Įkraunama...
Įkraunama...

E.L.F kosmetika

QUOTE(SraigeSokaBreika @ 2010 08 02, 14:33)
sakykite, o kaip nagu lakai? kaip lakuojasi? uzsidengia normaliai? laikosi? ar greit nutrupa? ar jie blizgus, ar spindintys? aciu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aš turiu Bubble Gum Pink ir Champagne, tai kaip jau sakiau, pirmojo spalva neatitiko, bandžiau ant poros nagų, tai reikia 3-4 sluoksnių, kad normaliai matytusi spalva wink.gif
o Champagne labai liuks - kaip tik šiandien nusilakavau, pilnai užtenka 1-2 sluoksnių, gerai dengiasi, džiūna irgi gana greit, laabai graži spalva, švytinti, prieš saulę matosi neryškūs, smulkūs blizgučiai wub.gif wub.gif dabar žiūrėsiu, kiek laiko laikysis smile.gif
Atsakyti
Stai kokia zinute radau FB is ELF uk
£1.00 shipping on all orders over £10 for 24hours only!! Please use the code STEALDEALUK for UK deliveries and STEALDEALEU for European deliveries. Offer ends 10am, Friday 13th August 2010. Only one code may be used per order.*Italian customers, please visit our Italian FB page for details of your code.

Tai kaip suprantu i LT siuncia, is siuntimas vos 1 sv thumbup.gif Mergaites naudokites proga thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 08 12, 15:29)
  £1.00 shipping on all orders over £10 for 24hours only!! Please use the code STEALDEALUK for UK deliveries and STEALDEALEU for European deliveries.

Bet turi but ir isvardinto Europos salys i kurias siuncia.. tikrai ne i visas manau unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 08 12, 17:26)
Bet turi but ir isvardinto Europos salys i kurias siuncia.. tikrai ne i visas manau unsure.gif  4u.gif

tai, kad neisvardijo smile.gif tik Italija isskyre.
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 08 12, 15:29)
  £1.00 shipping on all orders over £10 for 24hours only!! Please use the code STEALDEALUK for UK deliveries and STEALDEALEU for European deliveries. Offer ends 10am, Friday 13th August 2010. Only one code may be used per order.*Italian customers, please visit our Italian FB page for details of your code.

Tai kaip suprantu i LT siuncia, is siuntimas vos 1 sv thumbup.gif  Mergaites naudokites proga  thumbup.gif  thumbup.gif  4u.gif  4u.gif

Tai iš UK į Lietuvą siunčia tiesiogiai? blink.gif
Papildyta:
Į Lietuvą apskritai nesiunčia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2010 08 12, 19:03)
Tai iš UK į Lietuvą siunčia tiesiogiai? blink.gif
Papildyta:
Į Lietuvą apskritai nesiunčia smile.gif

yra tarpininkes, draugai jei i Lt tiesiogiai nesiuncia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 08 12, 19:12)
yra tarpininkes, draugai jei i Lt tiesiogiai nesiuncia  mirksiukas.gif

Tuomet iš UK neapsimoka siųstis, žymiai geriau iš USA smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2010 08 12, 19:14)
Tuomet iš UK neapsimoka siųstis, žymiai geriau iš USA smile.gif

bet man pvz is USA prailgo laukti, su uzsakymu, gavimu ir t.t. isejo menuo , labai jau ilgai sad.gif O zinai kai uzsigeidi kazko ir menesi laukti nelabai norisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 08 12, 19:34)
bet man pvz is USA prailgo laukti, su uzsakymu, gavimu ir t.t. isejo menuo , labai jau ilgai sad.gif O zinai kai uzsigeidi kazko ir menesi laukti nelabai norisi smile.gif

Man per 2 sav pareina siuntinukas blink.gif Kuri čia tarpininkė taip ilgai siunčia???
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2010 08 12, 19:41)
Man per 2 sav pareina siuntinukas blink.gif  Kuri čia tarpininkė taip ilgai siunčia???

as uzsisakinejau is tindirindi forumo ( rimmka ) o is kur jus uzsakinejote, kiek paeme % ?
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 08 12, 19:44)
as uzsisakinejau is tindirindi forumo ( rimmka ) o is kur jus uzsakinejote, kiek paeme % ?

20% Man su viskuo gaudavosi taip kad prekės kainą doleriais reikėjo dauginti iš 5 ir gaudavau kainą litais. Tarkim prekė kainuoja 1$, tai bus 5lt smile.gif Bet radau, kad kažkokia tarpininkė už 10% siunčia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 08 12, 19:34)

As pas Sokrata gaunu per ~2.5 savaites, tik ima 20% ax.gif
Atsakyti