Įkraunama...
Įkraunama...

E.L.F kosmetika

Jaučiu daug to paties norim, nes šie skaistalai irgi mano ateityje norimas pirkinys. Skaičiau irgi, kad lygina juos tarpusavy, o pagal nuotraukas vos ne identiški jie wink.gif o jūs neturit to shimerio kur tūbelėj yra, skystas? Man visai nieko jis, tik kad sunkiai skirstosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2011 01 27, 14:15)

Ir kaip gi as pamirsau uzsakyti si daikciuka:
user posted image
labai idomu isbandyti blush2.gif

As toki turejau, bet pardaviau, taip ir nesupratau jo paskirties, nes kaip nenaudociau jokio efekto nemaciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 01 27, 14:28)
Jaučiu daug to paties norim, nes šie skaistalai irgi mano ateityje norimas pirkinys. Skaičiau irgi, kad lygina juos tarpusavy, o pagal nuotraukas vos ne identiški jie wink.gif o jūs neturit to shimerio kur tūbelėj yra, skystas? Man visai nieko jis, tik kad sunkiai skirstosi smile.gif

turiu ji , spalvyte Golden peach:
user posted image
kai oda idegusi jis labai graziai ziurisi po antakiais pateptas ar ant skruostikauliu ir laikosi puikiai. Tik jau kaip sakete tepasi labai sunkiai doh.gif
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 01 27, 14:29)
As toki turejau, bet pardaviau, taip ir nesupratau jo paskirties, nes kaip nenaudociau jokio efekto nemaciau  biggrin.gif

As ji bandysiu visam veidukui ,makiazo uzbaigimui . Gal kas nors gausis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 01 27, 15:00)
Matau blakstienas turit nusipirkus. Aš vakar bandžiau prisiklijuot, nes niekada nesu buvus klijavus, net nemoku, tai bandžiau. Bet nu elf klijai, tai be žodžių. Ne klijai, o košė! Kuri nelimpa biggrin.gif Bandžiau su pirštu aš ten tepti, bet nieko nesigavo. Reikia pirkti atskirai. Bet pačios blakstienos tai patiko man wink.gif

Turiu aš tas blakstienas. Turiu ir 'natural' ir 'dramatic'. Tikrai patiko, tik reikia pirkti atskirus klijus, nes elf š...

QUOTE(Cherry_ @ 2011 01 27, 15:15)
Ir kaip gi as pamirsau uzsakyti si daikciuka:
user posted image
labai idomu isbandyti blush2.gif

Šitą irgi turiu. Rašiau jau kažkada atsiliepimus. Tai labai patiko. Ypač vasarą buvo mano 'must have'. Niekur negalėjau be jo. Tikrai puikiai matizuoja veidą. O dabar naudoju tik rožinę spalvytę ant maskuoklio, kad taip neblizgėtų.

QUOTE(Cherry_ @ 2011 01 27, 15:23)
ir dar idomu dalikeli radau, kaip tik shimeriuko ieskaus o ELF studio turi toki dalikeli :

Ir šitą turiu. biggrin.gif Šiaip nesu didėlė shimmer'ių gerbėja, tai man jis šiaip sau. Nors iš tikrųjų tai tikrai gražus švytėjimas gaunasi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 01 27, 14:28)
Man visai nieko jis, tik kad sunkiai skirstosi smile.gif

as turiu spalva spotlight.. man tai labai fainas jis.. po antakiu daugiausia naudoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 01 27, 21:02)
as turiu spalva spotlight.. man tai labai fainas jis.. po antakiu daugiausia naudoju 4u.gif

Aš irgi po antakiu ir ant nosies dar bei virš lūpos. Liuks daikčiukas thumbup.gif
Atsakyti
Labai reik pagalbos, darau uzsakyma vel ir nezinau reik man ar ne to maskuojamo rinkinuko is studio 4u.gif Gal kas bandete ? ar laikosi gerai ir t.t. ?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2011 01 28, 14:50)
Labai reik pagalbos, darau uzsakyma vel ir nezinau reik man ar ne to maskuojamo rinkinuko is studio  4u.gif  Gal kas bandete ? ar laikosi gerai ir t.t. ?

Turėjau. Man nemaskavo praktiškai nieko, spalvos buvo laabai kietos.
Atsakyti
Dar karta isitikinau, kad ELF nagu lakas grynas sh.... Turiu Light Pink spalvyte, nusilakavau nagus 1dieni, nes darbe sveciu turejau, o labai skubedama pagrindo netepiau. Paprastai man taip nagai atlaiko min sav, o dabar pora dienu ir eme laupytis blink.gif Reiks turbut duktereciai atiduoti... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 01 28, 20:27)
Dar karta isitikinau, kad ELF nagu lakas grynas sh.... Turiu Light Pink spalvyte, nusilakavau nagus 1dieni, nes darbe sveciu turejau, o labai skubedama pagrindo netepiau. Paprastai man taip nagai atlaiko min sav, o dabar pora dienu ir eme laupytis  blink.gif  Reiks turbut duktereciai atiduoti...  unsure.gif

blink.gif Tai gerai kad tik viena nagu laka pasiemiau pabandymui, ir dar tokia pat spalvyte kaip pas Jus
Atsakyti
As turiu sepetuku rinkini, 2 is ju yra siurkstus.
Atsakyti
QUOTE(_Renata @ 2011 01 28, 21:06)
blink.gif  Tai gerai kad tik viena nagu laka pasiemiau pabandymui, ir dar tokia pat spalvyte kaip pas Jus

Tai gal jums gerai laikys - juk ir OPI/Orly ir pan lakai (kur jau skaitosi tikrai brangus ir kokybiski) yra kam ir viena diena vos islaiko wink.gif

Man ELF laike 3 dienas be problemu - po to atsilupo, o tiksliau atpliausejo galiukai su visu nagu, bet cia jau nagu ir ziemos problema pas mane, o lakas nekaltas. Bet lakas patiko kaip uz tokia kaina.

QUOTE(Amyka @ 2011 01 28, 21:49)
As turiu sepetuku rinkini, 2 is ju yra siurkstus.

Tai parayskit, kuri rinkini ir kurie sepeteliai siurkstus.
Atsakyti