Įkraunama...
Įkraunama...

E.L.F kosmetika

Kaip apsiskaiciuoti kiek kainuotu prekes is e.l.f. per tarpininke? ax.gif Atsiuntimas kiek? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zhyi @ 2010 10 03, 15:47)
Kaip apsiskaiciuoti kiek kainuotu prekes is e.l.f. per tarpininke?  ax.gif  Atsiuntimas kiek?  smile.gif

Dolerį dauginkite iš 4-5 smile.gif Žiūrint pas kokią tarpinikę...
Atsakyti
user posted image

Kaip toks sepetukas skystai pudrai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 03, 09:58)
Kaip toks sepetukas skystai pudrai? smile.gif

Turiu, visai patinka. Gal truputį ruožus palieka, kai daugiau pudros susikaupia šepetėlyje, bet "pablendinus" viskas tvarkoj.

Esu maloniai nustebinta nagų laku wub.gif Turiu Plum spalvą (mano mėgstamiausias atspalvis nagams- tokia tamsi tamsi rudai violetinė, kažkiek panašu į tamsų raudoną vyną). Labai gerai pigmentuotas, riebiau užtepus ir vieno sluoksnio pakanka thumbup.gif Pirmą kartą turbūt tokį nagų laką radau, kad norint vieno sluoksnio užtektų. Su Sally Hansen top coat (naudojau kaip pagrindą) išsilaikė beveik savaitę vienur kitur po 6 dienų nutrupėjo. Teks užsipirkt, matyt daugiau.

Dar turiu visą Studio Line šepetėlių rinkinį, tai fainulkos jie. Didesni šepetukai labai minkšti, gerai dengia. Akių gal kiek aštroki, bet mano akys nejautrios, tai netrukdo.

Super Glossy blizgiai labai patinka, nelipnūs, bet gerai išsilaiko. Tik tie blizgučiai gal nelabai, bet čia jau skonio reikalas.

Facial Whip nepatiko, labai ryškūs blizgučiai. Bet aš jį ant kojų tepimui pirkau, tai sueis. Turiu Toasted spalvą, tai ant odos atrodo identiškai, kaip pakuotėje. Tikėjausi, kad subtilesnė spalva bus.

Natural Radiance Blusher Innocence atspalvis- labai fainas. Tikrai "nekaltai" ant odos atrodo. Nepasakyčiau, kad kažkokio švytėjimo priduotų, kaip tik matinis atrodo. Tik kad išsilaiko neypač gerai, dienos pabaigoje jau prakitškai ant odos nelieka.

Mineralinis šešėlis- superinis (turiu Seductive- visiškai juodą matini(kažkodėl puslapyje jis kaip pilkas atrodo)). Gerai dengiasi, puikiai išsilaiko, stipriai pigmentuotas.
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2010 10 03, 14:05)
Dolerį dauginkite iš 4-5 smile.gif Žiūrint pas kokią tarpinikę...

Pati doleri dauginti is 4-5 ( tarkim 2,5*5 ir tada daugint is prekes kainos) ar prekes kaina dauginti is 4-5 vietoj 2,5 (tarkim preke kainuoja 3 dolerius, tai 3*5 ar 3*(2,5*5)? biggrin.gif Tikiuosi supratote mano klausima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zhyi @ 2010 10 20, 12:06)
Pati doleri dauginti is 4-5 ( tarkim 2,5*5 ir tada daugint is prekes kainos) ar prekes kaina dauginti is 4-5 vietoj 2,5 (tarkim preke kainuoja 3 dolerius, tai 3*5 ar 3*(2,5*5)?  biggrin.gif Tikiuosi supratote mano klausima  biggrin.gif

Prekės kainą reikia dauginti iš 4-5, tarkim, jei prekė kainuoja 1 dolerį, galutinė suma gausis 4-5 litai smile.gif
Atsakyti
visgi nusprendžiau sakytis studio šepetėlių, bet manau neimsiu to viso rinkinio, tai norėjau paklaust, kokius rekomenduotumėt imti šepetėlius pudrai tepti? ir biriai, ir skystai, nesvarbu.. pamaniau, kad gal kai kurie šepetėliai vienas nuo kito beveik nesiskiria ir pan, o akims ir antakiams neimsiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo weemee: 20 spalio 2010 - 14:28
QUOTE(myth @ 2010 10 20, 12:40)
Prekės kainą reikia dauginti iš 4-5, tarkim, jei prekė kainuoja 1 dolerį, galutinė suma gausis 4-5 litai  smile.gif

bent jau man gaunasi tikrai brangiau nei 4/5 lt uz 1$ preke unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 10 20, 18:30)
bent jau man gaunasi tikrai brangiau nei 4/5 lt uz 1$ preke  unsure.gif

Manau, jei perkama per tarpininkę, priklauso nuo jos procentų... wink.gif
Atsakyti
[quote=myth,2010 10 20, 20:02]
Manau, jei perkama per tarpininkę, priklauso nuo jos procentų... wink.gif

Kiek esu pirkusi per tarpininkes-galutinės kainos svyravimui įtakos turi daikto svoris...
Pvz. Pirkau du šepetėliu/svoris nedidelis.
Gavau tokius paskaičiavimus:
$9.74+20proc*2.5881=30.25Lt+3.62Lt (uz siuntima i LT/svoris 100g) +1.20 Lt (tarpbankinis mokestis)=35.07Lt + 4.50Lt (uz persiuntima is Kauno, jei reikes)=39.57Lt
O kai pirkau plaukų kondicionierių, putas, vien už svorį siuntinio sumokėjau apie 20 Lt
4u.gif
Atsakyti
Šiandien gauti:
user posted image
Pudros šepetėlis labai minkštas wub.gif
O čia palyginimui, nes pati prieš tai klausiau:
user posted image
Atsakyti
Turiu Complection brush, superinis jis man.. as asmeniskai bronzatui naudoju smile.gif labai minkstas, gerai paima produkta, graziai uzdeda 4u.gif
Atsakyti