Įkraunama...
Įkraunama...

E.L.F kosmetika

QUOTE(Povila$ @ 2010 08 12, 19:47)
20% Man su viskuo gaudavosi taip kad prekės kainą doleriais reikėjo dauginti iš 5 ir gaudavau kainą litais. Tarkim prekė kainuoja 1$, tai bus 5lt smile.gif Bet radau, kad kažkokia tarpininkė už 10% siunčia g.gif

Tai is vis puiku thumbup.gif nes man is UK neapsimoka pirkti labai , pvz kas USA kainuo 1 $ cia 1,5 sv. skirtumas nemenkas kai perki nemazai prekiu blink.gif
Atsakyti
6Combo9 kaip nauji pirkinukai praejus laukui ? ar viskuo patenkinta bigsmile.gif
ar pavyko susidraugauti su tuo bronzantu apvaliu ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 08 12, 19:44)
as uzsisakinejau is tindirindi forumo ( rimmka ) o is kur jus uzsakinejote, kiek paeme % ?

bet pas ja buvo 10% tik ir plius ilgai uzeme kol surinkom iki free siuntimo.. butume taip greiciau gave.. man jau geriau ilgiau palaukt, nei uz siuntima sumoket vos ne siuntinio kaina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 08 26, 18:29)
bet pas ja buvo 10% tik ir plius ilgai uzeme kol surinkom iki free siuntimo.. butume taip greiciau gave.. man jau geriau ilgiau palaukt, nei uz siuntima sumoket vos ne siuntinio kaina smile.gif

tai jau tikrai 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 08 26, 18:34)
tai jau tikrai  4u.gif  drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif o kaip tau? as susidraugavau su blush tinckled pink is studio line.. siandien pasitepiau taip fainai atrodo, bet taip gerai jau pavariau biggrin.gif blush ir bronzer due man labai naturaliai gan atrodo, nes bronzikas toks daugiau matinis, lyginant su kitais turimais mano
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 08 26, 17:15)
6Combo9 kaip nauji pirkinukai praejus laukui ? ar viskuo patenkinta  bigsmile.gif 
ar pavyko susidraugauti su tuo bronzantu apvaliu ?  blush2.gif

Viskas tikrai iki siol patinka, puikiai naudojasi thumbup.gif Aha, pavyko, na nebus mano megstamiausias bronzatas, ar dar karta perkamas, bet sunaudosiu smagiai. smile.gif
Atsakyti
kaip noretusi isbandyti siuos seselius 4u.gif
user posted image
gaila uk puslapyje nera tokiu sad.gif

O man subirejo studio bronzantas. Bet tai nieko tokio P) vistiek jis jau prie pabaigos buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 08 27, 13:16)
O man subirejo studio bronzantas. Bet tai nieko tokio P) vistiek jis jau prie pabaigos buvo smile.gif

Oho.. daug naudojai bigsmile.gif as tai daaaaaaaaug dar turiu..
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 08 27, 13:58)
Oho.. daug naudojai bigsmile.gif as tai daaaaaaaaug dar turiu..

as ja praktiskai kiekviena diena naudoju kaip shimeri, bornzantas, miksuoju kartu arba atskirai smile.gif si karta bandysiu gal kita spalvyte 4u.gif Kazi ar yra kokia tarpininke kuri siuncia i uk g.gif nes USA psl daugiau visko, pasirinkimas geresnis, kainos mazesnes 4u.gif
Papildyta:
........................................

Dvi naujos spalvos ( ne mano) (kolkas biggrin.gif )

Passion Pink
user posted image

Mango Madness
user posted image
Papildyta:
Kaip as nugu laku uzsinorejau wub.gif
user posted image
Left to right: Mint Cream, Lilac, Desert Haze, Smoky Brown, Innocent.

Innocent
user posted image

Desert haze
user posted image

Smoky brown wub.gif
user posted image

Lilac
user posted image

Mint cream
user posted image

Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie sia pudra? g.gif
Atsakyti
Idomumo delei uzsakysiu siandien pora produktu, siaip ko man reikejo nera prekyboje, tai pasitenkinsiu tuo ka radau smile.gif vis kazkas smile.gif o veliau jau rudeniska apsipirkima padarysiu smile.gif

Hypershine Lip Gloss
user posted image
user posted image

Natural Radiance Blusher
cia grynai eksperimentas smile.gif
user posted image
user posted image

Foundation Brush
Sita LT turejau bet palikau netycia, jis idealus kaukems temti ant veiduko thumbup.gif
user posted image

Liquid Eyeshadow
user posted image
user posted image

Clarifying Pressed Powder
user posted image
user posted image

Papildyta:
Nagu lakai
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Shimmer Eyeliner Pencil
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 09 03, 19:50)
Idomumo delei uzsakysiu siandien pora produktu, siaip ko man reikejo nera prekyboje, tai pasitenkinsiu tuo ka radau smile.gif vis kazkas smile.gif o veliau jau rudeniska apsipirkima padarysiu smile.gif

Noretus atsiliepimu, o ne tik info, jog planuojate juos pirkti mirksiukas.gif
Atsakyti