Įkraunama...
Įkraunama...

E.L.F kosmetika

Oho, šešėlių tai nemažai thumbup.gif Kaip patiko Tinted Moisturizer SPF 15?
Atsakyti
QUOTE(kriste95 @ 2010 07 31, 18:49)
Oho, šešėlių tai nemažai  thumbup.gif Kaip patiko Tinted Moisturizer SPF 15?

Dar Tinted Moisturizer nebandziau, kai pabandysiu parasysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kriste95 @ 2010 07 31, 17:49)
Oho, šešėlių tai nemažai  thumbup.gif Kaip patiko Tinted Moisturizer SPF 15?

Tinted Moisturizer'is SPF15 as turiu, deja siaubingas daiktas, nei uztepsi normalej, nei ka ir kvapas keistas. Cia vienintelis nenusisekes ELF pirkinys sad.gif Pas mane spalva Honey
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 07 31, 20:45)
Tinted Moisturizer'is SPF15 as turiu, deja siaubingas daiktas, nei uztepsi normalej, nei ka ir kvapas keistas. Cia vienintelis nenusisekes ELF pirkinys sad.gif Pas  mane spalva Honey

Vakar del idomumo specialiai uzsitepiau, bet be nieko tiesiog ant gryno veido, tai labai patiko, lengvai uzsitepa, pasiskirsto, atgaivina oda, o kvapas tai ten ir raso, kad kvepes apelsinais, nors man irgi nepatinka tas kvapas, kazkaip keistai smile.gif Gal koks pasenes pasitaike jums? g.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2010 08 01, 11:54)
Vakar del idomumo specialiai uzsitepiau, bet be nieko tiesiog ant gryno veido, tai labai patiko, lengvai uzsitepa, pasiskirsto, atgaivina oda, o kvapas tai ten ir raso, kad kvepes apelsinais, nors man irgi nepatinka tas kvapas, kazkaip keistai smile.gif Gal koks pasenes pasitaike jums? g.gif

Gali buti , o kokia spalvyte bandete ?
Kaip tie mono seseliai, jie matiniai ar blizgus, is vis gal apoie seselius galite parasyti, labai domina wub.gif
Atsakyti
Mane tai ta enciklopedija domina. Kaip šešėlių kokybė? Pigmentuoti? Kaip laikosi? Kaip tepasi? Miltuoti? Gal galit palyginti pvz su ELF profesionalios linijos vienspalviais šešėliais? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 08 01, 13:54)
Gali buti , o kokia spalvyte  bandete ?
Kaip tie mono seseliai, jie matiniai ar blizgus, is vis gal apoie seselius galite parasyti, labai domina  wub.gif

Pas mane Ivory spalva. Kurie cia mono seseliai? g.gif biggrin.gif Parasysiu apie kuriuos jau isbandziau:
Dvigubi kreminiai akiu seseliai: nelabai pigmentuoti, lengvai tepasi, laikosi tikrai pakankamai ilgai kaip kreminiai akiu seseliai.
Tos enciklopedijos akiu seseliai laaabai patiko thumbup.gif labai pigmentuoti, ilgai laikosi, puikiai tepasi, ant veido nebyra thumbup.gif

QUOTE(smaggiuke @ 2010 08 01, 14:50)
Mane tai ta enciklopedija domina. Kaip šešėlių kokybė? Pigmentuoti? Kaip laikosi? Kaip tepasi? Miltuoti? Gal galit palyginti pvz su ELF profesionalios linijos vienspalviais šešėliais?  4u.gif

Apie enciklopedija parasiau auksciau mirksiukas.gif Cia su tais kur isideti i palete palyginti? ax.gif
Atsakyti
Dar domina atsiliepimai apie maskavimo priemonę 4u.gif
Atsakyti
Sakykite merginos, per ką Jūs sakotės šią kosmetiką? Ir kokios kainos jums gaunasi? Kiek tarpininkė ima? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2010 08 01, 18:36)
Dar domina atsiliepimai apie maskavimo priemonę  4u.gif

Maskuoja vidutiniskai, bet as bandziau tiesiai ant odos, o siaip visada maskuokli dedu ant makiazo pagrindo, tai manau dar geriau maskuos smile.gif tik tas kvapas truputi nervina, kvepia apelsinais biggrin.gif megstu ta kvapa, bet tarkim kai kvepia koks lupu blizgis tai thumbup.gif bet kai maskuoklis tai nelabai doh.gif

QUOTE(flixe @ 2010 08 01, 18:44)
Sakykite merginos, per ką Jūs sakotės šią kosmetiką? Ir kokios kainos jums gaunasi? Kiek tarpininkė ima?  smile.gif

As uzsisakau per Viotinola, ten temoje viskas smulkiai aprasyta pagal kokia formule apsiskaiciuoti, parasyta, ima 20%. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2010 07 31, 16:49)
Siandien gavau siuntinuka:
Kieno atsiliepimai domina, klauskit mirksiukas.gif

Oi aukstielnikas... nu ir apsishopinimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2010 08 01, 20:45)
As uzsisakau per Viotinola, ten temoje viskas smulkiai aprasyta pagal kokia formule apsiskaiciuoti, parasyta, ima 20%. wink.gif

O kur čia tą Viotinola rasti? blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti