Įkraunama...
Įkraunama...

E.L.F kosmetika

QUOTE(melynasuknele @ 2011 02 27, 09:06)
O kas tam apvaliam indelyj?

http://www.eyeslipsf...sp?dept_id=1195
Atsakyti
Iki kovo 7 dienos Studio linijos išpardavimas, matėt? 50 proc. nuolaidos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 03 01, 20:04)
Iki kovo 7 dienos Studio linijos išpardavimas, matėt? 50 proc. nuolaidos wink.gif

As jau uzsisakiau thumbup.gif Dabar tik kantrybes man belaukiant rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muse83: 01 kovo 2011 - 20:41
QUOTE(Muse83 @ 2011 03 01, 21:38)
As jau uzsisakiau  thumbup.gif  Dabar tik kantrybes man belaukiant  rolleyes.gif

per tarpininke? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenore_mis @ 2011 03 01, 20:56)
per tarpininke?  ax.gif

Per tarpininke, nes is JAV i LT nesiuncia, o uk puslapis neturi sitos nuolaidos... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muse83: 01 kovo 2011 - 21:07
lauksim nuotraukyciu 4u.gif
Atsakyti
Butinai, tik jos labai negreit bus biggrin.gif Dar norejau paklaust, gal kas esat ju kompaktines pudras bande? Mano oda gan problematiska (T zona riebi, skruostai po ziemos issauseje, jautrus), bijau kad nupirkus taip ir netektu panaudot ax.gif
Atsakyti
Snd gauti wub.gif

Pora sepeteliu - seseliams bei skaistalams
user posted imageuser posted image

Jau skaistalu sepetelio svelnumas wub.gif

Taip pat Studio Contouring Blush Bronzing Powder

user posted image

Is tikro labai norejau NARS blush2.gif Bet prisiskaiciau atsiliepimu, jog ELF tas pats beveik, todel griebiau drinks_cheers.gif Bronzanto spalvyte superine, tik sviesiaodems butu per tamsi, bet graziai dengiasi, veidukas neblizga, nors yra tokiu mazyciu pavieniu blizguciu.
Skaistalu niekada nesu turejus, sie pirmieji, bet kazkaip kvailai atrodo ant manes, gal spalva netiko... g.gif Is prazdiu vos uzdejus ant skruostu buvo tik blizgesys, o kai uzdejau daugiau - jau nebe grazu doh.gif Na dar bandysiu susidraugauti blush2.gif

Ir dar pasiemiau rinkinuka duminiam daryti. I ji ieina 4 spalvu seseliai, tusas, juodas piestukas, skaidymo sepetelis-kempinele bei blakstienu rietiklis:
user posted image
Pabandziau tik seselius - labai grazios pilkos spalvos, tik balta visiskai matine, o galejo buti nors kazkiek zvilgi ax.gif
Atsakyti
Sunreja> sakyk per tarpininke darei? ir kiek sumokejai uz prekytes ? 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenore_mis @ 2011 03 04, 21:48)
Sunreja> sakyk per tarpininke darei? ir kiek sumokejai uz prekytes ?  4u.gif  blush2.gif

Jo, per tarpininke 4u.gif Teko ir muita susimoketi, todel issikraipe suma doh.gif
Atsakyti
O kaip Studio serijos šešėliai? Ar verti dėmesio? ax.gif
Atsakyti
Sunreja - turiu tokį patį skaistalų ir bronzanto duetą, tai pas mane atvirkštinė situacija biggrin.gif - bronzantas man visiškai nepatinka, nes per tamsus (nors pati lyg ir nesu šviesiaodė), blizga kažkaip, o skaistalai man patinka ir jau greit pabaigsiu. Spalva gal kiek barbiška, tokia tikra rožinė, antrąkart nepirkčiau, bet kol turiu, tai visai šauniai naudoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tobsita: 06 kovo 2011 - 23:22