Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Opti @ 2010 02 24, 09:53)
Taip, teisingai. Butent tiek, siandien 5 diena, jei ka embrionologe zadejo skambint, bet nuplanuota 6 dienas.

tai augina iki blastocistu tuomet 4u.gif o kiek embrioniuku? beje, kodel nenori i musu sarasiuka? ax.gif unsure.gif

Casabella, labai laukiam ziniu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Enrika Balčiūnas @ 2010 02 23, 14:54)
Labutis visom smile.gif

Oksi, labai ačiū už namučius, jie kaip visada superiniai  thumbup.gif

Dizzy, na super, kad Tavo draugei pavyko 1 IVF, džiaugiuosi už ja kartu su visom  bigsmile.gif O pas O visada reikia laukt, aš vakar taip pat ilgai laukiau... gal ir Tave mačiau...  ax.gif

RositaK, statistika superinė, kad ir toliau taip...  bigsmile.gif Tigro metai super vaisingai prasidėjo  thumbup.gif O mes juos taip pat vaisingai "dakalsim"  mirksiukas.gif

Na, o aš vakar pas O buvau, apžiūrėjo po operacijos, sakė puikiai pavyko  thumbup.gif Turėjau du folikulus natūraliam cikle, vienas buvo sprogęs kelios valandos  prieš apžiūrą, o kitas turėtų sprogt vėliau, na tai uždavė ND... padarėm ir dabar laukiam...  ax.gif Tiesa, dar gleivinė trisluoksnė 11mm  ax.gif

Džiaugiuos už tave ENRIKA 4u.gif
Daryk ND ir šiandiena ir rytoj mirksiukas.gif Manau, kad turėtų jums pavykti, kiek gi galima, ane biggrin.gif
Tavo paštas pilnas, todėl ir neatsakiau į až...susirašysim, kai turėsim naujienų mirksiukas.gif
Sesita kaip tau sekasi?Laukiame žinių biggrin.gif
Mykolina neatsimenu savo folikulų dydžių, bet pamenu, kad po pirmo apžiūrėjimo taip pat buvau sunerimus dėl jų dydžio, o kai antrą kartą pasižiūrėjo (beveik prieš punkciją) jie jau buvo gerokai paaugę. Viskas bus gerai, nesinervuok, čia tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2010 02 23, 19:53)
Merginos, o kurios daretes 2 ivf ar kartojotes visus tyrimus? Pvz. spermos tyrima, nors vyras visiskai sveikas?

Pas mus tyrimai galioja metus laiko, po jų reikia kartoti 4u.gif
Atsakyti
Prisiduodu smile.gif Pilvelyje turiu 1 ,bet jau 15 mm nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Cassabella @ 2010 02 24, 19:11)
Prisiduodu smile.gif Pilvelyje turiu 1 ,bet jau 15 mm  nestuke.gif

wub.gif koks dickis 4u.gif
Atsakyti

saunumelis,aukit taip ir toliau 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu uz palinkejimus mirksiukas.gif
Visoms linkiu pagriebti virsusiuka, atsipalaiduokite ir nusiteikite optimistiskai biggrin.gif
Ir tada viskas pavyks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cassabella @ 2010 02 25, 10:55)
Aciu uz palinkejimus  mirksiukas.gif
Visoms linkiu pagriebti virsusiuka, atsipalaiduokite ir nusiteikite optimistiskai  biggrin.gif
Ir tada viskas pavyks  thumbup.gif

griebiu virusiuka bigsmile.gif Na bet tikrai dickis pas tave auga, lengvu tau menesiuku wub.gif
Atsakyti

yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Dideliausi sveikinimai bigsmile.gif

Gaudau...gaudau... PAGAVAU Tavo siunčiamą virusiuką... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuse2 @ 2010 02 24, 14:42)
Sesita kaip tau sekasi?Laukiame žinių biggrin.gif

Sveikos. Aš paskutiniu metu čia taip retai lankausi, kad jau galvojau, kad pamiršot mane ax.gif . Tyliai sėdžiu kaip pelytė po šluota ir laukiu savo 12 savaičių (po to lauksiu genetikės konsultacijos, dar vėliau, jeigu viskas tvarkoj - 20 savaitėlių ir t.t. biggrin.gif ). Va taip ir gyvenu, laukime ir pastovioj baimėj, ar tikrai viskas gerai unsure.gif . Paskutinį kartą pas savo ginę buvau, kai buvo 9 sav. Atsilieka mažiukas savaite, bet gal dar pasivys, o gal tiesiog vėliau implantavosi??? g.gif Dabar eisiu pasirodyti po 3 sav., tai galit įsivaizduoti, kaip man prailgo doh.gif .
Tiesa, vis dar vartoju Clexane, Aspiriną ir Crinoną.
Daug neskaitinėjau, bet pasirodė, kad turim IVF skyrely naujų nestuke.gif . Labai už visas džiaugiuosi. O kitoms linkiu iš visos širdies kantrybės, tikėjimo, kad tikrai tikrai pasiseks, nesigręžioti atgal ir svarbiausia - teigiamų rezultatų. Mintyse "sergu" už visas nevaisingas poras. Sėkmės, merginos 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sesita: 25 vasario 2010 - 14:40
QUOTE(Sesita @ 2010 02 25, 15:39)
Sveikos. Aš paskutiniu metu čia taip retai lankausi, kad jau galvojau, kad pamiršot mane  ax.gif . Tyliai sėdžiu kaip pelytė po šluota ir laukiu savo 12 savaičių (po to lauksiu genetikės konsultacijos, dar vėliau, jeigu viskas tvarkoj - 20 savaitėlių ir t.t.  biggrin.gif ). Va taip ir gyvenu, laukime ir pastovioj baimėj, ar tikrai viskas gerai unsure.gif .  Paskutinį kartą pas savo ginę buvau, kai buvo 9 sav. Atsilieka mažiukas savaite, bet gal dar pasivys, o gal tiesiog vėliau implantavosi???  g.gif Dabar eisiu pasirodyti po 3 sav., tai galit įsivaizduoti, kaip man prailgo  doh.gif .
Daug neskaitinėjau, bet pasirodė, kad turim IVF skyrely naujų  nestuke.gif . Labai už visas džiaugiuosi. O kitoms linkiu iš visos širdies kantrybės, tikėjimo, kad tikrai tikrai pasiseks, nesigręžioti atgal ir svarbiausia - teigiamų rezultatų. Mintyse "sergu" už visas nevaisingas poras. Sėkmės, merginos  4u.gif .

Labas Sesita, pagaliau sulaukiau žinių ir iš tavęs. Kaip galėčiau tave pamiršti, juk turiu tokia pat ligą kaip ir tu,tad ir įdomu kaip Jums sekasi mirksiukas.gif
Manau, kad viskas bus Jums gerai, pamatysi, laikyk savo džiaugsmelį ir kuo mažiau nervuokis biggrin.gif
Visada laukiu naujienų iš tavęs, kai apsilankysi pas gine, parašyk mirksiukas.gif
Sekmės kuo dideliausios 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sesita @ 2010 02 25, 15:39)
Sveikos. Aš paskutiniu metu čia taip retai lankausi, kad jau galvojau, kad pamiršot mane  ax.gif . Tyliai sėdžiu kaip pelytė po šluota ir laukiu savo 12 savaičių (po to lauksiu genetikės konsultacijos, dar vėliau, jeigu viskas tvarkoj - 20 savaitėlių ir t.t.  biggrin.gif ). Va taip ir gyvenu, laukime ir pastovioj baimėj, ar tikrai viskas gerai unsure.gif .  Paskutinį kartą pas savo ginę buvau, kai buvo 9 sav. Atsilieka mažiukas savaite, bet gal dar pasivys, o gal tiesiog vėliau implantavosi???  g.gif Dabar eisiu pasirodyti po 3 sav., tai galit įsivaizduoti, kaip man prailgo  doh.gif .
Daug neskaitinėjau, bet pasirodė, kad turim IVF skyrely naujų  nestuke.gif . Labai už visas džiaugiuosi. O kitoms linkiu iš visos širdies kantrybės, tikėjimo, kad tikrai tikrai pasiseks, nesigręžioti atgal ir svarbiausia - teigiamų rezultatų. Mintyse "sergu" už visas nevaisingas poras. Sėkmės, merginos  4u.gif .

Viskas yra ir bus gerai mirksiukas.gif Laikyk savo mažiuką stipriai stipriai, kad užaugtų didelis vyras bigsmile.gif
Lengvų mėnesiukų mirksiukas.gif Aukite ir žydėkite bigsmile.gif

P.S. Tik kuo mažiau streso! mirksiukas.gif ir daugiau pozityvių minčių bigsmile.gif
Atsakyti