Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(irmuse2 @ 2010 02 23, 13:29)
Man irgi lėtokai augo, bet kai reikėjo punktuoti jau buvo tinkamo dydžio, tad nenusimink, užaugs ir tavo folikulai 4u.gif
O kada darys punkciją?

O kuo augino tau ir kokiom dozem ir kelinta c.d. dare punkcija? O man tai darys kai uzaugs folikulai tinkamo dydzio kaip suprantu. Bet tai kiek jie gali augti ir isvis ar jie bus normalus tiek laiko ir tokiom dozem auginami g.gif Vaziuosiu dabar 15 c.d. ketvirtadieni, o iki to laiko dar leisiuos tokia pacia doze vaistu. Tai kaip suprantu anksciausiai gali buti punkcija sestadieni, bet kokio dydzio punktuoja tada ir kaip bus jei tik po viena bus tinkamo dydzio o kiti mazesni. Paaiskinkit jei galit, nes esu visiskai pasimetusi ir zalia sitame reikale blush2.gif
Dabar dar galvoju kazin isvis koks bus tas kitas daktaras ar supras mano ta situacija iki galo, nes pas mane dar ir gleivine postore prie viso to, o gydytojas anakart minejo, kad jei perstora tai gali ir nesodinti, bet jo jau nebus kai visa tai vyks. Vienu zodziu esu visiskai pasimetusi. Man plius labai sunku buna aplamai keisti gydytojus ir as ilgai dvejoju del pasirinkimo, o cia dar kai tokia procedura tai kazkaip isvis neramu ax.gif MB jau sako reikejo nukelti viska velesniam laikui nes zino kaip as dabar nervuojuos del daktaru kaitos, bet tai kad nezinojau kad taip bus.
Atsakyti
Labutis visom smile.gif

Oksi, labai ačiū už namučius, jie kaip visada superiniai thumbup.gif

Dizzy, na super, kad Tavo draugei pavyko 1 IVF, džiaugiuosi už ja kartu su visom bigsmile.gif O pas O visada reikia laukt, aš vakar taip pat ilgai laukiau... gal ir Tave mačiau... ax.gif

RositaK, statistika superinė, kad ir toliau taip... bigsmile.gif Tigro metai super vaisingai prasidėjo thumbup.gif O mes juos taip pat vaisingai "dakalsim" mirksiukas.gif

Na, o aš vakar pas O buvau, apžiūrėjo po operacijos, sakė puikiai pavyko thumbup.gif Turėjau du folikulus natūraliam cikle, vienas buvo sprogęs kelios valandos prieš apžiūrą, o kitas turėtų sprogt vėliau, na tai uždavė ND... padarėm ir dabar laukiam... ax.gif Tiesa, dar gleivinė trisluoksnė 11mm ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enrika Balčiūnas: 23 vasario 2010 - 14:00
Sveikos, labai geros naujienos sioj temelj, gaudau ir as nestukiu virusiuka. Norejau paklaust, numatyta ilga schema, kada geriau vaziuot startui pas daktareli pagal cikla, ar nera jokio skirtumo?
Atsakyti
Mykolina, kad viskas gerai, nesinervink, juk per para paaugs apie 1,2 mm, t.y kokia 17 c.d galetu but punkcija, o 19 isodinimas, man taip buvo mirksiukas.gif ir kabinosi mazulis tik gaila, kad del kiausintakiu ypatumu saunus embrionas pasirinko butent viena is ju...
taigi, atsipalaiduok, nusiramink, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dizzy___ @ 2010 02 23, 18:53)
Mykolina, kad viskas gerai, nesinervink, juk per para paaugs apie 1,2 mm, t.y kokia 17 c.d galetu but punkcija, o 19 isodinimas, man taip buvo  mirksiukas.gif  ir kabinosi mazulis tik gaila, kad del kiausintakiu ypatumu saunus embrionas pasirinko butent viena is ju...
taigi, atsipalaiduok, nusiramink, viskas bus gerai 4u.gif

Aciu, jau ramiau kai truputi daugiau zinau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2010 02 22, 21:31)
Nei hiperstimulaicijos neturejau, nei tirpalu nelasino (siaubas, apie tai net nezinau). Turejau 4 kiausialastes, is kuriu apsivaisino 3. Isodino 5 diena. Rezultatas tikrai atrode geras bei zadejo gera pabaiga.

O man gyd aiskino, kad iki blastocistu uzauga statistiskai 10% ir jei mazas rezultatas neverta augint. Jus cia patys pageidavot, ar Jums pasiule? O kas ten su tuo crenone? Man pagal jo isvaizda nieko nepatare sprest. Is viso embrionologe nukalbejo, kad jei jau uzauga blastocistos laboratorijos salygomis, prie embrionuku nera ko kabinetis. Dazniausiai paveda organizmo procesai. Kaip ji neapgaudinek, o gimda pradeda sloksniuotis ir kt ciklui ruostis.

Vat ir sedziu bijodama kokius artejanciu mm pozymius pajusti. Embrionukai auga, bet isodinimas tik 6 diena jau nuplanuotas ir tai dar ne taip jau ir nuo ryto.

Atsakyti
QUOTE(Opti @ 2010 02 23, 18:41)
O man gyd aiskino, kad iki blastocistu uzauga statistiskai 10% ir jei mazas rezultatas neverta augint. Jus cia patys pageidavot, ar Jums pasiule? O kas ten su tuo crenone? Man pagal jo isvaizda nieko nepatare sprest. Is viso embrionologe nukalbejo, kad jei jau uzauga blastocistos laboratorijos salygomis, prie embrionuku nera ko kabinetis. Dazniausiai paveda organizmo procesai. Kaip ji neapgaudinek, o gimda pradeda sloksniuotis ir kt ciklui ruostis.

Vat ir sedziu bijodama kokius artejanciu mm pozymius pajusti. Embrionukai auga, bet isodinimas tik 6 diena jau nuplanuotas ir tai dar ne taip jau ir nuo ryto.

ar teisingai supratau, kad tau sesias dienas embronus augina?
Atsakyti
Merginos, o kurios daretes 2 ivf ar kartojotes visus tyrimus? Pvz. spermos tyrima, nors vyras visiskai sveikas?
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2010 02 23, 22:53)
Merginos, o kurios daretes 2 ivf ar kartojotes visus tyrimus? Pvz. spermos tyrima, nors vyras visiskai sveikas?

Aš to paties klausiau savo gines, mat irgi ruošiamės antrajam kartui, tai sakė nieko kartoti nereikia, nes TIK metai praėjo nuo ano bandymo, bet man pasirodė labai keista dėl to, juk per metus galėjo daug kas pakisti g.gif ko gero pries bandydama sau pati pasiskirsiu bent jau išsitirti prolaktiną, nes anksčiau esu turėjus jo padidėjimą (o kaip žinia, tokiu atveju pastojimas kaip ir nelabai galimas), dėl vyro tai kažkaip ramu, gine sake, jei ir būtų koks pablogėjimas, čia gi ne IUI, vis tiek ras kelis gerus buožgalviukus tongue.gif ar taikys ICSI. Tai tiek.
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2010 02 23, 21:53)

QUOTE(Sidabrėlė @ 2010 02 23, 23:48)
Aš to paties klausiau savo gines, mat irgi ruošiamės antrajam kartui, tai sakė nieko kartoti nereikia, nes TIK metai praėjo nuo ano bandymo, bet man pasirodė labai keista dėl to, juk per metus galėjo daug kas pakisti  g.gif  ko gero pries bandydama sau pati pasiskirsiu bent jau išsitirti prolaktiną, nes anksčiau esu turėjus jo padidėjimą (o kaip žinia, tokiu atveju pastojimas kaip ir nelabai galimas), dėl vyro tai kažkaip ramu, gine sake, jei ir būtų koks pablogėjimas, čia gi ne IUI, vis tiek ras kelis gerus buožgalviukus  tongue.gif ar taikys ICSI. Tai tiek.

Man pries snaigiukus,reikia pasidaryti AIDS,hepatitu,sifilio tyrimus(galioja puse metu) bendra kraujo, slapimo tyrima ir tepineli(galioja 10 dienu) Bet cia Minske 4u.gif
Spermograma as tai turbut del sventos ramybes padaryciau mirksiukas.gif kai mes pradejom planuoti,pas MB buvo normospermija,dabar turim nuo 400 tukst. iki 5 mln doh.gif O jei ir ju nebutu punkcijos metu ?kas tada?Kur deti kiausialastes? 4u.gif
Zinokit,nors mes ir sumokejom Minske uz tyrimus pries 1IVF apie 1500 lt as visiskai nesigailiu,nes tikrai zinau,kad nepasisieke mums tikrai ne del to,kad mes kazka praleidom ,nes nepadarem kazkokio tyrimo.Galu gale paliginus su IVF kaina,tyrimai ne tiek daug ir kainuoja mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2010 02 23, 22:53)

Žinoma, kad reikia pasidaryti iš naujo tyrimus.Pvz., pas mus tyrimai galioja tik 6 mėn.
Atsakyti
QUOTE(inmama @ 2010 02 23, 21:36)
ar teisingai supratau, kad tau sesias dienas embronus augina?

Taip, teisingai. Butent tiek, siandien 5 diena, jei ka embrionologe zadejo skambint, bet nuplanuota 6 dienas.
Atsakyti