 - 11:07
Su Kovo 8 - ąja, Mielosios mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Ar zinote koks pats liudniausias zverelis pasauly? Vyras! JIs paukstis be sparnu, kiausiniai be lukstu ir kapselis be pinigu. Todel 80 proc. moteru neistekejusios, nes del 60g desros neapsimoka imti viso kuno i namus. Su moteryciu diena 4u.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nu pakelet nuotaika smile.gif nors as tik paskaitineju jusu skyreli, po nesekmingo IUI susipykau su vyru tai man tokie feministiniai posakiai labai snd patinka smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Bembis1 @ 2010 03 08, 16:14)
Ar zinote koks pats liudniausias zverelis pasauly? Vyras! JIs paukstis be sparnu, kiausiniai be lukstu ir kapselis be pinigu. Todel 80 proc. moteru neistekejusios, nes del 60g desros neapsimoka imti viso kuno i namus. Su moteryciu diena  4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringasha @ 2010 03 08, 16:22)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  nu pakelet nuotaika smile.gif nors as tik paskaitineju jusu skyreli, po nesekmingo IUI susipykau su vyru tai man tokie feministiniai posakiai labai snd patinka smile.gif  drinks_cheers.gif

labai malonu kad kazkam pakilo nuotaika ax.gif ir nesipykit!!!!!!!! pyktis reikia nebent su svetimais, o seima turi palaikyt vienas kita bet kokiu metu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Bembis1 @ 2010 03 08, 16:14)
Ar zinote koks pats liudniausias zverelis pasauly? Vyras! JIs paukstis be sparnu, kiausiniai be lukstu ir kapselis be pinigu. Todel 80 proc. moteru neistekejusios, nes del 60g desros neapsimoka imti viso kuno i namus. Su moteryciu diena  4u.gif

NU geras,ir diena tikrai jaučias kad 8d. nors už lango ir žiema, čia tau už gera nuotaika 4u.gif
Atsakyti
Merginos, su kovo 8-aja!! Nuostabios visoms dieneles!

QUOTE(rita555 @ 2010 03 06, 08:59)
  .nezinau kuria klinika pasirinkti,perskaiciau daug informacijos,bet kazkaip nesusigaudau.gal patartumete?

Rita555, sveikute. Del klinikos nemanau, kad kas ka gali patart. Juk vienoms vienaip atrodo, kitoms - kitaip. Pasikliauk moteriska intuicija, o gal kuri gydytoja labiau prie sirdies? As tik norejau pasilabint su tavim, naujai prisijungusia, linkiu ilgai cia neuzsibut!

Sniege, ramaus laukimo! Uzsiimt manau ner svarbu kuo, svarbiausia nuolat but uzsiemus! mirksiukas.gif Prisiplanuok kad ir niekam nereikalingu reikalu, bet visad stenkis ka nors veikt, ypac kad galva uzimta butu. Taip vat ir praeis tos 2 savaiteles.

Gera man cia patarinet, kai paciai dar ne laikas laukt lotuliukas.gif Paziuresim kaip kita savaite pati kalbesiu lotuliukas.gif
Buvau siandien echo. Auga apie 12 folikulu, kai kurie jau ir +-20 mm, taip kad punkcija lyg kad ketvirtadieni. Siandien dal leidziuos gonali+menopur+cetrodite, bet tikriausiai tai jau paskutinis kokteilis siam kartui smile.gif Ryt dar viena echo, galutinai nuspres kada leistis pregnyl. Si kart man viskas taip greit, net nesitiki.
Atsakyti
QUOTE(*renatux* @ 2010 03 08, 18:56)
Si kart man viskas taip greit, net nesitiki.

smagu, kad viskas klostosi gerai, o dar ir greitai, nes tas laukimas... doh.gif dideli folikulai jau, tai gal ir anksciau bus punkcija wink.gif sekmes thumbup.gif

kazkas rase apie Kauno VK - cia paruosia IVF-stimuliuoja ir priziuri, taciau pacia punkcija ir isodinima daro Vilniaus VK 4u.gif
Atsakyti
Dėkoju, Renatux, už palaikymą smile.gif
O gal kuriai taip buvo po įsodinimo: man antra diena ir kairėje pusėje sudiegia vis (gal kiaušidę)... Čia gal mmm ateina? O gal organizmas taip reaguoja į begalines stimuliacijas? Jau pradedu prisigalvoti visko .... blush2.gif
Kokie turi būti jausmai po įsodinimo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2010 03 08, 19:44)
Dėkoju, Renatux, už palaikymą  smile.gif
O gal kuriai taip buvo po įsodinimo: man antra diena ir kairėje pusėje sudiegia vis (gal kiaušidę)... Čia gal mmm ateina? O gal organizmas taip reaguoja į begalines stimuliacijas? Jau pradedu prisigalvoti visko ....   blush2.gif
Kokie turi būti jausmai po įsodinimo?  g.gif

tokie pojuciai greiciausiai paaiskinami kiausidziu stimuliacija bei punkcijos intervencija 4u.gif tai nera implantacija ar mmm schmoll.gif pasistenk pailseti, nes kiausides gavo dideli kruvi per kelias savaites 4u.gif o implantuojasi apie 5-7p.i.
o vat prisigalvojimas labiausiai ir kenkia maziesiems, nes tavo neigiama mintis gali realizuotis - o tu juk nenori to doh.gif todel mastyk pozityviai ir teigiamai - jau kartojuos: isivaizduok gyvenima su esanciu tavyje leliumi/-iais wub.gif vat to palaikymo jiems dabar labu labiausiai reikia 4u.gif tiesa, o pas koki/-ia gyd. lankotes? 4u.gif

kristexxx, man ta diagnoze ''moters sterilumas'' kazkaip susije su kiausintakiu nefunkcionavimu labiau, todel keistas gyd. siulymas bandyti natur g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 08 kovo 2010 - 19:02
QUOTE(RositaK @ 2010 03 08, 20:54)
tokie pojuciai greiciausiai paaiskinami kiausidziu stimuliacija bei punkcijos intervencija  4u.gif tai nera implantacija ar mmm  schmoll.gif pasistenk pailseti, nes kiausides gavo dideli kruvi per kelias savaites  4u.gif o implantuojasi apie 5-7p.i.
o vat prisigalvojimas labiausiai ir kenkia maziesiems, nes tavo neigiama mintis  gali realizuotis - o tu juk nenori to  doh.gif todel mastyk pozityviai ir teigiamai - jau kartojuos: isivaizduok gyvenima su esanciu tavyje leliumi/-iais  wub.gif  vat to palaikymo jiems dabar labu labiausiai reikia 4u.gif

Klausau pioneer.gif Einu gulti, nes tikrai daug prisivaikščiojau, reik ilsėtis... mums.... ax.gif
Atsakyti