Oho, šešėlių tai nemažai
Kaip patiko Tinted Moisturizer SPF 15?

QUOTE(kriste95 @ 2010 07 31, 18:49)
Dar Tinted Moisturizer nebandziau, kai pabandysiu parasysiu

QUOTE(kriste95 @ 2010 07 31, 17:49)
Tinted Moisturizer'is SPF15 as turiu, deja siaubingas daiktas, nei uztepsi normalej, nei ka ir kvapas keistas. Cia vienintelis nenusisekes ELF pirkinys

QUOTE(Cherry_ @ 2010 07 31, 20:45)
Tinted Moisturizer'is SPF15 as turiu, deja siaubingas daiktas, nei uztepsi normalej, nei ka ir kvapas keistas. Cia vienintelis nenusisekes ELF pirkinys
Pas mane spalva Honey

Vakar del idomumo specialiai uzsitepiau, bet be nieko tiesiog ant gryno veido, tai labai patiko, lengvai uzsitepa, pasiskirsto, atgaivina oda, o kvapas tai ten ir raso, kad kvepes apelsinais, nors man irgi nepatinka tas kvapas, kazkaip keistai

QUOTE(6Combo9 @ 2010 08 01, 11:54)
Vakar del idomumo specialiai uzsitepiau, bet be nieko tiesiog ant gryno veido, tai labai patiko, lengvai uzsitepa, pasiskirsto, atgaivina oda, o kvapas tai ten ir raso, kad kvepes apelsinais, nors man irgi nepatinka tas kvapas, kazkaip keistai
Gal koks pasenes pasitaike jums? 

Gali buti , o kokia spalvyte bandete ?
Kaip tie mono seseliai, jie matiniai ar blizgus, is vis gal apoie seselius galite parasyti, labai domina

Mane tai ta enciklopedija domina. Kaip šešėlių kokybė? Pigmentuoti? Kaip laikosi? Kaip tepasi? Miltuoti? Gal galit palyginti pvz su ELF profesionalios linijos vienspalviais šešėliais?

QUOTE(Cherry_ @ 2010 08 01, 13:54)
Gali buti , o kokia spalvyte bandete ?
Kaip tie mono seseliai, jie matiniai ar blizgus, is vis gal apoie seselius galite parasyti, labai domina

Pas mane Ivory spalva. Kurie cia mono seseliai?

Dvigubi kreminiai akiu seseliai: nelabai pigmentuoti, lengvai tepasi, laikosi tikrai pakankamai ilgai kaip kreminiai akiu seseliai.
Tos enciklopedijos akiu seseliai laaabai patiko

QUOTE(smaggiuke @ 2010 08 01, 14:50)
Mane tai ta enciklopedija domina. Kaip šešėlių kokybė? Pigmentuoti? Kaip laikosi? Kaip tepasi? Miltuoti? Gal galit palyginti pvz su ELF profesionalios linijos vienspalviais šešėliais? 

Apie enciklopedija parasiau auksciau

Dar domina atsiliepimai apie maskavimo priemonę

Sakykite merginos, per ką Jūs sakotės šią kosmetiką? Ir kokios kainos jums gaunasi? Kiek tarpininkė ima?

QUOTE(smaggiuke @ 2010 08 01, 18:36)
Maskuoja vidutiniskai, bet as bandziau tiesiai ant odos, o siaip visada maskuokli dedu ant makiazo pagrindo, tai manau dar geriau maskuos

QUOTE(flixe @ 2010 08 01, 18:44)
Sakykite merginos, per ką Jūs sakotės šią kosmetiką? Ir kokios kainos jums gaunasi? Kiek tarpininkė ima? 

As uzsisakau per Viotinola, ten temoje viskas smulkiai aprasyta pagal kokia formule apsiskaiciuoti, parasyta, ima 20%.

QUOTE(6Combo9 @ 2010 07 31, 16:49)
Oi aukstielnikas... nu ir apsishopinimas

QUOTE(6Combo9 @ 2010 08 01, 20:45)
As uzsisakau per Viotinola, ten temoje viskas smulkiai aprasyta pagal kokia formule apsiskaiciuoti, parasyta, ima 20%. 

O kur čia tą Viotinola rasti?