Ech, nekantrauju sulaukt savo siuntinuko - turejo pristatyt siandien, bet kaip tycia perkele rytojui, o rytoj nebus nieko namuose tuo laiku kai atves, tai paskui tik antradieni ves. Ziauriai ilgai laukt...

Noriu greiciau nagu lakus isbandyt...
QUOTE(Tutia @ 2010 11 19, 22:54)
Nors sudėtis daugiau ar mažiau panaši, bet vistiek, juk minėjau, mano oda brangesnes pudras geriau toleruoja. Jau nekalbu apie efekto skirtumą
Ne brangesnes pudras, o turbut tam tikra pudros formule toleruoja ir tiek.

Man paciai kazkaip maloniau brangesne pudra teptis (nesvarbu naturali ar ne) nei visiskai pigia, bet vat butent svarbiausia kaip odai tinka ir koks efektas gaunasi (nenoriu plestis, bet pvz Ruby Rose seselius nerealiai megstu, nes mano jautrioms akims jie idealus, nes nejautrina, geria laikosi be pagrindo, nesubega ir tt, o pvz Guerlain man didziausias blogis, nes iskart uzsiverkiu akis visai dienai). Jau truputi nuo temos vaziuoju, bet pvz tusai akims man pigesni (Rimmel, Max Factor) geresni ir efektas zymiai geresnis nei brangesniu (Dior, YSL, Lancome). Teko turet 'mineraline' pudra uz kelis dolerius, tai tikrai efektas patiko ir prilygo normalioms pudroms - tik pirkta buvo tuo momentu prireikus, o siaip nesinorejo naudot nekokios sudeties pudra.
Ai, gal ir vertinu jau neteisingai as, nes pigia kosmetika laikau L'oreal, Maybeline, CoverGirl ir pan kai tuo tarpu LT ju kainos nera jau tokios mazos....