QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 03, 09:58)
Kaip toks sepetukas skystai pudrai?
Turiu, visai patinka. Gal truputį ruožus palieka, kai daugiau pudros susikaupia šepetėlyje, bet "pablendinus" viskas tvarkoj.
Esu maloniai nustebinta nagų laku

Turiu Plum spalvą (mano mėgstamiausias atspalvis nagams- tokia tamsi tamsi rudai violetinė, kažkiek panašu į tamsų raudoną vyną). Labai gerai pigmentuotas, riebiau užtepus ir vieno sluoksnio pakanka

Pirmą kartą turbūt tokį nagų laką radau, kad norint vieno sluoksnio užtektų. Su Sally Hansen top coat (naudojau kaip pagrindą) išsilaikė beveik savaitę vienur kitur po 6 dienų nutrupėjo. Teks užsipirkt, matyt daugiau.
Dar turiu visą Studio Line šepetėlių rinkinį, tai fainulkos jie. Didesni šepetukai labai minkšti, gerai dengia. Akių gal kiek aštroki, bet mano akys nejautrios, tai netrukdo.
Super Glossy blizgiai labai patinka, nelipnūs, bet gerai išsilaiko. Tik tie blizgučiai gal nelabai, bet čia jau skonio reikalas.
Facial Whip nepatiko, labai ryškūs blizgučiai. Bet aš jį ant kojų tepimui pirkau, tai sueis. Turiu Toasted spalvą, tai ant odos atrodo identiškai, kaip pakuotėje. Tikėjausi, kad subtilesnė spalva bus.
Natural Radiance Blusher Innocence atspalvis- labai fainas. Tikrai "nekaltai" ant odos atrodo. Nepasakyčiau, kad kažkokio švytėjimo priduotų, kaip tik matinis atrodo. Tik kad išsilaiko neypač gerai, dienos pabaigoje jau prakitškai ant odos nelieka.
Mineralinis šešėlis- superinis (turiu Seductive- visiškai juodą matini(kažkodėl puslapyje jis kaip pilkas atrodo)). Gerai dengiasi, puikiai išsilaiko, stipriai pigmentuotas.