Įkraunama...
Įkraunama...

E.L.F kosmetika

QUOTE(Amyka @ 2011 01 28, 21:49)
As turiu sepetuku rinkini, 2 is ju yra siurkstus.

Labai informatyvu biggrin.gif dabar zinosime, kad du sepetukai is rinkinio yra siurkstus
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 01 28, 20:27)
Dar karta isitikinau, kad ELF nagu lakas grynas sh.... Turiu Light Pink spalvyte, nusilakavau nagus 1dieni, nes darbe sveciu turejau, o labai skubedama pagrindo netepiau. Paprastai man taip nagai atlaiko min sav, o dabar pora dienu ir eme laupytis  blink.gif  Reiks turbut duktereciai atiduoti...  unsure.gif

Man kadangi nagu lakas laikosi neilgiau 2 dienu, tai visiskai jokio skirtumo ar pigu uz 2lt naudoti ar brangesni ORLY ar China Glaze tongue.gif
Atsakyti
O man kaip jie patinka (nagu lakai) 2 dienas puikiai issilaike , siandien 3cioji ir vis dar grazu . O dar priskaitant , kad reikejo indu nemazai paplauti, tvarkiausi, ejau i dusa ir t.t. zodziu puikus nagu lakas uz tokia kaina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 01 29, 11:22)
Man kadangi nagu lakas laikosi neilgiau 2 dienu, tai visiskai jokio skirtumo ar pigu uz 2lt naudoti ar brangesni ORLY ar China Glaze  tongue.gif

As nelyginu ELF nagu lako su Orly ar kitu brangiu laku. Lyginu su tais pigiaisiais is Norfos ir pan, kurie man atlaiko irgi sav ar dvi, o ELF neatlaike... unsure.gif

QUOTE(Cherry_ @ 2011 01 29, 12:23)
O man kaip jie patinka (nagu lakai) 2 dienas puikiai issilaike , siandien 3cioji ir vis dar grazu . O dar priskaitant , kad reikejo indu nemazai paplauti, tvarkiausi, ejau i dusa  ir t.t. zodziu puikus nagu lakas uz tokia kaina  4u.gif

Labai daug kas priklauso nuo genu ir pacio nago, pvz man dazniausiai nagu lakas nuauga, o ne ima laupytis smile.gif Nors irgi plaunu, sklabiu, tvarkausi ir pan. mirksiukas.gif
Papildyta:
Na ir dar noriu pabambeti ant skysto pravedimo, nu tikrai sh.... man jis.... Bandant brezti linija ant voko atrodo lyg ima gertis i voka ir spalva dingsta... Kiek kartu beryskintum, vis dingsta verysad.gif Lieka tokia murzina linija... unsure.gif Ar cia mano vokai kalti? Ar kitoms irgi taip buna? Kalbu apie si:

user posted image
Atsakyti
man viskas gerai su juo 4u.gif vakar atlaike nuo 1 dienos iki 5 nakties 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 01 29, 17:26)
Na ir dar noriu pabambeti ant skysto pravedimo, nu tikrai sh.... man jis.... Bandant brezti linija ant voko atrodo lyg ima gertis i voka ir spalva dingsta... Kiek kartu beryskintum, vis dingsta  verysad.gif  Lieka tokia murzina linija...  unsure.gif Ar cia mano vokai kalti? Ar kitoms irgi taip buna? Kalbu apie si:

Kaip keistai. g.gif Man tai labai puikus jis. Ir išsilaiko tikrai labai ilgai, nei susigeria, nei ką. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2011 01 29, 15:57)
man viskas gerai su juo  4u.gif vakar atlaike nuo 1 dienos iki 5 nakties  4u.gif

QUOTE(6Combo9 @ 2011 01 29, 15:57)
Kaip keistai. g.gif Man tai labai puikus jis. Ir išsilaiko tikrai labai ilgai, nei susigeria, nei ką. ax.gif

Vadinas su mano vokais kazkas ne taip... verysad.gif Nors ir ant seseliu pagrindo breziu linija.... unsure.gif
Kazkada bandziau dukterecios pravedima is AVON ar Oriflame, nieko panasaus nebuvo... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunreja: 29 sausio 2011 - 16:09
merginos, o kaip jum sie tusai? 4u.gif
http://www.eyeslipsf...sp?dept_id=1015
arba sis?
http://www.eyeslipsf...infused_mascara

ar tinka sis pasakymas - kuris brangesnis, tas geresnis ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 01 29, 16:26)
Na ir dar noriu pabambeti ant skysto pravedimo, nu tikrai sh.... man jis.... Bandant brezti linija ant voko atrodo lyg ima gertis i voka ir spalva dingsta... Kiek kartu beryskintum, vis dingsta  verysad.gif  Lieka tokia murzina linija...  unsure.gif Ar cia mano vokai kalti? Ar kitoms irgi taip buna? Kalbu apie si:

Taip, visiškai nevykęs gaminys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2011 01 29, 23:17)
Taip, visiškai nevykęs gaminys smile.gif

Aciu D smile.gif Galvojau cia man vienai kazkas su vokais negerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 01 29, 20:18)
Merginos, junkitės pas šitą tarpininkę prie E.L.F. užsakymo, greičiau noriu savo turtus gaut  biggrin.gif Žinau, kad norit ką nors užsisakyt  biggrin.gif

AgnE,o pas ka butent ten reikia uzsakyneti? blush2.gif Kaip supratau ten tik drabuzius,avalyne uzsakyneja g.gif
Atsakyti
QUOTE(ceburashka @ 2011 02 10, 10:03)
AgnE,o pas ka butent ten reikia uzsakyneti? blush2.gif Kaip supratau ten tik drabuzius,avalyne uzsakyneja g.gif

Aš išsiunčiau savo užsakymą Viotinolai. Jos temos pirmos žinutės apačioj yra užrašyta ir E.L.F mirksiukas.gif
Atsakyti