Įkraunama...
Įkraunama...

E.L.F kosmetika

QUOTE(shopingas @ 2010 11 17, 21:37)
Na visai i tema, nes juk apie sudetis galima kalbet tokioj temoj wink.gif Nebenoriu plestis, bet tu paciu Diorm Chanel ir tt (jei jau tokias naudojat ir tinka, kad pavardinsiu sias firmas) sudetis irgi nespindi - buvau kazkada seseliu temoj idejus keliu firmu sudetis (ir brnagiu, ir pigiu): is esmes tie patys dalykai yra sudetyse.

Nors sudėtis daugiau ar mažiau panaši, bet vistiek, juk minėjau, mano oda brangesnes pudras geriau toleruoja. Jau nekalbu apie efekto skirtumą ax.gif
Atsakyti
Ech, nekantrauju sulaukt savo siuntinuko - turejo pristatyt siandien, bet kaip tycia perkele rytojui, o rytoj nebus nieko namuose tuo laiku kai atves, tai paskui tik antradieni ves. Ziauriai ilgai laukt... verysad.gif Noriu greiciau nagu lakus isbandyt...

QUOTE(Tutia @ 2010 11 19, 22:54)
Nors sudėtis daugiau ar mažiau panaši, bet vistiek, juk minėjau, mano oda brangesnes pudras geriau toleruoja. Jau nekalbu apie efekto skirtumą  ax.gif

Ne brangesnes pudras, o turbut tam tikra pudros formule toleruoja ir tiek. wink.gif Man paciai kazkaip maloniau brangesne pudra teptis (nesvarbu naturali ar ne) nei visiskai pigia, bet vat butent svarbiausia kaip odai tinka ir koks efektas gaunasi (nenoriu plestis, bet pvz Ruby Rose seselius nerealiai megstu, nes mano jautrioms akims jie idealus, nes nejautrina, geria laikosi be pagrindo, nesubega ir tt, o pvz Guerlain man didziausias blogis, nes iskart uzsiverkiu akis visai dienai). Jau truputi nuo temos vaziuoju, bet pvz tusai akims man pigesni (Rimmel, Max Factor) geresni ir efektas zymiai geresnis nei brangesniu (Dior, YSL, Lancome). Teko turet 'mineraline' pudra uz kelis dolerius, tai tikrai efektas patiko ir prilygo normalioms pudroms - tik pirkta buvo tuo momentu prireikus, o siaip nesinorejo naudot nekokios sudeties pudra.

Ai, gal ir vertinu jau neteisingai as, nes pigia kosmetika laikau L'oreal, Maybeline, CoverGirl ir pan kai tuo tarpu LT ju kainos nera jau tokios mazos....
Atsakyti
Aš irgi lyginu pudras, pigioms priskirdama būtent visus Lorealius ir pan )nors LT ištiesų jos nėra tokios pigios, kaip svetur), nes turėjus pudras Guerlain, Chanel, EL.. Tai man jos nepalyginamai geresnės. Pvz ELF kokios skystos pudros (net nežinau, ar tokia yra) nedrįsčiau ant veido tepti. biggrin.gif Nežinau kodėl, bet toks nusistatymas. O va bronzantą ELF myliu, patinka jis man ax.gif Bet vėl gi yra šiokių tokių niuansų, neilgai dar naudoju ir nežinau, ar sutapimas, bet kartais paberia veidą lengvai ax.gif

Antakių dažai ELF Studio, kaip minėjau, labai liuksiški. Tikrai verti ir didesnės kainos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2010 11 20, 19:45)
Guerlain, Chanel, EL.. Tai man jos nepalyginamai geresnės. Pvz ELF kokios skystos pudros (net nežinau, ar tokia yra) nedrįsčiau ant veido tepti.  biggrin.gif  Nežinau kodėl, bet toks nusistatymas.  O va bronzantą ELF myliu, patinka jis man  ax.gif  Bet vėl gi yra šiokių tokių niuansų, neilgai dar naudoju ir nežinau, ar sutapimas, bet kartais paberia veidą lengvai  ax.gif

aš irgi lygiai taip pat drinks_cheers.gif Naudoju Dior kreminę ir ELF bronzantą biggrin.gif net juokinga kartais pagalvoju, kad reikia geresnio, bet jis visiškai atitinka mano lūkesčius, geras bronzantas (naudoju Warm Bronzer) tikrai, puikus įpakavimas ir tik kaina mane glumina ir verčia nerimauti dėl, galbūt, blogos sudėties doh.gif
Atsakyti
Na ka, kaimynai paeme mano siuntinuka, tai jau sulaukiau savo ELF priemoniu thumbup.gif Kolkas neturiu jegu ispakuot ir labai apziurinet, bet patiko laku spalvos realybej. Dar issipakavau kabuki sepeteli (svelnumas nerealus!), o visa laukia rytojaus ir ramaus apziurejimo. 4u.gif

QUOTE(Estela_ @ 2010 11 20, 21:06)
tik kaina mane glumina ir verčia nerimauti dėl, galbūt, blogos sudėties  doh.gif

Paziurekit ELF sudeti ir paskui kokio brangaus bronzato - nelabai ir skiriasi.... O ir ramiau paciai bus wink.gif Bandziau lygint berods antakiu zele ELF su brangiomis antakiu zelemis, tai ELF neblizga sudetis (brangiu irgi), bet ingridientu gana mazai, kai tu brangiuju zymiai daugiau buvo.
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2010 11 20, 20:45)
Aš irgi lyginu pudras, pigioms priskirdama būtent visus Lorealius ir pan )nors LT ištiesų jos nėra tokios pigios, kaip svetur), nes turėjus pudras Guerlain, Chanel, EL.. Tai man jos nepalyginamai geresnės. Pvz ELF kokios skystos pudros (net nežinau, ar tokia yra) nedrįsčiau ant veido teptibiggrin.gif  Nežinau kodėl, bet toks nusistatymas.  O va bronzantą ELF myliu, patinka jis man  ax.gif  Bet vėl gi yra šiokių tokių niuansų, neilgai dar naudoju ir nežinau, ar sutapimas, bet kartais paberia veidą lengvai  ax.gif

Na aš turbūt nedrįsčiau tepti tik iš turgaus pirktos kokios už 2-10Lt. pirktos, ar kokios ale Chanel. O ELF tikrai drįsčiau. Va kaip tik neseniai atsirado ELF makiažo pagrindas, tad žadu išbandyti, nes atsiliepimai puikūs. smile.gif
Atsakyti
Aš Kabukio irgi noriu iš ELF ir dar kelių šepetėlių, bet dabar Kabukis rašo Out of stock unsure.gif

QUOTE(Estela_ @ 2010 11 20, 20:06)
aš irgi lygiai taip pat  drinks_cheers.gif  Naudoju Dior kreminę ir ELF bronzantą  biggrin.gif  net juokinga kartais pagalvoju, kad reikia geresnio, bet jis visiškai atitinka mano lūkesčius, geras bronzantas (naudoju Warm Bronzer) tikrai, puikus įpakavimas ir tik kaina mane glumina ir verčia nerimauti dėl, galbūt, blogos sudėties  doh.gif

nu atrodo aš šneku biggrin.gif su viskuos sutinku. Ir, beje, pas man taip pat Warm Bronze biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tutia: 21 lapkričio 2010 - 13:31
QUOTE(Tutia @ 2010 11 21, 14:30)
Aš Kabukio irgi noriu iš ELF ir dar kelių šepetėlių, bet dabar Kabukis rašo Out of stock  unsure.gif

Dabar visokiu akciju atrakciju ELF turi, tai jauciu sluoja viska.... Tik uzsisakiau savo daiktelius ir iskart pradejo visokie pasiulymai eit (ir aisku geriau skambantys nei maniskis nemokamas siuntimas) doh.gif Bet paskui pabandziau tuos pasiulymus realybej pritaikyt, tai visgi nemokama siuntima labiausiai apsimokejo imt, nes tik 1 kodas naudojamas, tai paskui reikia siuntima moket ir gaunasi bent keliais centais brangiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2010 11 21, 14:30)
nu atrodo aš šneku  biggrin.gif su viskuos sutinku. Ir, beje, pas man taip pat Warm Bronze  biggrin.gif

biggrin.gif na bet tikrai puikus produktas, gerai pigmentuotas, švytintis, gražiai dengia, visai nepigiai atrodanti dėžutė, žodžiu super thumbup.gif
Atsakyti
Na ka, isbandziau jau antakiu ir blakstienu zele (as tik antakiams tepiau), tai labai patiko - graziai susukavo, gerai laiko (bent kolkas). thumbup.gif Dar nagu odeliu piestuka (cuticle pen) pabandziau, bet man nepatiko - tikejausi kitokio, o cia toks kaip markerio galas ir sausas labai, o man noretusi, kad dregniau butu ir daugiau teptu, nes dabar reikia pridejus palaikyt, kad sudregtu odele. doh.gif O dar siuos du pasiemiau, tai bus vargelio naudojant....
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 11 21, 21:45)
Na ka, isbandziau jau antakiu ir blakstienu zele (as tik antakiams tepiau), tai labai patiko - graziai susukavo, gerai laiko (bent kolkas). thumbup.gif  Dar nagu odeliu piestuka (cuticle pen) pabandziau, bet man nepatiko - tikejausi kitokio, o cia toks kaip markerio galas ir sausas labai, o man noretusi, kad dregniau butu ir daugiau teptu, nes dabar reikia pridejus palaikyt, kad sudregtu odele.  doh.gif O dar siuos du pasiemiau, tai bus vargelio naudojant....

man tai gerai laiko ta antakiu zele good.gif o va minerelinis lupdazis tai visai ne tokios spalvos kaip paleteje doh.gif bet spalva vistiek grazi wub.gif na o laikosi tai jis taip vidutiniskai bigsmile.gif labai lauksiu atsiliepimu apie lakus ax.gif kaip laikosi ir pan 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantuke33 @ 2010 11 22, 02:54)
man tai gerai laiko ta antakiu zele  good.gif 

labai lauksiu atsiliepimu apie lakus  ax.gif  kaip laikosi ir pan  4u.gif

Tikrai gerai issilaike visa diena zele thumbup.gif

O lakus ruosiausi jau siandien isbandyt, bet kolkas atidedu bandymus - nagai ziauriai nutrupejo, nuskilinejo sluoksniais, doh.gif tai galvoju kuri laika stiprikliais pasitepliot ir jokiu spalvinimu... Bet kaip bus realiai nezinau, nes turbut neisbusiu ilgai nepabandzius laku....
Atsakyti