Įkraunama...
Įkraunama...

E.L.F kosmetika

QUOTE(Tutia @ 2010 11 21, 13:30)
nu atrodo aš šneku  biggrin.gif su viskuos sutinku. Ir, beje, pas man taip pat Warm Bronze  biggrin.gif

QUOTE(Estela_ @ 2010 11 21, 17:20)
biggrin.gif  na bet tikrai puikus produktas, gerai pigmentuotas, švytintis, gražiai dengia, visai nepigiai atrodanti dėžutė, žodžiu super  thumbup.gif

Idekit, merginos, nuoroda arba foto to bronzato, please 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 11 22, 10:18)
Idekit, merginos, nuoroda arba foto to bronzato, please  4u.gif

http://bedasbeautybl...o-bronzers.html
Atsakyti
o čia būtent į puslapį nuoroda http://www.eyeslipsf...onzers/bronzers smile.gif

užėjau ir kągi kągi matau.. Studio linijai (mano akimis ji žymiai geresnė nei Essential ax.gif ) 50% nuolaida bigsmile.gif gal kas nori kooperuotis ir siųstis per tarpininkes? Kad shippuką išsidalintume smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2010 11 21, 18:20)
biggrin.gif  na bet tikrai puikus produktas, gerai pigmentuotas, švytintis, gražiai dengia, visai nepigiai atrodanti dėžutė, žodžiu super  thumbup.gif

As esu tas zmogus, kur nespjaunu i pigius produktus ir daznai jie buna geresni uz brangius.. bet Warm bronzatas man tiek nepatinka biggrin.gif nzn.. nesusidraugauju as su juo.. naudoju, be tkad butu wau tai taip ner unsure.gif
Atsakyti
Gal ir nuo šepetuko priklauso daug kas g.gif Nes jeigu per daug aš šito Elfinio bronzanto užgriebiu, tai per duag veidas blizga. Nes tokie smulkūs auksiniai blizgučiai pas jį yra smile.gif Bet per savaitę "atmušiau ranką" biggrin.gif Dabar labai dailiai gaunasi pasibronzint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2010 11 23, 22:05)
Gal ir nuo šepetuko priklauso daug kas  g.gif  Nes jeigu per daug aš šito Elfinio bronzanto užgriebiu, tai per duag veidas blizga. Nes tokie smulkūs auksiniai blizgučiai pas jį yra  smile.gif  Bet per savaitę "atmušiau ranką"  biggrin.gif  Dabar labai dailiai gaunasi pasibronzint  smile.gif

tai kad ten nėra blizgučių, tik perlamutrinis švytėjimas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 23 lapkričio 2010 - 21:20
QUOTE(Estela_ @ 2010 11 22, 09:26)

Kiek daug blizguciu... unsure.gif O jau norejau sekanti karta ji pirkti... g.gif

QUOTE(Tutia @ 2010 11 23, 20:39)
o čia būtent į puslapį nuoroda http://www.eyeslipsf...onzers/bronzers  smile.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 11 23, 22:21)
Kiek daug blizguciu...  unsure.gif  O jau norejau sekanti karta ji pirkti...  g.gif
4u.gif

realiai nėra atskirų blizgučių, kaip matosi ir ant piršto užtepto - tik perlamutras, na bet čia jau jums spręsti ar patinka ar ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2010 11 23, 21:19)
tai kad ten nėra blizgučių, tik perlamutrinis švytėjimas  g.gif

QUOTE(Estela_ @ 2010 11 23, 21:25)
realiai nėra atskirų blizgučių, kaip matosi ir ant piršto užtepto - tik perlamutras, na bet čia jau jums spręsti ar patinka ar ne  4u.gif

man tai padauginus ant odos ryškiai matosi pavieniai blizgučiai g.gif bet, sakau, nereik padaugint, ir viskas ok, rezultatas puikus thumbup.gif
Atsakyti
Dalinuosi pirmais atsiliepimais apie nagu laka - visgi neiskenciau ir isbandziau ant keliu nagu 'Light Pink' spalvyte (emiau kuo sviesesne, nes tik kelis nagus pasilakavau, tai nenorejau, kad labai matytusi). Tai va, lakavau 2 nagus po 2 sluoksnius ir 1 naga 1 sluoksniu: nudziuvo lakas labai greitai net su 2 sluoksniais, ziuresiu kaip laikysis. Tik man grazesne spalva tepant 1 sluoksni - tokia sviesesne, beveik perregima rozine su smulkiais blizguciais, o kur 2 tai ir ta svelni rozine spalvyte labiau matosi, ir tas blizgejimas - kazkaip nesiziuri man ant nagu ji ir pigokai atrodo... ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Deimantuke33 @ 2010 11 24, 00:48)

labai lauksiu shopingo atsiliepimu apie laikymasi  ax.gif

Pranesiu kaip toliau seksis. Kolkas buvau iki miesto isvaziavus, tai visgi nenaturalioj sviesioj nelabai ir matosi skirtumas tarp 1 ir 2 sluoksniu.... ax.gif Nebent gerai isiziurejus. Bet siaip tai foto ta spalvyte tokia pasteline, o realiai su smulkiais blizguciais ir spalvos visai mazai duoda.
Atsakyti
Mergaitės, užklydau paklausti apie E.L.F. kūno sviestus.
Yra tekę bandyti kuriai?
Viliojamai atrodo. blush2.gif
Atsakyti