Įkraunama...
Įkraunama...

E.L.F kosmetika

ELFCHOICEEU su siuo kodu nemokamas siuntimas is Uk puslapio uzsakymams nuo 10 svaru. Galioja iki rytojaus 9 val. UK laiku 4u.gif
Atsakyti
Vel e.l.f UK puslapyje yra kodukas nemokamam siuntimui. Kodas ELFCHOICEEU , galioja iki kovo 25 dienos 9 ryto (UK laiku) 4u.gif Gal kam pravers.

Vienu laiku su Lijana1124 parasem biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Jzh-: 24 kovo 2011 - 11:21
PERFECT20EU 20% nuolaida visiems produktams Uk puslapyje, kodas galioja iki kovo 29 d. 10 valandos Uk laiku. minimalus uzsakymas turi buti nemaziau 10 svaru
Atsakyti
QUOTE(melynasuknele @ 2011 03 17, 17:17)
Katik parasiau jiems emaila wink.gif O sms kad issiunte gavau Vasario 25 diena. Lauksiu ka atsakys  blush2.gif  Manau grazins pinigus tai iskart nauja uzsakyma darysiu biggrin.gif

Kaip jums baigesi,ar grazino pinigiukus?
Atsakyti
QUOTE(bolesiukas @ 2011 03 28, 19:09)
Kaip jums baigesi,ar grazino pinigiukus?

Sveiki!
Parasiau jiems jau senokai, tai reikia islaukti 25 dienas ir jei iki tada neateis siuntinys, man grazins pinigus, rytoj jau sueina 25 dienos, tai rasysiu i klientu info vel 4u.gif Gerai kad tik uz 100Lt buvo
Atsakyti
Gal kas naudojat e.l.f nagu lakus? Kokie atsiliepimai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2011 03 31, 16:16)
Gal kas naudojat e.l.f nagu lakus? Kokie atsiliepimai?  4u.gif

Man irgi įdomu drinks_cheers.gif
Nes kaip kurios spalvytės labai vilioja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka_kava @ 2011 03 31, 17:07)
Man irgi įdomu drinks_cheers.gif
Nes kaip kurios spalvytės labai vilioja bigsmile.gif

pati nenaudoju,ale girdejau prastus atsiliepimus.
o as va pries savaite uzsisakiau antakiu zele ir pudra ta maskuojancia,siandien viska gavau.su manim kartu giminaite uzsisakinejo,tai ji daug visko norejo.kiek apzejau tai viskas neblogai atrode.tik kabuki sepetukas man nepatiko,o kai bus daugiau komentaru tai parasysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2011 03 31, 17:16)
Gal kas naudojat e.l.f nagu lakus? Kokie atsiliepimai?  4u.gif

Turiu kelis, bet normaliai ir nebuvau nusilakavus. Siaip visai nieko laikosi, dengiasi, normaliai dziusta, bet nera kazkokie super duper. Ale priminet, tai reikes nusilakuot kuria diena ir paziuret kaip visgi man su jais sekasi draugaut normaliomis salygomis.

QUOTE(ericute @ 2011 03 31, 22:49)
o as va pries savaite uzsisakiau antakiu zele ir pudra ta maskuojancia,siandien viska gavau.su manim kartu giminaite uzsisakinejo,tai ji daug visko norejo.kiek apzejau tai viskas neblogai atrode.tik kabuki sepetukas man nepatiko,o kai bus daugiau komentaru tai parasysiu smile.gif

O koks kabuki? Turiu 'studio' serijos, tai man labai labai wub.gif Vienas is mylimiausiu sepeteliu.

Antakiu zele tai geris thumbup.gif Man pvz geresne nei Lancome (kuri ir kainuoja apie $25) - geriau laiko, kazkaip lengviau man sia ELF naudotis (o gal cia del sepetelio, kad trumpesnis, patogesnis). Zodziu, kartociau ne viena karta dar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 01 balandžio 2011 - 04:10
QUOTE(shopingas @ 2011 04 01, 04:07)

O koks kabuki? Turiu 'studio' serijos, tai man labai labai  wub.gif Vienas is mylimiausiu sepeteliu.

jo kabuki is studio,tai as tik paciupinejau.pazesiu ka broliene pasakys kai panadus,gal pasirodys kad labai geras bigsmile.gif
o del antakiu zele,pirma ta pudra det paskui ta zele? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2011 04 01, 13:40)
o del antakiu zele,pirma ta pudra det paskui ta zele? blush2.gif

As turiu permatoma - tiksliau ten antakiu ir blakstienu, tik blakstienu galo nenaudoju. Va toks pas mane:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 04 01, 17:34)
As turiu permatoma - tiksliau ten antakiu ir blakstienu, tik blakstienu galo nenaudoju. Va toks pas mane:
user posted image

oi nea,pas mane visai kitokia .va tokia
http://www.eyeslipsf...~prodID~121.htm
Atsakyti